![]() |
juz nie gracie -.^?
|
Sorry, że tak cienko grała moja postać, ale dałem się pobawić z Wami mojemu bratu:D. Mówił, że to ja cienko gram:). Jak co¶ to dałem mu grać, tuż po tym kiedy rozwaliłem Pemk`a przed sam± flag±:).
|
dawac serwer bo Pemek (noob XD) wlasnie wylaczyl jak wszedelm >.<
|
Dobra hostnę.
83.21.95.150:domy¶lny Za 2 minuty wł±czę. |
cos przehaksowany ten twoj serw
|
Przehaksowany? X_x
Zostawiłem serw wł±czony i afkowałem, a Wy tam grali¶cie. Teraz wbijam i nikogo już nie ma ;x |
jak ja wbilem to tylko:
Problem z polaczeniem Problem z polaczeniem Problem z polaczeniem Problem z polaczeniem Problem z polaczeniem Problem z polaczeniem Problem z polaczeniem Problem z polaczeniem Problem z polaczeniem |
My z Aekalem zwiali¶my do niego, bo u ciebie były same "Problemy z poł±czeniem" ;<
|
Cytuj:
|
gierczymy?
|
dzi¶ 20:
- Piranezi - Murzyn |
dzi¶ 20:
- Piranezi - Murzyn - Latajoncy smoq |
dzi¶ 20:
- Piranezi - Murzyn - Latajoncy smoq - P$ychop@ta - Rater - poprosił mnie ;) Malo nas malo nas! Kto stawi serva ;P down@ Musiał bym na chamahi a zreszt± mam 256 mb |
Cytuj:
|
- Piranezi
- Murzyn - Latajoncy smoq - P$ychop@ta - Rater - poprosił mnie - Aekal |
- Piranezi
- Murzyn - Latajoncy smoq - P$ychop@ta - Rater - poprosił mnie - Aekal - pemek33 Ja postawię.. Ale o 20.10 84.38.82.231 23073 Tibia.pl 8 slotów |
Możliwe, że się troszkę spóĽnię. Sorka.
|
- Piranezi
- Murzyn - Latajoncy smoq - P$ychop@ta - Rater - poprosił mnie - Aekal - pemek33 - Stealth Sniper Jak zwykle i ja się wepcham:D. |
napierd'alamy w soldata xD?
|
Jestem za. Szukaj hostera i graczy, a następnym razem pisz w odpowiednim temacie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |