Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Igrzyska śmierci. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184996)

Wylansowany 21-07-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2191464)
Nie wierzę w tą przepowiednie, ale jeśli miałbym ją interpretować, to na pewno nie tak dosłownie. Według mnie ci umarli co powstają z grobów, to mogą być ludzie których tylko uznano za zmarłych hmm np. może się okazać, że powieszono sobowtóra Husajna, a sam dyktator ujwani się podczas tej olimpiady.

Czyli będzie jeszcze fajniej :p
Mnie szczerze mówiąc w całej przepowiedni nie isnteresuje sama ona, tylko reakcja Usaków czy Angolów w wypadku gdyby rzeczywiście coś takiego się stało...

Vasudanin 21-07-2008 18:11

Hmmm ja tam bym się nie ździwił jakby wszyscy (którzy wiedzą o tej przepowiedni) czekali aż wyjdą jakieś szkielety i zombie z ziemi, a tu puff jeden z występujących się lekko skaleczy i będzie mu krew cieknać, w końcu mowa o tym, że poleje się krew, czy coś.

Voon 21-07-2008 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2191464)
Nie wierzę w tą przepowiednie, ale jeśli miałbym ją interpretować, to na pewno nie tak dosłownie. Według mnie ci umarli co powstają z grobów, to mogą być ludzie których tylko uznano za zmarłych hmm np. może się okazać, że powieszono sobowtóra Husajna, a sam dyktator ujwani się podczas tej olimpiady.

Idąc jeszcze dalej, możemy wywnioskować, iż jest to przepowiednia związana z polityką. Możliwe, że powstanie z grobów może oznaczać wyjście z cienia osób, które dawno zostały tam umieszczone. Być może chodzi o przejęcie władzy w Chinach, ludzie których już się ogólnie nie pamięta powrócą i dojdą do władzy. Ale idąc dalej nie mamy pewności że idziemy słuszną drogą.

@down:
No way, poza obrazkiem na pół teleodbiornika nic o tym nie świadczy.

Esko 03-08-2008 21:03

Pekin za 5 dni :)

Ametystowec 03-08-2008 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voon Arculin (Post 2191728)
Idąc jeszcze dalej, możemy wywnioskować, iż jest to przepowiednia związana z polityką. Możliwe, że powstanie z grobów może oznaczać wyjście z cienia osób, które dawno zostały tam umieszczone. Być może chodzi o przejęcie władzy w Chinach, ludzie których już się ogólnie nie pamięta powrócą i dojdą do władzy. Ale idąc dalej nie mamy pewności że idziemy słuszną drogą.

Mozliwe, ze Tybetanczycy powstana, jezeli kierowac sie tokiem Twojego myslenia ;)

Na wszelki wypadek ide poskillowac na babci

Bambuko 04-08-2008 00:43

najpierw trzeba sprawdzić, czy to w ogóle słowa Nostradamusa, bo do tej pory różnie z tym bywało : )

i może nawet któreś z jego przepowiedni się "sprawdzały" tj. można naciągnąć, coś, co się stało, pod to, co napisał. ale to i tak nie poruszy żadnego zmarłego.

lord orzech 05-08-2008 12:08

Chińska tekturowa armia się ożywi : )

Jazonik 05-08-2008 14:47

...i będzie jak w Silent Hill , ze ze ścian będą wychodzić mutanty xD

Xendriel 09-08-2008 20:14

Może ta przepowiednia ma coś wspólnego z tym konfliktem rosyjsko-gruzińskim?;)

@down: Może i tak, ale zobaczymy jak ta sytuacja się rozwinie.

.Matrik. 09-08-2008 20:55

Wiedziaaaaaaaaałem, że ktoś to napisze. Tak na moje oko to ona niezbyt do tego pasuje.

GASZ 09-08-2008 23:16

Jeżeli chodzi o konflikt Rosyjsko-Gruziński to wydaje mi się iż jest to następny przykład dostosowania się ludzkości to przepowiedni Nostradamusa. Chodź może to wszystko to tylko zbieg okoliczności.

Erhion 10-08-2008 11:48

No i gdzie ta sekta? A już chciałem zobaczyć coś nowego w tym TV.

.Matrik. 10-08-2008 13:17

Niestety nikt nie wpadł na pomysł, by udawać atak sekty dla zwiększenia oglądalności. Nie mówiąc o nowym reality show "I Tak Zdobędę Złoto".

SHAKUTO 10-08-2008 19:15

Rosja wypowiedziała wojnę NIEPODLEGŁEJ GRUZJII

Wojna!
Zginęło juz 2tys. ludzi!
Może o to chodziło?
To jak atak 30sorca na 10 pala(wiem że głupie porównanie ale nie chce mi się myśleć)

GASZ 10-08-2008 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SHAKUTO (Post 2222653)
Wojna!
(wiem że głupie porównanie ale nie chce mi się myśleć)

Fenomenem jest to, że ci sie oddychać jeszcze chce.

Moze to i o to chodzi. Ale realiści stwierdzą, że to tylko jeden, wielki zbiek okoliczności.

Kogucik302 10-08-2008 19:54

Będzie pr0 h4xor!! A tak właściwie, to czym zabijać trupy? o.0

0m3n_Kidler 10-08-2008 20:16

No właśnie jak zabić coś co już jest martwe?? :P
Może trzeba w łeb trafić :) (wiem za dużo residenta)

@Down
Dzięki że mi mówisz :P bo nie wiedziałem...

Pozdrawiam Omen

Erhion 10-08-2008 20:24

O Boże. Wstawanie z grobu to tylko metafora.:baby:

.Matrik. 10-08-2008 20:54

Tak, to "zbiek" okoliczności.

Nienawidzę, jak ludzie na siłę starają się dopasować przepowiednie do aktualnych wydarzeń. Nie pasuje, to nie - nie pykło tym razem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50.