![]() |
Wiem, ze lagodne :P Ale mniej wiecej na tym to polega teraz. Praktycznie 0 myslenia.
|
A pokaż mi questy na których musiałeś pomyśleć, oprócz dreama? lol Wszyscy robią questy ze spoilerów, więc nie dziwcie się, że cipy wprowadzają takie rzeczy jak w tym zadaniu. Przynajmniej nie będzie wysypu demon legów. I to jest pocieszające.
Poza tym ten quest właśnie wygląda tak, że trzeba pomyśleć a Ty już się poddałeś hahaha, nie za dobrze z Tobą! Nie bój się myślenie nie boli. Napewno jest jakiś klucz do kolejności włażenia na spoty. Trzeba uważnie obserwować co się dzieje. |
@up
Ja sie nie poddalem. Mnie ten quest nie obchodzi i jeszcze przez dlugi czas nie bedzie, bo mam o wiele za niski lvl :) Jak go wbije to zrobie i wtedy bede nad nim myslal. I wyobraz sobie, ze jest questow na myslenie duzo, to ze sa spoilery to inna sprawa. Aha i jeszcze jedno, nie wszyscy korzystaja ze spoilerow. Jak chcesz quest na myslenie - desert quest. Ciekawe czy chociaz do biblioteki wejdziesz bez spoila. |
Gdzie znalazles ten spoiler bo po screenach napewno nie twoje bo XP-ek po BR :p ale fajnie ze chociaz jest
|
Shadowsong przyznaj sie, sam wszedles do biblioteki na desercie czy dzieki spoilerowi? Bo strzelam, ze spoiler.
Moze racja, ze jest troche questow w ktorych trzeba pomyslec ale nie zgadzam sie absolutnie, ze ktokolwiek to robi majac spoilery. I nie przekonasz mnie, ze tak jest. I nie przekonasz mnie, ze Ty ich nie czytasz tylko rozkminiasz quesciory sam. |
Screeny są z tibia.wot bo akurat miałem otwartą i nie chciało mi się logować.
|
@Terranova
Koncowke desertu zrobilem ze spoila, bo bylem jeszcze wtedy mlodym noobem. Pozniej jak sie zaczalem interesowac tibijskimi "zagadkami" to przeszedlem cala pustynie zdobywajac wszystkie klucze, ksiazki, wypytujac npc o wszystko co sie dalo bez spoila. Jedynie moim i mojego kumpla, ktory chodzil ze mna, glowkowaniem. I mielismy z tego o wiele wiecej zabawy / satysfakcji niz z tych 10k ze spoila. Sproboj kiedys sie pobawic to zrozumiesz o co chodzi. Chyba, ze interesuje cie tyko exp,kasa,exp,kasa,exp (sadzac po swiecie tak jest). Koniec offtopa jak chcesz pogadac o spoilach pm >.> Ps. Aha zapomnialem, nie bede cie przekonywac, nie obchodzi mnie co myslisz, wazne, ze JA wiem. |
No i zrobiles deserta prawie bez spoilera i jakie jeszcze questy? PoI? HoTA? Pewnie nie. Wiec nie opowiadaj ludziom jaki to jestes wspanialy bo przeszedles deserta wspomagajac sie spoilerem.:confused:
Powiedz mi skad wywnioskowales ze gram dla expa i kasy? Po moim lvlu? 130+ w 3 lata to chyba nie jest gra w stylu exp, kasa, exp i kasa, co? Powiem Ci, ze to ja pierwszy odkrylem Nomad Land na test serwerze i przeszedlem ta kryjowke pod ankh. Moze niezbyt duzy quest ale zrobilem go jako pierwszy, wspolnie z kolesiem poznanym na ts i gmem przygladajacym sie nam. :baby: Pozatym mam duzo questow w ogole nie zaczetych bo nie chce robic ze spoilera ale nie mam czasu na posiedzenie nad nimi. I jeszcze jedno powiedz mi co ma wspolnego swiat na ktorym gram z tym jak gram? Bo chyba tylko Ty widzisz te zaleznosci. Na nonpvp nie mozna rozwiazywac questow czy co? Pozdrawiam.:) |
@Edit
Zreszta nie bede smiecil, post do kasacji. |
Tutaj moje szeroko idące wnioski dotyczące tego questa:
1- Ten demon oak nas zwabia swoimi krzykami, musimy znaleźć odpowiednią kolejność "krzyków". 2- Szósty switch pojawia się niedaleko w odrębie demon oaka (sam znalazłem jeden). Dodatkowo po każdym naciśnięciu resetuje się 3- Aby poprawnie zacząć questa szósty switch musi być naciśnięty pierwszy a pierwszy ostatni. Co do punktu numer 2- skąd ta pewność, że się resetuje i musi być naciśnięty jako pierwszy ? Przechodząc dookoła drzewka nacisnąłem go jako drugi w kolejności, po czy reszta switchy nie chciała się "wciskać''. @ down Resetuje się i pojawia w innym miejscu |
Cytuj:
|
@up
Zawsze w innym miejscu. |
to w takim razie są 24 kombinacje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko kratki, na których trzeba stanąc w odpowiedniej kolejności. |
Cytuj:
|
ale zadne w lewo/prawo... ile razy tlumaczyc?
|
Jesli to mile drzewko summonuje demy, a jest ono na pohu, to znaczy, ze bedzie mozna zobaczyc demona bedac facc?
|
Cytuj:
|
Ale zabic juz nie, a tam bedzie mzona nawet przez krzaczki postrzelac... juz widze tysiace noobow co kupili palki na allegro stoja przy tym drzewku i czekaja na qykonujacych questa ;>(i w dodatku switche blokuja)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |