![]() |
Strasznie dziwna fabuła. Pająki atakują? :P Ale dobrze, że inna, oryginalna, a o to chodzi! 10/10 Małe troszke obrazki no i nie widać kto co mówi bo nie ma imion ; (
To taka moja mała ocenka ^^ I ja również dołączam się do życzeń dla Garga :> Obiad życzy najlepszego! :] @Edit @Up Komu? ;s |
Ten fake jest boski! xD Ma coś w sobie z tych starych fake'ow, ale tych starych, starych. Ten klimat xD
Moze graficznie nie poraza, fabularnie tez nic oryginalnego, ale to nie zmienia faktu, ze cos w sobie ma ;p |
Fake świetny ^^. Występuję w nim, więc ma dodatkowe punkty.
Tylko...kiedy nowy part? No, skomciłem, teraz ty wlaz na precla. |
Zazwyczaj tu nie zaglądam, bo to co jest tu prezentowane jest na poziomie Rowu Mariańskiego. Ale to muszę skomentować bo jest naprawdę oryginalne. Wykonanie takie sobie, ale dialogi i fabuła jak najbardziej mi się podobają: )
|
Fajne :) troche jeszcze popróbuj z otoczeniem :) B)
|
Jak dla mnie jesteś zajebisty proszę aby ten fake dopiero się rozkręcał bo jest super...
|
@Vasu
No może 3: P A po co mam komentować coś oklepanego i beznadziejnego.? To mi się spodobało to skomentowałam. I dalej mi się podoba. |
Fabularnie fake fajny (ale fajność to pojęcie względne). Graficznei może nei do końca, ale też nieźle. Drzewka i dodatki do trawy nie wystarczą, bo takie lokacje są nudne i robione w 5 (albo i nawet mniej) minut. Brakuje mi tam kamyków, rzeczki, górki, itp. Teksty są nawet dobre, niewidzę literówek, błędów w składni i innych tego typu dziadostw. 7/10 i oczywiście rób dalej.
|
Okaj... Patrząc na poprzednie party i patrząc na te najnowsze widać, że się poprawiłeś... Wcześniej nie dodawałeś dodatków do trawy itp. Fabularnie fake jakoś się kula wg. mnie jest spooooko....
Mokona mówi: Zamknij się padalcu jest zaje****e... Ehe, no dobra... zgadzam się z przedmówcą.... 8/10 |
Next part now!!!
Mnie się podoba i czekam na więcej. |
Fajny fake moja ocena 7,5/10
-Starasz się , czekam na next part :) -Ciekawa fabuła -fajny wygląd poł człowiek - pół pająk Pozdro |
@up
Dwa man spidery są moje (moja postać xd) a profesorek jest Kopera, to nie masz za co wychwalać xd. |
fake dobre ale fabuła dziwna jest i chaotyczna na początku.Ale jest jeden wielki - w tym faku Nikt mnie nie lubi :d
dam 9/10 |
@up
A gdzie ty tam? @2up Nie marudź. @ Narazie mam, jak to określił michoss, atak bezpointozy*. Więc parta nie zrobię szybko. *-czyt. Bezpłentozy. @down :* |
Lepiej tak niż zrobić gniot.
|
to co w końcu z tą historyjką
|
Next part or huntet,
fake mi się zajeżyście podoba, tylko wkurzają mnie małe obrazki, poza tym, nic dodać nic ująć. Ogółem: 9.5/10 |
@up
Proponuję trochę uważniej przejrzeć temat. Może uda ci się dostrzec, że Vasu ma bana. |
Osz, no popatrz, nie zauważyłem... ostatnio dziwne rzeczy dzieją sie na forum , Michoss i Vasu dostali bana? co ja teraz poczne, biedny miś...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |