![]() |
@Gelt:
Szowinizm. No i takie rozumowanie się przyjęło. "'Bo przecież facet pod latarnią nie stoi''. @Sorbet: Ja odmówie. Emocje to najgorszy partner. @Snick: Seks to nie dowód na miare miłości. W małżeństwie seks zazwyczaj jest rozrywką. Potem staje się męczarnią ale w to nie wnikajmy. |
Zauważcie, że takie rzeczy, jak sami wspominacie, zaczynają się w wieku gimnazjalnym, więc moim zdaniem (wiem z własnego doświadczenia) jest to wina nie tyle rodziców, czy dzieciaków, co podejścia do tego etapu w życiu. Może i będę uogólniał, ale w gimnazjum dzieciakom po prostu odbija, ponieważ zaczyna się ich traktować poważnie (sam kurwa do tej pory nie rozkminiam z jakiej paki), a one to bezwzględnie wykorzystują czego wynikiem są takie właśnie sytuacje.
Gelt- Dla mnie zarówno kobieta, jak i mężczyzna, który śpi na każdej imprezie z kim innym, nie interesuje się tym jest po prostu szmatą/męską dziwką. Znam takich i wiedzą co o nich myślę. Niestety czasem zdarzy się, że jakaś ilość alkoholu też mnie sprowadza na dno... ale z tego, co się dowiaduje po imprezach to są przypadki sporadyczne. Tylko co z tego, jeżeli później mam moralnego kaca i źle mi z tym. |
@up
W ostatnim poscie nie chodzilo mi o przypadkowy seks, lecz seks z chlopakiem/dziewczyna. Osoba ktora zna sie troche lepiej. Chociaz ja szczerze mowiac nigdy nie widzialam niczego fajnego w wyscigach takich. Moja kolezanka calowala sie z 34 chlopakami (robi liste o.O) i jest z tego dumna: P Ale co kto lubi. @Sorbet Typowe rozumowanie dorastajacego prawiczka. @Voon Arculin Niestety: / |
morał z tego taki:
W dziewczyny nie ładuje się uczuc tylko chuja ;) |
Najbardziej śmieszy mnie to że ten temat tak szybko się rozwinął niż topic z moją opowieścia : - /
Co do tematu to co : nic nie mogę powiedzieć bo mam narazie 14 lat i jestem tych sprawach totalnym pro debilem(z drugiej strony dobrze bo przynajmniej na debila nie wyrosnę :DDD) @Lechista Looknij na moją opowieść .... masz fajną rolę xD |
Kiedy mężczyzna mówi że szuka dziewicy, to odzywa się w nim natura mężczyzny-zdobywcy. Jeśli facet "zdobywa" niczym nie starganą, słodką, niewinną dziewice, osiąga swój wymarzony cel, bo przecież "zdobyl" to co chciał. Zaczyna myśleć chujem i pierwotne instynkty biorą gore. Uczynił z cnotliwej dziewczynki, kobietę (przynajmniej fizycznie). Jest to troche prymitywne, ale leży to w naturze wielu facetów i to oni zawsze będą narzekać na brak dziewic ;(
|
Mam pytanie które od razu mi sie ukazało czytając ten temat (wyprzedzam jestem entuzjastą kobiet)
Dziewice i ich męscy odpowiednicy są częściej rozdziewiczani przez partnerów płci przeciwnej czy tej samej ??? |
Przez tą samą płeć.
|
@up
40 % mężczyzn przeżywa swój pierwszy raz pod prysznicem. Pozostałe 60 % nie idzie do wojska. |
Ja tu popieram Lasoocha. Sam jestem prawiczkiem, a do inicjacji mi sie nie spieszy, a TYM BARDZIEJ nie pociaga mnie mysl o babraniu sie w krwi :O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ja, jako porządny młody mężczyzna chamstwa nie toleruję, w stosunku do kobiet szczególnie. Topic. Ciekawy temat. Najciekawszy od dawien, dawna. Przez prawie dwa lata użytkowania forum uświadomiłem sobie jakimi idiotami są ludzi grający w tibie. Po 10 minutach czytania postów w tym temacie okazało się że nie tylko idiotami, ale i zoofilami, nekrofilami oraz chamami i prostakami. A nie, te dwa ostatnie to jednak już od dawna wiedziałem. |
Przepraszam bardzo szanownych panów, lecz dlaczego zajmujecie się tylko dziewczynami i ich "dziewictwem"? Faceci to już nie istnieją, prawda?
No tak wiadomo... Dziewczynki mają być grzeczne i czekać najlepiej do ślubu, zaś panów zasada ta nie obowiązuje - mogą robić co chcą i nikt ich za to nie skrytykuje. Mimo wszystko żyjemy w kraju, w którym (teoretycznie) obowiązuje równość płci. |
Cytuj:
I w tym nie ma żadnej równości płci. |
Cytuj:
Polecam przeczytac: http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,34...5,0,forum.html Ciezko bedzie znalezc tu osoby ktore doczytaja to do konca. Mimo wszystko, warto. Wy dziewczynki tez przeczytajcie ;) Z innej beczki: http://img167.imageshack.us/img167/8840/184uu3.jpg Aha, i jeszcze jedno. Grzeszki kobiet z anonimowego forum. Warto przejrzec. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538 |
Cytuj:
Owszem, panuje równouprawnienie. Jeśli dorośniesz i zamieszkasz z kobietą to zrozumiesz, na czym tak naprawdę to polega. Nie zamierzam być mężczyzną - typowo męskie zajęcia pozostawiam mojemu chłopakowi. Lubię krótkie spódniczki, szpilki, makijaż... Lecz czy jest coś złego, jeśli walczę o równe postrzeganie kobiet i mężczyzn? Dlaczego facet ma być za coś chwalony, a kobieta mieszana z błotem? Za tą samą rzecz? Jeśli już rozmawiamy o zbyt szybkiej inicjacji seksualnej wśród młodzieży to ma ona miejsce zarówno wśród chłopców, jak i wśród dziewcząt. Dlaczego faceci wymagają, by kobieta była dziewicą (dla każdego kolejnego chłopaka), a w przypadku chłopców nie ma to znaczenia? Dla kogo dziewczyny się tak ubierają, dla samych siebie?... Cytuj:
|
Cytuj:
"Flaga na twarz i za ojczyznę pchasz." ;) |
Cytuj:
Powtarzam - w sprawach cnotliwość obu płci nie ma równouprawnienia. Kobieta zawsze będzie tą 'gorszą'. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
/Slythia : nie miałem na celu obrażania kogokolwiek, ale wybacz taka jest prawda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |