![]() |
Cytuj:
Mnie szczerze mówiąc w całej przepowiedni nie isnteresuje sama ona, tylko reakcja Usaków czy Angolów w wypadku gdyby rzeczywiście coś takiego się stało... |
Hmmm ja tam bym się nie ździwił jakby wszyscy (którzy wiedzą o tej przepowiedni) czekali aż wyjdą jakieś szkielety i zombie z ziemi, a tu puff jeden z występujących się lekko skaleczy i będzie mu krew cieknać, w końcu mowa o tym, że poleje się krew, czy coś.
|
Cytuj:
@down: No way, poza obrazkiem na pół teleodbiornika nic o tym nie świadczy. |
Pekin za 5 dni :)
|
Cytuj:
Na wszelki wypadek ide poskillowac na babci |
najpierw trzeba sprawdzić, czy to w ogóle słowa Nostradamusa, bo do tej pory różnie z tym bywało : )
i może nawet któreś z jego przepowiedni się "sprawdzały" tj. można naciągnąć, coś, co się stało, pod to, co napisał. ale to i tak nie poruszy żadnego zmarłego. |
Chińska tekturowa armia się ożywi : )
|
...i będzie jak w Silent Hill , ze ze ścian będą wychodzić mutanty xD
|
Może ta przepowiednia ma coś wspólnego z tym konfliktem rosyjsko-gruzińskim?;)
@down: Może i tak, ale zobaczymy jak ta sytuacja się rozwinie. |
Wiedziaaaaaaaaałem, że ktoś to napisze. Tak na moje oko to ona niezbyt do tego pasuje.
|
Jeżeli chodzi o konflikt Rosyjsko-Gruziński to wydaje mi się iż jest to następny przykład dostosowania się ludzkości to przepowiedni Nostradamusa. Chodź może to wszystko to tylko zbieg okoliczności.
|
No i gdzie ta sekta? A już chciałem zobaczyć coś nowego w tym TV.
|
Niestety nikt nie wpadł na pomysł, by udawać atak sekty dla zwiększenia oglądalności. Nie mówiąc o nowym reality show "I Tak Zdobędę Złoto".
|
Rosja wypowiedziała wojnę NIEPODLEGŁEJ GRUZJII
Wojna!
Zginęło juz 2tys. ludzi! Może o to chodziło? To jak atak 30sorca na 10 pala(wiem że głupie porównanie ale nie chce mi się myśleć) |
Cytuj:
Moze to i o to chodzi. Ale realiści stwierdzą, że to tylko jeden, wielki zbiek okoliczności. |
Będzie pr0 h4xor!! A tak właściwie, to czym zabijać trupy? o.0
|
No właśnie jak zabić coś co już jest martwe?? :P
Może trzeba w łeb trafić :) (wiem za dużo residenta) @Down Dzięki że mi mówisz :P bo nie wiedziałem... Pozdrawiam Omen |
O Boże. Wstawanie z grobu to tylko metafora.:baby:
|
Tak, to "zbiek" okoliczności.
Nienawidzę, jak ludzie na siłę starają się dopasować przepowiednie do aktualnych wydarzeń. Nie pasuje, to nie - nie pykło tym razem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |