Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Tibia 8.20 Samouczek (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=182674)

Andrealfus 20-07-2008 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borkos92 (Post 2190429)
Osobiście uważam że ten samouczek to dobry pomysł. Nie jest wcale trudny ale powiem szczerze że na początku też nie wiedziałem co zrobić w nietkórych momentach. Troszkę angielskiego i logiki oraz doświadczenia z Tibii wystarczy na pokonanie tego wielkiego kroku do Tibijskiego Świata

tu nie potrzeba zadnego doswiadczenia, tutorial prowadzi cie za raczke jak dziecko we mgle... ale co prawda to prawda, samouczek to genialna rzecz. Przynajmniej podstawy da sie szybko załapać

Don_Kustosz 26-07-2008 01:13

Jebane cioty wy to nawet na poczatku z rooka wyjsc nie umieliscie i do niego sie plujecie -.- a to wszystko przez to ze wasze matki maja nadwage :/

Cane_Gof 26-07-2008 01:38

J pier**le ... czytając ten post musiałem sie bardzo powstrzymywać aby porostu nie zlać się w gacie XD a niektóre komentarze też są mocne xD nie no to trza by było na basha wrzucić pokazać jak pracują nasz polskie "muski", osobiście tutorial zajął mi jakieś 5 min XD ale oczywiście można napisać skip-pomiń tutorial ale na to Pan Autor nie wpadł :) jak pojawią się kosmici ja bym gościa dał do badań szybko by zrezygnowali. A tutoriala do turoriala po prostu nie komentuje:) :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby:

PS. BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAAH ROFL :D ubawiłem się jak dziecko dawno czegoś takiego nie było :)

Koks_Antoni 26-07-2008 09:47

lol ?
Samouczka nie przejść samemu to trzeba być pro ...

Manis 27-07-2008 09:46

Brawa, brawa! Brawa dla człowieka, który zamiast uczyć się Angielskiego woli poniżyć się przed całą społecznością tibia.pl!
Brawa, róznież dla ludzi, którzy napisali "Instrukcje:Jak przejść instrukcje!
Gorące brawa, dla wszystkich naszych rodaków, robiących z nas pośmiewisko! Co za wspaniałe czyny! Brawa! Owacje na stojąco!

P.S Szanowany panie Thal. Nie przyjmuj tego do siebie. <Łapie się za głowe, mówiąc: Za co?!>

Dziękuje.

Thal. 12-08-2008 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thal (Post 2156219)
Ej... Jak przejść tego je.....o samouczka jestem przy jakims patyku i musze coś z nim zrobic

Thal moglbys nie uzywac mojego nicku -.-

Szybki'lols 12-08-2008 14:14

koles owned zbesztali go to new acc zrobil :cup:

Piotress 12-08-2008 14:30

omg... ile jeszcze takich tematow i nabijaczow postow??
masz tutajsa wszystkie informacje dot. przejscia samouczka

Adi Pro Knight 12-08-2008 15:12

O nie... spoiler do samouczka xD! Nie moge xD~!

Avallach 12-08-2008 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thal. (Post 2225415)
Thal moglbys nie uzywac mojego nicku -.-

Tylko szkoda, ze on zarejestrował się wcześniej...

Thal. 12-08-2008 23:04

ale mi chodzi o moj nick w TIBII !!!

To jest moj nick a on go uzywa --.--

lamp999 15-10-2008 20:41

"Skip Tutorial"

19:26 Santiago: Hello ***, nice to see you on Rookgaard! I saw you walking by and wondered if you could help me. Could you? Please, say yes!
19:26 *** [1]: skip tutorial
19:26 Santiago: Oh, so you know everything about Tibia already? Do you really want to skip the tutorial?
19:27 *** [1]: yes
19:27 Santiago: Well, then good luck and take care!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~

19:26 Santiago: Witam ***, miło cię widzieć na Rookgaardzie! Zauważyłem ,że przechodzisz i było by miło jeśli byś mi pomógł. Mógłbyś? Prosze ,powiedz Tak!
19:26 *** [1]: Pomiń samouczek
19:26 Santiago: Oh, więc już wiesz wszystko na temat Tibii? Czy na prawdę chcesz pominąć samouczka?
19:27 *** [1]: Tak
19:27 Santiago: Więc, powodzenia i trzymaj się!

Ze'To 15-10-2008 23:14

@do założyciela tematu

Jest sposób, żeby przejść samouczka i jednocześnie dostać Sword of Fury i do tego klucz do komnaty Mino Maga ! musisz pójść na najbliższą stację benzynową i kupi nieco benzyny, następnie hardym krokiem udaj się do pobliskiej apteki i powiedz
Hi
Strzykawka
Yes

ekspedientka powinna podać Ci strzykawkę... Po wykonaniu tych czynności nabierz nieco benzyny do strzykawki i powoli wstrzyknij je sobie do jakiejkolwiek żyły - EFEKT MUROWANY - rozwiązujesz problemy swoje i nasze !

Ogólnie to Stending owejszyn dla Ciebie !

GargoinX 11-11-2008 21:28

@Up:
Zgadzam się, ja tak już przeszedłem tibie. :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35.