![]() |
Przedłużamy, poprzedni mecz, ponieważ nadal nie pojawił się murzyn.
@up A poradź na ludzką głupotę... @Stan meczu P vs. V 2:1 dla Pira =P @down Taką możliwość będzie miał tylko finał. |
Powinny być jeszcze sloty dla widzów, bo to czekanie na wyniki jest irytujące.
|
6:5 Dla PIRANEZIEGO!
@Down: Nieoficjalnie, nie? ; / |
Mówiłem, że przegram, mówiłem? I w końcu koniec turnieju^^. Myślałem, że remis jest.
|
Z mojego meczu nici, ping wyskoczył ponad 2000 ... walkower dla walekify, ehhh
SS dla potwierdzenia: Ukryty tekst:
|
Cytuj:
x< |
Wyniki 2 pierwszych meczy:
Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.00 Zawodnicy: Piranezi vs. Voldemort Nadzorca: Pemek33 Zwycięzca: Piranezi (6:5) Screen: http://images33.fotosik.pl/332/9c3c6ddba8a700b2.png Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.15 Zawodnicy: Dragon-Fly vs. Pomocny murzyn Nadzorca: Kogucik302 Zwycięzca: Dragon-Fly Screen: Walkower. Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.30 Zawodnicy: Panoramix vs. Walekifa Nadzorca: Pemek33 Zwycięzca: Walekifa Screen: Walkower Teraz mecz: Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.45 Zawodnicy: Inix vs. ErAgOg Nadzorca: Kogucik302 Na zawodników czekamy do godziny 20.50 Pełny obraz mistrzostw po all meczach dzisiejszych. |
Widzę, że jednak u mnie też walkower będzie bo Inix nie widać. Eh..
@pemek Zrób tego bota i go zniszczymy, jak mecze się skończą! |
Sorry, że mnie nie było, ale miałem chwilowo odcięty prąd.:confused:
|
@up
Już za późno. |
Już koniec, u mnie też walkower. Dawaj ctf, pemek. : d
|
Eliminacje 1 grupy,
Wyniki: Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.00 Zawodnicy: Piranezi vs. Voldemort Nadzorca: Pemek33 Zwycięzca: Piranezi (6:5) Screen: http://images33.fotosik.pl/332/9c3c6ddba8a700b2.png UWAGA Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.15 Zawodnicy: Dragon-Fly vs. Pomocny murzyn Nadzorca: Kogucik302 Zwycięzca: Dragon-Fly Screen: Walkower. Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.30 Zawodnicy: Panoramix vs. Walekifa Nadzorca: Pemek33 Zwycięzca: Walekifa Screen: Walkower Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.45 Zawodnicy: Inix vs. ErAgOg Nadzorca: Kogucik302 Zwycięzca: ErAgOg Screen: Walkower Gratulacje! Przebieg mistrzostw: http://img393.imageshack.us/img393/8...rzostwang3.png Najbliższe mecze: Data: 28 lipca, Poniedziałek, godz. 20.00 Zawodnicy: Nadrill vs. Rater Nadzorca: Pemek33 Data: 28 lipca, Poniedziałek, godz. 20.15 Zawodnicy: Pemek33 vs. Morwin Nadzorca: Kogucik302 Data: 28 lipca, Poniedziałek, godz. 20.30 Zawodnicy: Kogucik302 vs. Psychopata Nadzorca: Pemek33 Data: 28 lipca, Poniedziałek, godz. 20.45 Zawodnicy: Zalgadis vs. Aekal Nadzorca: Kogucik302 Powodzenia! Zmodyfikowano punkt regulaminu: Cytuj:
|
Ejjj mnie nie było i pisałem do pemka czy może przełozyć a on ok ok według mnie mecz powinnien być jeszczce raz
|
Nie będzie meczu drugi raz, zapisałaś się na pewną godzinę i miałaś być o tej godzinie. Koniec sprawy.
|
Cytuj:
A mecz i tak nie zostanie powtórzony. Trzeba się trzymać żelaznych zasad regulaminu. |
84.38.90.207
23073 Tibia.pl IP na dzisiejsze mecz. Myślę, że się zjawicie. |
Jestem12345
|
Ta, tylko pemka nie ma.
Jajca mu urwę. |
No i ja też ;]
EDIT: Znaczy ja też jestem, nie żebym też Pemkowi jajca urywał >.> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |