Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Demon legsy quest (ten z tym drzewem na poh) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=182952)

bajerfull 04-07-2008 15:59

dalej beda do zdobycia, lecz nie bedzie to juz takie "latwe"

Don_Kustosz 04-07-2008 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 2159772)
Chciałem skomentować tylko jeden post z tego tematu.
Ale najpierw film widziałem juz wcześniej i gratuluję wykonania.

Ale chciałem odpowiedzieć na post kolegi (nie pamiętam nicku), który pisał, że dzieci płaczą i wzdychają bo nie mogą zdobyć demon legów, a jak już mogą to też niedobrze. Mam zasadnicze pytanie, czy w życiu codziennym, wszystko o czym sobie zamarzysz od razu ląduje na twoim biurku ? Bo moim zdaniem życie, a w tym wypadku gra, nabiera smaczku kiedy jest coś czego nie da się zdobyć w zwykły, przyziemny sposób i tylko bardzo mały odsetek zainteresowanych osób jest w stanie ów rzecz zdobyć i nieważne czy mówimy o pixelach w grze czy kluczu do Kremla i Białego Domu w realnym życiu. Fakt pozostaje faktem, takie rzeczy dodają życiu smaku.
Pozdrawiam
/Bykunn

ty patrz ale wedlug tych pro dzieci jest sux jak nie ma d legsow ze oni marza po co oni daja takie itemy itp cos tam wymysla ;s
teraz cipsoft dal cos takiego i ? full narzekania ;D btw na te demon legs czekalo sie pare ladnych latek ;D i nei gadaj ze odrazu :Pmoze to jest dla ciebie ciekawe ale dla mnie nie ;D jezeli ty lubisz cale zycie czekac na cos wymarzonego to sory :P

D4n1 04-07-2008 16:08

no to macie czas wolny do 17 możecie teraz rozkminiac tylko i wyłącznie o d legach ja je zdobyć xD

RzalIbul 04-07-2008 20:16

I bardzo dobrze ze bedzie trudniejszy ten quest bo to byla RZALADA:o8o

Vademecum 04-07-2008 20:16

cofneli servery czy poprostu poprawili questa?

Don_Kustosz 04-07-2008 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vademecum (Post 2160313)
cofneli servery czy poprostu poprawili questa?

poprawili questa

X-Anylon 04-07-2008 20:32

Cytuj:

Eh daje dyche ze za tydzien beda te legsy na guardii po 30k z quest servicow ;/
Kolego żyjmy nadzieją, że jednak tak nie będzie !

Trochę szkoda, że kolejny rare items został udostępniony.

Triq 04-07-2008 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 2158919)
Eh daje dyche ze za tydzien beda te legsy na guardii po 30k z quest servicow ;/

Ok, stoi :>

gacek94 04-07-2008 20:46

Ej powiedzcie mi jak moge obejrzec ten filmik xD bo mi ciagle debug wywala i jakim programem xD najlepiej dajcie linka xD

Zloom 04-07-2008 21:04

Quest został wycofany. żal -.- teraz to nie fer, ja chce cofke kurwa! ;;d;

Koroniarz 04-07-2008 21:09

Jakbys umial czytac to nie wycofany a poprawony na trudniejszy
tak mi sie wydaje bo gdzies to pisalo moze nawet w tym temacie 8o

Macko121 04-07-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DDoS (Post 2159509)
Sprostowanie - nikt nie wie jak udało im się dostać do Oak przed zdobyciem Axe. Było jakiś błąd. Cip to poprawił i do tego jeszcze jakoś utrudnił. Quest nadal jest i nagrody zostają, ale będzie trudniej zdobyć.

Jesteś w błędzie, kolejny raz tłumaczę, że ten axe NIE JEST potrzebny, aby dostać się do środka. Tą bronią "tniesz" to drzewo, mam na myśli Demon Oak i wtedy pojawiają się te potwory. Jest inny sposób, aby dostać się do środka.

Swoją drogą myślę, że oni ten quest wycofali na pewien czas. Nie wydaje mi się żeby w 3 godziny po zdobyciu Demon Legów, wpadli na pomysł, jak go utrudnić. Gdy to wymyślą, nawet nam o tym nie powiedzą tylko wraz z save serverem wprowadzą kolejny patch. No chyba, że mieli jakiś "plan awaryjny", że jak za szybko to zrobią to wprowadzają to i to i jest trudniej.

Zwieshu 04-07-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macko121 (Post 2160489)
... No chyba, że mieli jakiś "plan awaryjny", że jak za szybko to zrobią to wprowadzają to i to i jest trudniej.

ta mieli plan

wastawimy bramke lvl od 400 i mamy czas zeby pomyslec dalej

Kluska_ziom 04-07-2008 22:35

@up
haha xD

Makuki 04-07-2008 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu (Post 2160576)
ta mieli plan

xDDDDDDDDDDDD!

Co do tego to wole sie nie wypowiadac.

Shorty_Master 05-07-2008 01:38

A mi tylko sie robi smutno, bo ludzie co mieli tego rara, (nie wiem ile osób, widzialem u 2) stracili mase kasy przez to ze zrobili tego questa

saszoeloziom 05-07-2008 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bajerfull (Post 2158877)
golen helm, golden boots, horned helm, warlord sword, magic longsword i jeszcze kilku nie da sie zdobyc. jeszcze...

up: kiedys ktos tam mial, w prezencie od goda. ale czy jeszcze ma to nie wiem. a tym kims byl Lightbringer

bebilon go ma :)

Leira 05-07-2008 10:48

niech sobie quest bedzie, ten koles co mial jedyne na servie to co wycial je sobie z parcela? przeciez tez zdobyl z questa (demon helmet quest?) ale to bylo dawno nowi gracze tez powinni dostac mozliwosc zdobywania takich itemow, po to sa itemki zeby je zdobywac

Taziu 05-07-2008 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu (Post 2160576)
ta mieli plan

dobre :P hehe ale sie usmialem xd

Wy byscie chcieli zeby quest z demon legami (miedzy innymi) byl taki prosty jak zdobycie rapiera na roku

KoXiS 05-07-2008 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taziu (Post 2161468)
dobre :P hehe ale sie usmialem xd

Wy byscie chcieli zeby quest z demon legami (miedzy innymi) byl taki prosty jak zdobycie rapiera na roku

-Pfle, pfle, pfle
-oj Przepraszam, ale tu sie nie pluje
Chyba czegos nie zrozumiales oni by chcieli, zeby bylo jak zdobycie Sof'a na rooku <czytaj>

no gdybym ja nie zrozumial to juz zupelnie mnie wypalilo, ale trudno.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34.