![]() |
Cytuj:
|
mi tak samo już dobrze idzie ; D
można jakoś do klanu? niech ktoś wytłumaczy: p |
http://forum.tibia.pl/group.php
Wchodzisz w ten link, znajdujesz tam grupę "Toribash Players" gdzieś tam na dole pisze "Dołącz do grupy" (czy jakoś tak) klikasz w to i jesteś w grupie. Jak będziemy mieli ponad 20 członków to pomyślimy jakoś konkretniej nad klanem. |
już dołączyłem: D
widziałem tam że jakiś polski fansite o toribash powstaję, przydały by się trochę zmiany w grze, pododawać różne opcje, trochę popracować zdaje mi się że Gra będzie bardzo fajna; p Troszkę pracy |
Ta gra miecie, tylko trzeba umieć grać :D Jakieś 10min temu udało mi się pokonać 9th Dana ;]
|
a co z klanem? : D
|
A też se ściągnąłem ; ] I narazie nic SAMEMU nie potrafię wymyśleć (bo krok po kroku z filmików tutorialowych to każdy zrobi super technikę ; ) )
|
Jeszcze 2 osoby potrzebne do grupy Toribash Players i będziemy mieli forum, więc dołączajcie!
|
no właśnie dołączać: D będzie clan pogramy razem: D
|
mam problem nie moge do grupy dolaczyc nie wiem gdzie wcisnac by dolaczyc do grupy
|
Też dołączyłem do Toribash Players :) Fajna gierka ;P
|
Gdzie najlepiej się czujecie? Ja chyba sumo, mimo, że nie potrafię zbyt wielę dzisiaj wygrałem 6 walk pod rząd ;p potem wyszedłem bo czekać 20 minut, żeby zagrać to porażka.
|
Wushu, też mało potrafię, ale tu jest największe pole do popisu ;]
|
Podwójny miecz, odsłona czwarta. Tutaj mi idzie najlepiej, może dlatego że lubię miecze?
|
Aikido - calkiem niezle mi idzie, chociaz zazwyczaj stosuje tylko 2 powtarzajace sie chwyty to i tak bardzo czesto wygrywam ;P
|
No, a ja Wam chciałem powiedzieć, że mamy już forum grupy. : P
|
Ja lubię classica oraz jousting :)
|
Czym różnią się te pokoje w multi?
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Można jakoś zarobić sianko w tej grze? ciągle dostaje +5TC a nawet nie wiem ile mam i nie moge kupić takiego czegoś co kosztuje 22.50, chyba tego TC. @Clan Jak idą postępy? |
Cytuj:
Żeby zarobić - zrobić stronkę *.on.toribash.com, namawiać ludzi, żeby wchodzili, rejestrowali się z Tobą jako referrerem, ew. kupić TC lub TC boostera, który zwiększa ilośc kasy/win (np. najmocniejszy kosztuje 100$/m-c, ale daje 1000 TC od zwycięstwa). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |