![]() |
Cytuj:
|
zycie.....
|
Cytuj:
w tv jak byli Sokół, Jędker, Vnm, i jeszcze dj jakis i gadali miedzy innymi o tym. kicz roku? Wiedza Lecha Kaczynskiego na temat piłki nożnej(trzymanie szalika odwrotna strona, Benhałer, Rodżer Perejro, Artur Boruwbar) to mówi samo za siebie |
W Rap propagandzie ; p Nie Dj jakiś tam tylko Robson! Producent uniwersalny.
|
Poziom tego forum.
|
Afera dotycząca przyznawania licencji do gry w piłkarskiej ekstraklasie.
|
Cytuj:
|
Kiczu roku brak, bo wszystkie co się nadaje na kicz (Polska, Wybory modków, poziom tego forum, Mystlich vel L-gthr (jak to się kotfa piszę? ;(), subkultura EMO, ja, Ryba, Waszka, tarcza antyrakietowa, EURO 08, przygotowania do EURo 2012, emerytury emerytów (masło maślane...), piosenka Donald Marzy) jest w rzeczywistości najlepsze :p
|
1 zalogowanie się n mego chara po update i zobaczyć co doszło
2 założenie takich stron jak naszaklasa fotka itd. (po jakiego grzyba mam pokazywać swego ryja na necie skoro lepiej go obejżeć w rl?) 3 oblivon mi się zepsuł 4 że mnie pare ciot cyctuje i daje do opisów co napisałem i myslą że śmieszne. 5 że za miesąc znów będzie jebany rok szkoly i kucie co to są wzory takie jak Fe CA o2 i huj wie co jeszcze będzie. 6 spamery na tym forum. 7 coraz więcej noobów w tii,rsie,csie(nawet tam są bo strzelają po nogaxh z awp) 8 nie wiem co dalej napisac 9 dostane warna za ten post i pewnie zostanie wykasowany. |
Rząd i euro :(
|
moja siec z lukami bez zabezpieczen, dzieki ktorej kazdy z niej moze zostac shackowany bez posiadania keyloggera ;)
|
Cytuj:
|
1. Awantura na Wiejskiej w komisji na temat Ziobry.
2. Kupowanie dekoderow na czas Euro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Aby nie było offtopu. 1. Zmiana szaty graficznej na last.fm 2. Występ Funeral for a Friend jako gwiazdy na Eko Union of Rock Festival w Węgorzewie. |
@offtop
ja np naszą-klasę mam, założyłem z 3 tyg temu bo mnie kumpel namówił i w sumie fajna sprawa, napisało do mnie kilku znajomych których daaawno już nie widziałem a nie mam z nimi kontaktu. Chociaż tak, jak loguję się co kilka dni i widzę kilka nowych zaproszeń od ludzi których zupełnie nie kojarzę, to jest to irytujące. |
@up
To nie tak, że uważam nk za zło wcielone. Pomysł jest fajny, gorzej z organizacją, no i z ludzmi. Bo oczywiste jest, że jeśli środowisko w którym szpanerstwo jest 'trendi' przeniesiemy do świata wirtualnego, to efekt będzie jeszcze widoczniejszy. Cytuj:
1.wbijasz na profil kolegi/koleżanki. 2.zapraszasz do znajomych WSZYSTKICH jego/jej znajomych. 3.wbijasz na profil znajomego/znajomej twojego kolegi/koleżanki. 4.zapraszasz do znajomych WSZYSTKICH jego/jej znajomych. 5.wbijasz... |
Cytuj:
Czemu prawie nikt nie napisał o polskiej scenie muzycznej (chodzi mi tutaj o różnego rodzaju "gwiazdeczki")? ;s Przecież tak dobrze się rozwija ;s |
Ogolny zaryts dody i wytworow dodo-podobnych to kicz. Cale nasze panstwo to kicz. Kosciol to kicz. Politycy nasi to kicz. Kurwa duzo by tak wymieniac a czasu cosraz mniej =P
|
1. Cenzura na T.pl
2. Cenzura na T.pl 3. Cenzura na T.pl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |