![]() |
Cytuj:
|
Może średnia wieku spadnie przez ten update, ale nie na moim servie... Ja widze minimum 14 latków, reszta dzieci po dedzie za nic z płaczem przenosi się na noob-pvp i jest git 8o (ofc nie licze tu nobków z karlińskiego depot). Mi się update podoba, chociaż ten outfit śmiesznie wygląda. No ale przekonamy się w praniu jak to wszystko nowe wygląda:)
Btw zapraszam na iridie |
Cytuj:
To z iridy biorą się te wszystkie NooBy na harmonii xD ;( |
Cytuj:
- W WOWie wcale nie jest konieczne lanie moba w 5 osób. - W grze 2D też da się wprowadzić zmiany dotyczące systemu gry. |
no właśnie.. wyobrażacie co by sie stało z tibią jak by wprowadzili muzyczke z WoW'a do niej? <ueeeeeeee> :o
|
Nareszcie update! Od razu wypróbuję nowe miecze i armory moim knightem. A ten strój też niezły. Tylko szkoda że dzisiaj wyjeżdżam:(.
|
Heh, na szczęście wyrobili się przed moim wyjazdem na kolonie xD 5 dni bede mial na nacieszenie sie up'em :PP Co prawda wiele nie wnosi, ale zwiedze przynajmniej całe kazo :P Ciekawe tylko, czy Wyrmy beda dostepne dla facców.. oby xDD. 'jego wprowadzenie potrwa pare godzin' <-- Ehe, Ehe xD Wiem z doswiadczenia, ze bede trwał kilkanaście.. dobra, joke, ale z 5h napewno...
|
Wreszcie Update.
Myślałem ze będzie ono gdzieś za tydzień albo później. Ale czy wcześniej tym lepiej B)
Myślę że wprowadzenie Update potrwa jakieś 5h? |
Moja wypowiedź na temat Letniego Upk'a x]
@~!
Jak już zauważyłem, parę osób stwierdziło że te nowe armory, bronie i takie tam xD wyglądają zbyt bajkowo, z tym się zgodzę w 100% xDD :cup: <--- Podoba mi się jednak nowa ulepszona rozmowa z NPC;) chociaż kiedyś to miało swój sens, sanie w kolejkach albo kto pierwszy powie hi ten mógł sobie sprzedawać czy tam kupować pierwszy :) Nowe monstery też mają sens :)xDD tego chyba nie muszę wyjaśniać :faceoff: bo ne wiem jak xDD po prostu mi się to podoba x] Level -> 64 65 66 67 68 69 71 72 73 <- Level P.S I tak stara Tibia 7.6 była najlepsza :) xD ________________________ [CHAR]Sargadoss[/CHAR] |
??????
z tego co mi mówili to na światach non-pvp będzie można stawiać monki do skila dla innego gracza ?? czy to prawda ??
|
wrescie, wrescie, wrescie !!!!!!!8o8o8o
Licze ze bedzie tera w tibie sie pykalo wygodniej i z nowymi potworami fajniej :) itemkami xD :D |
Cytuj:
Moim zdaniem do 18 napewno sie nie wyrobia .Przed 20 nawet niema co probowac wbic na tibie ;) |
tak jak ostatnim razem... czy przedostatnim... niewazne
2 razy przekładali godzinę ruszenia sie i co?? gowno |
Czy ktoś wie czy może w końcu po tylu latach wprowadzą nowe serwery?
|
Cytuj:
Keylogger. |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=19&a=41 |
Ciekawe, czy mi chara zbanowanego skasują... Ktoś kiedyś tutaj napisał, że jeśli nie odbanuje się charów zablokowanych za "invalid payment", będą one skasowane... Ciekawe na ile to prawda xD
|
Update
Fajnie, że będzie Update. Chociaż gram RP, to nie podoba mi się to, że ciągle są dodawane uproszczenia dla paladynów, a knighci tracą co update na swojej mocy, bo najmniej mają dobrego z update...
|
Te wszytskie nowe itemki potworki itd. wygladaja jak plastelina bedzie do*&^*& ten nowy up.
|
Cytuj:
hahahahahahhah owned.... hahahahahha placze 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |