Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Premier League Fantasy 2008/09! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=186463)

Toobi 25-08-2008 11:05

Points (Rank)
Overall: 52
August: 52

Podawajcie nazwy swoich klubów (mój to Storm FC)

Yoh Asakura 25-08-2008 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2243467)

PS. Może mi ktoś powiedzieć czy przy użyciu dzikiej karty mogę wymienić cały skład czy tylko kilku graczy?

Przeprowadzasz tyle transferów, ile tylko chcesz.

Xendriel 25-08-2008 13:05

Tak punktowali moi zawodnicy:

Przed następną kolejką wykorzystałem dziką kartę zaryzykowałem inne ustawienie. Ciekawe czy się opłaci?

Nie wiem czy dobrze zrobiłem zmieniając Artete za Nasriego. Mascherano, który dopiero co wrócił z igrzysk pewnie też na razie za dużo nie pogra, ale to jest skład na dłużej.

Yoh Asakura 25-08-2008 13:16

Xendriel, popełniłeś ogromny błąd. Wyrzuć Eboue, dopóki ten gość nie zacznie znowu grac na prawej obronie, będzie bezużyteczny.

Ditto 25-08-2008 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2243881)
Xendriel, popełniłeś ogromny błąd. Wyrzuć Eboue, dopóki ten gość nie zacznie znowu grac na prawej obronie, będzie bezużyteczny.

Yoh, ale przecież ja ciągle jestem pierwszy, a jeszcze trzech moich zawodników nie grało (Kranjcar, Defoe, Tevez)...

Swoją drogą, nikt nie skomentował zmian jakie przeprowadziłem po pierwszej kolejce :< Żałuje, że wywaliłem Givena... Carraghera w sumie też.

Yoh Asakura 25-08-2008 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2244094)
Yoh, ale przecież ja ciągle jestem pierwszy, a jeszcze trzech moich zawodników nie grało (Kranjcar, Defoe, Tevez)...

W chwili, gdy pisałem tego posta, byłem na pierwszym miejscu w tabeli :confused:

Xendriel 25-08-2008 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2243881)

A co myślisz o zmianie Eboue na Denilsona? Oczywiście dopóki nie zaczną grać Fabregas, Diaby i Rosicky.

Yoh Asakura 25-08-2008 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2244152)
A co myślisz o zmianie Eboue na Denilsona? Oczywiście dopóki nie zaczną grać Fabregas, Diaby i Rosicky.

Fabregas już w 100% gotowy do gry. Denilson jest beznadziejny, odradzam zakup. Radzę ci sprzedać Mascherano i Eboue, a w ich miejsce sprowadzić kogoś z tych zawodników: Bentley, Modric, Ashley Young, Downing, Arteta, Elano.

Xendriel 25-08-2008 16:22

Mascherano jest tani 5.5, Eboue z Denilsonem 6.0. Jeśli miałbym wziąć kogoś z poleconych przez ciebie zawodników, musiałbym chyba sprzedać Gerrarda, który wart jest 11.5.No nic przez ten tydzień zlookam dokładnie statystyki i coś wykombinuje;)

Yoh Asakura 25-08-2008 16:28

Ale Javier ma kontuzję, więc lepiej zastąpić go kimkolwiek, kto w ogóle gra.

Ja się zastanawiam nad wyrzuceniem ze składu Ferdinanda i zastąpieniem go przez Carvalho...

Xendriel 25-08-2008 16:44

Nie wydaje mi się, żeby Mascherano miał jakąś kontuzję. W sobotę grał cały mecz na igrzyskach i dlatego nie wystąpi w eliminacjach LM. Benitez pewnie będzie chciał mu dać jeszcze trochę odpocząć i nie wiadomo czy zagra w następnej kolejce PL.

Co do Rio to ja właśnie go kupiłem i mam nadzieję, że się rozkręci.

Yoh Asakura 25-08-2008 16:51

Przy Mascherano jest ten czerwony kwadracik, ale może to faktycznie przez to, że był na IO.
No cóż, jeszcze 4 godziny do ostatniego meczu tej kolejki. Trzymam kciuki za Rio, nie obrażę się, jeśli strzeli gola B)

Cafe 26-08-2008 09:34

No to prezentuje wam skład na najbliższą kolejkę :

Given
Bosingwa-Terry-Ferdinand-Evra
Young-Elano-Deco(c)
Torres-Carew-Fagan

Ditto 26-08-2008 10:02

Genialnie spisał się mój pierwszy rezerwowy z Argentyny ;> Coloccini zdobył 6 punktów, a "grał" zamiast kontuzjowanego Kranjcara. Zawiodłem się na Defoe (1pkt) i Tevezie (2pkt). Cech jako kapitan 16 punktów. Szkoda, że na pierwszą kolejkę nie dałem opaski Agbonlahorowi.

Xendriel 26-08-2008 12:37

A ja miałem Fletchera na ławce;(

Yoh Asakura 26-08-2008 13:47

Kurde, spadłem z 1 pierwszego miejsca na bodajże 4-5, strasznie dupna ta kolejka. W 3 na pewno lepiej spisze się Clichy, Persie i Nasri. Liczę na nich. :*

Fintex 26-08-2008 14:46

* Almunia replaced by Cech
* Kuszczak replaced by Gordon
* Sagna replaced by Evra
* Skrtel replaced by Carragher
* Vidic replaced by Ricketts
* Jagielka replaced by Cahill
* Laursen replaced by Carvalho
* Diarra replaced by Elano
* Nasri replaced by Fabregas
* Petrov replaced by Young A
* Dempsey replaced by Ireland
* Anelka replaced by Carew
* Camara replaced by Baxter
* Santa Cruz replaced by Walcott

Zaszło troszkę zmian :D Skorzystałem z dzikiej karty.

Obecnie mój skład wygląda tak:

Zaryzykowałem i postawiłem na pomoc. Trójka solidnych obrońców też powinna zrobić swoje. Walcott i Carew w ataku.. Na Carew'a bardziej licze.. Chociaż skoro Van persie cienko tera gra to myślę, że Walcott wyjdzie w podstawowym i może brameczke zdobędzie :) Zastanawialem sie komu dac opaskę.. ale wybralem Deco.. Fabregas moze byc niepewny po kontuzji.. ale bardzo licze ze zagra :)

joł.

edit: btw. Moja drużyna to Piast ;p

Ditto 26-08-2008 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2245506)
Kurde, spadłem z 1 pierwszego miejsca na bodajże 4-5, strasznie dupna ta kolejka. W 3 na pewno lepiej spisze się Clichy, Persie i Nasri. Liczę na nich. :*

Ty byłeś pierwszy tylko dlatego, że punkty przydzielane są od dołu tabeli, a później każdy cię przeganiał, więc... Masz strzałki, ja jestem cały czas pierwszy, Maggic ciągle drugi, a ty gdzieś daleko :/

Xendriel 26-08-2008 15:01

@Fintex - Ja tez postawiłem na 5 pomocników;) U ciebie skład wygląda naprawdę dobrze, jedynie nad Walcottem bym się zastanowił. Opaskę też bym dał Deco.

Ja wywaliłem Eboue tak jak radził mi Yoh, a na jego miejsce dałem Modricia. Tylko brakowało mi punktów i musiałem sprzedać Woodgate'a. Za niego dałem Ben Haim z Man City. Dlatego teraz chciałem się zapytać czy warto na niego stawiać, bo szczerze mówiąc nie widziałem go nigdy w akcji?

Fintex 26-08-2008 15:09

Zabrakło mi już kasy na atak :P Ale mam bramkostrzelnych pomocników więc myślę, że nadrobią. Pozatym Walcott grał ostatnio 64 minuty chyba.. w 1szej kolejce też cos pobiegał. Może w trzecież bramkę zdobędzie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:32.