Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Dla knighta Hmmm ;> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185998)

Cloudres 02-08-2008 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EM'K (Post 2211371)
za to pall sam moze chodzic na hydry -.-

A knight sam nie może pójść na hydry, wziąć 4 na klatę i walnąć e gran... dlaczego!?

EM'K 02-08-2008 23:23

@up

jaki knight lubi masakryczne waste? poza tym nieda rady 4 hyder myslisz ze tak latwo leczyc sie, manasowac i jednoczesnie walic z e grana exhaused plx?
idz knightem i wes te 4 hydry co sie lecza czasem jak szalone -.-

Andrealfus 03-08-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EM'K (Post 2211467)
@up

jaki knight lubi masakryczne waste? poza tym nieda rady 4 hyder myslisz ze tak latwo leczyc sie, manasowac i jednoczesnie walic z e grana exhaused plx?
idz knightem i wes te 4 hydry co sie lecza czasem jak szalone -.-

Czasami schodzi mi ok 8-12mp zanim ubije hydre w tym czasie moj kumpel palek na nizszym lvl wbija z assstarkami i spokojnie sobie expiac z profitem o ktorym ja moge pomazyc, jesli tak mowicie ze knight jest dobry bo ma duzo kasy, na chuj mi kasa jak ja od zarania dziejow bije jedno i to samo , potwtwory po 255exp max, drag mi sie nadal nie oplaca, wyjdzie mi z 2-3k na plus a bd na spawn czekal 4-6h dotego jesli caly czas mialbym jechac exura/exana zamiast leczenia, bo sio sie nikomu nie chce to bym zbankrutowal

ciunki 03-08-2008 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 2210970)

Jak już napisałem nie miałem na myśli żadnych hitów z e grana.. To samo może powiedzieć palek jak ciągle spamuje exori con/san.

Knajt wyda wiecej na leczenie niz ty na te ass ?I nie, nie e gran poprostu
ZWYKLYexp ( tylko sie leczysz)
I jezeli uwazasz ze Ek jest najbogatsza profesja... to podaj jakis konkret, tylko rzeczy ktore sa legalne bez bocenia ,na zowliach ,maplach ,helheim ,lizardach
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 2211444)
A knight sam nie może pójść na hydry, wziąć 4 na klatę i walnąć e gran... dlaczego!?

JAk nie wiesz sprawdz w praktyce, a nawet popros znajomego 100 lvl+ ek zeby zabil 1 hydre i e grana sprawdzajac jakie ma waste i czy to sie oplaca

Herezjusz 03-08-2008 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ciunki (Post 2212336)
I jezeli uwazasz ze Ek jest najbogatsza profesja... to podaj jakis konkret, tylko rzeczy ktore sa legalne bez bocenia ,na zowliach ,maplach ,helheim ,lizardach

Jak dla mnie tylko idiota gra knightem i nie boci :O

ciunki 03-08-2008 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Herezjusz (Post 2212382)
Jak dla mnie tylko idiota gra knightem i nie boci :O

Tez sie nie dziwie jezeli robi (bo jak ma sie odrobine szcescia to mozna go ubic ;D) ale to nie w porzadku

Andrealfus 03-08-2008 18:55

tylko idiota gra najtem z botem i jaka kolwiek inna prof.

Herezjusz 03-08-2008 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 2212396)
tylko idiota gra najtem z botem i jaka kolwiek inna prof.

Chyba kurwa nie w tibii :o

Andrealfus 03-08-2008 19:14

na chuja w to grasz jesli uzywasz bota co?

1. jest to nielegalne
2. nie chce ci sie grac? nie graj, chyba ze masz juz tak psychike pojezdzona ze nie mozesz wytryzmac bez exp w gore

Herezjusz 03-08-2008 19:28

Jak zrobiles swojego smiesznego eka bez bota to Gz rl life ;S
Ja boce ponieważ im większy lvl tym lepszy char do pvp / lepsze potworki moge bić no i zawsze przy można coś zarobić.

Andrealfus 03-08-2008 19:35

ten smieszny ek jest robiony od 2003r. i nikt mi kurwa nie kazal wbijac 100lvl jak najszybciej, mam ochote to gram, nie mam to nie gram, proste, a jak bys gral na moim serwie to bys juz ze 3-4 razy spal za bota

Vil 03-08-2008 21:01

co sie martwisz, niech sie ciesza wyboconym EK z 150 levelem, przy ktorym na dzien dzisiejszy paluja sie co najwyzej dzieci z piaskownicy.

Zreszta nikt jak na razie nie odpowiedzial na argument, ze zamiast wogole sie logowac lepiej pojsc do roboty i gotowego chara na allegro kupic za grosze, zeby lepiej sie sprawowal w "pvp i biciu lepszych stworkow".

Yossarian 03-08-2008 21:25

Wiesz w pracy trzeba cokolwiek robić, wkładać wysiłek, posiadać troszkę umiejętności oraz oczywiście chęci. Robota to nie Piksele, nie ustawisz sobie tam bota i kasa nie będzie wpadała sama Tobie do kieszeni, gdy Ty będziesz tymczasem myślał o zupełnie czymś innym.

@ down
Jeżeli uważasz, że grając w tą grę tracisz czas w pikselowym świecie to odpowiedź sama sie nasuwa - daj sobie z nią spokój. Nie będziesz przeszkadzał innym dla których jest to w pewnym stopniu rozrywka oraz możliwość oderwania się od rzeczywistości. Piszę to z perspektywy gracza, który loguję się rzadko i dla którego Tibia jest tylko grą w którą od czasu do czasu można pograć.

hzaq 03-08-2008 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 2212433)
a jak bys gral na moim serwie to bys juz ze 3-4 razy spal za bota

Głupoty gadasz. Nawet jakby go zabili te 10 razy za bota to i tak by miał większy level niż Ty, a poza tym boty sa teraz tak "wypasione" że nikt by nawet nie zauważył bota, szczególnie jak gracz siedzi w domu i sie np. uczy albo oglada TV, wystarczy głupi alarm i nikt nawet nie powie że ma bota - taka opcja jest najkorzystniejsza dla gracza i może zajac sie czyms innym nic nie tracąc w pixelkowym swiecie a szansa że go zabija jest taka sama jak przy graniu manualnym.

Herezjusz 03-08-2008 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2212515)
Zreszta nikt jak na razie nie odpowiedzial na argument, ze zamiast wogole sie logowac lepiej pojsc do roboty i gotowego chara na allegro kupic za grosze, zeby lepiej sie sprawowal w "pvp i biciu lepszych stworkow".

W pracy musiał bym coś robić, a tutaj włączam kompa , odpalam bota, logam chary i mam wolny czas dla siebie. Oprócz tego muszę najpierw skończyć szkołe żeby znaleźć jakąś porządną prace.
a tak btw.mam wybotowanego ED nie eka :\

EM'K 03-08-2008 23:26

@up

gz bota ^^ sam niepotrafisz rozwinac postaci? zreszta co to za przyjemnosc wybotowac sobie postac? chyba ze tibia jest jak real life i musisz miec to co inni badz szybko wbijac lvl bo ten i tamten tez wbili

xoz 03-08-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Herezjusz (Post 2212623)
Oprócz tego muszę najpierw skończyć szkołe żeby znaleźć jakąś porządną prace.

no podstawowke by wypadalo. nie mow ze do roznoszenia ulotek/sprzataniu w mcdonald potrzeba matury. miesiac pracy i masz swoja "powerfull" postac.

ciunki 03-08-2008 23:48

Taki troche maly spamik sie zrobil :<

Herezjusz 04-08-2008 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xoz (Post 2212720)
no podstawowke by wypadalo. nie mow ze do roznoszenia ulotek/sprzataniu w mcdonald potrzeba matury. miesiac pracy i masz swoja "powerfull" postac.

Jakoś mnie taka praca nie kręci :(

@EM'K
Ty!

hzaq 04-08-2008 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EM'K (Post 2212718)
@up

gz bota ^^ sam niepotrafisz rozwinac postaci? zreszta co to za przyjemnosc wybotowac sobie postac? chyba ze tibia jest jak real life i musisz miec to co inni badz szybko wbijac lvl bo ten i tamten tez wbili

gz inteligencji. Dam se łeb odciąc ze potrafi rozwinąć postać sam ale jest na tyle ytelygentny że zamiast chodzenia w kółko i zaznaczania potworków woli właczyc bota i siedzieć przykladowo przy komputerze ucząc się.

EDICIK : a jeżeli wolisz za*******ac kołka po cave zaznaczajac kolejnego potworka i zbierając kolejnego gp a potem chwalic sie na forach ze umiesz sam postac rozwinac to jesteś naprawdę niepelnosprawny umysłowo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:37.