![]() |
dalej beda do zdobycia, lecz nie bedzie to juz takie "latwe"
|
Cytuj:
teraz cipsoft dal cos takiego i ? full narzekania ;D btw na te demon legs czekalo sie pare ladnych latek ;D i nei gadaj ze odrazu :Pmoze to jest dla ciebie ciekawe ale dla mnie nie ;D jezeli ty lubisz cale zycie czekac na cos wymarzonego to sory :P |
no to macie czas wolny do 17 możecie teraz rozkminiac tylko i wyłącznie o d legach ja je zdobyć xD
|
I bardzo dobrze ze bedzie trudniejszy ten quest bo to byla RZALADA:o8o
|
cofneli servery czy poprostu poprawili questa?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Trochę szkoda, że kolejny rare items został udostępniony. |
Cytuj:
|
Ej powiedzcie mi jak moge obejrzec ten filmik xD bo mi ciagle debug wywala i jakim programem xD najlepiej dajcie linka xD
|
Quest został wycofany. żal -.- teraz to nie fer, ja chce cofke kurwa! ;;d;
|
Jakbys umial czytac to nie wycofany a poprawony na trudniejszy
tak mi sie wydaje bo gdzies to pisalo moze nawet w tym temacie 8o |
Cytuj:
Swoją drogą myślę, że oni ten quest wycofali na pewien czas. Nie wydaje mi się żeby w 3 godziny po zdobyciu Demon Legów, wpadli na pomysł, jak go utrudnić. Gdy to wymyślą, nawet nam o tym nie powiedzą tylko wraz z save serverem wprowadzą kolejny patch. No chyba, że mieli jakiś "plan awaryjny", że jak za szybko to zrobią to wprowadzają to i to i jest trudniej. |
Cytuj:
ta mieli plan wastawimy bramke lvl od 400 i mamy czas zeby pomyslec dalej |
@up
haha xD |
Cytuj:
Co do tego to wole sie nie wypowiadac. |
A mi tylko sie robi smutno, bo ludzie co mieli tego rara, (nie wiem ile osób, widzialem u 2) stracili mase kasy przez to ze zrobili tego questa
|
Cytuj:
|
niech sobie quest bedzie, ten koles co mial jedyne na servie to co wycial je sobie z parcela? przeciez tez zdobyl z questa (demon helmet quest?) ale to bylo dawno nowi gracze tez powinni dostac mozliwosc zdobywania takich itemow, po to sa itemki zeby je zdobywac
|
Cytuj:
Wy byscie chcieli zeby quest z demon legami (miedzy innymi) byl taki prosty jak zdobycie rapiera na roku |
Cytuj:
-oj Przepraszam, ale tu sie nie pluje Chyba czegos nie zrozumiales oni by chcieli, zeby bylo jak zdobycie Sof'a na rooku <czytaj> no gdybym ja nie zrozumial to juz zupelnie mnie wypalilo, ale trudno. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |