![]() |
@up
A z tym akurat sie zgodze... Podczas 4 miesięcy stania w banku na Rooku i skupowania rarów od newbie przyszedł update, który zamienił moje 20k w jajkach i mleku na 252 gp (!) Jak ja ich k... nienawidze >.< |
Cytuj:
@topic Mi tam się podoba, nie to żebym się czegoś nauczył, poprostu ciekawe jest poczytać jakiś oryginalny news o tibii od czasu do czasu:) Cytuj:
1) Jesteś frajerem że grasz w kostkę 2) Pomyliłeś watek kolego |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nareszcie coś sensownego
|
Co do tego, czy Tibia uczy anglika, mysle, ze gramatyki na pewno nie nauczy, jednak po mojej 3 letniej karierze tibijskiej zasób slów angielskich diametralnie sie zwiekszyl, poniewaz rozmowa z graczami z innych krajow zmusila mnie do zagłądniecia do slownika.
#Topic Mądrze wymyslili, nie spodziewalem sie tego, ze oni obnizaja czestotliwosc wypadania loota, aby ekonomie servera podtrzymac :D. Teraz jak ktos pojdzie na hydry, bedzie mogl brak loota tym tlumaczyc heh xD |
Cytuj:
|
U mnie to samo ;)
|
Cytuj:
@topic Ciekawy tekst, sporo mówi o ekonomii. Gratuluję chęci. |
Artykuł jest rzeczywiście ciekawy, ale osobiście uważam, że:
1. itemki mimo wszystko zbyt rzadko wypadają (takie woi z draga to raptem 3k a wypada raz na 30 dragów?) 2. ceny niektórych itemków są śmiesznie niskie (nie chce mi się podawać teraz przykładów, każdy gracz wie co i jak) 3. cały czas powtarzam, że cipsoft mogłby dać możliwość sprzedawania kusz nie tylko na Fibuli, a nawet jeżeli tam to niech zrobią mini depo, bo to chyba jeden z nielicznych itemków jakie często lecą , są warte wiecej niż 100 gp :P |
:p
Hmm.. Giokonda masz racje na guardi Avenger stoi 30-35k ;/ , i tez przydaloby sie depo na fibuli lub jakis sklep w innych miastach ktore posiadaja dp do selania kusz :)
|
Cytuj:
|
Pieniądze sprawiają, iż świat Tibii się kręci.
hahahah xd no ta :d Sa dziecie sa pacce sa daremne kolorwe uptady :D |
Cytuj:
|
Tibia nieczego cie nie nauczy!!! Ale ludzie w nia grajacy tak!!! a co do sapera on jest THE BEST xD:cup::cup:;);)
|
@ up ten to pociska :D :ban:
@ Topic... zasady ekonomi na poziomie podstawówki (czyli wiekszosci graczy ^^) ... ale ciekawy artykUł ... @ T uczy... boli mnie ze znam takie przypadki które przez T oblały klase ... :D wiec nie popadajmy w euforie ze T uczy życia... |
oczywista oczywistość ubrana w ladne slowa:)
|
Cytuj:
|
Siemka mam problem czy może ktoś napisać poradnik albo chociaż zamieścić screen w którym pokazane jest jak kupić premmium na 1 miesiąc bo przy tej ostatniej fazie wyskakuje mi jakiś błąd i nic z tego :/
|
Co jak co ale Tibia może czegoś nauczyć.Ja się z tibii dowiedziałam co to znaczy 'trade' :)
A co do kasy to jest jeszcze jeden element...Sponsorzy :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |