![]() |
Points (Rank)
Overall: 52 August: 52 Podawajcie nazwy swoich klubów (mój to Storm FC) |
Cytuj:
|
Tak punktowali moi zawodnicy:
Ukryty tekst:
Przed następną kolejką wykorzystałem dziką kartę zaryzykowałem inne ustawienie. Ciekawe czy się opłaci? Ukryty tekst:
Nie wiem czy dobrze zrobiłem zmieniając Artete za Nasriego. Mascherano, który dopiero co wrócił z igrzysk pewnie też na razie za dużo nie pogra, ale to jest skład na dłużej. |
Xendriel, popełniłeś ogromny błąd. Wyrzuć Eboue, dopóki ten gość nie zacznie znowu grac na prawej obronie, będzie bezużyteczny.
|
Cytuj:
Swoją drogą, nikt nie skomentował zmian jakie przeprowadziłem po pierwszej kolejce :< Żałuje, że wywaliłem Givena... Carraghera w sumie też. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mascherano jest tani 5.5, Eboue z Denilsonem 6.0. Jeśli miałbym wziąć kogoś z poleconych przez ciebie zawodników, musiałbym chyba sprzedać Gerrarda, który wart jest 11.5.No nic przez ten tydzień zlookam dokładnie statystyki i coś wykombinuje;)
|
Ale Javier ma kontuzję, więc lepiej zastąpić go kimkolwiek, kto w ogóle gra.
Ja się zastanawiam nad wyrzuceniem ze składu Ferdinanda i zastąpieniem go przez Carvalho... |
Nie wydaje mi się, żeby Mascherano miał jakąś kontuzję. W sobotę grał cały mecz na igrzyskach i dlatego nie wystąpi w eliminacjach LM. Benitez pewnie będzie chciał mu dać jeszcze trochę odpocząć i nie wiadomo czy zagra w następnej kolejce PL.
Co do Rio to ja właśnie go kupiłem i mam nadzieję, że się rozkręci. |
Przy Mascherano jest ten czerwony kwadracik, ale może to faktycznie przez to, że był na IO.
No cóż, jeszcze 4 godziny do ostatniego meczu tej kolejki. Trzymam kciuki za Rio, nie obrażę się, jeśli strzeli gola B) |
No to prezentuje wam skład na najbliższą kolejkę :
Given Bosingwa-Terry-Ferdinand-Evra Young-Elano-Deco(c) Torres-Carew-Fagan |
Genialnie spisał się mój pierwszy rezerwowy z Argentyny ;> Coloccini zdobył 6 punktów, a "grał" zamiast kontuzjowanego Kranjcara. Zawiodłem się na Defoe (1pkt) i Tevezie (2pkt). Cech jako kapitan 16 punktów. Szkoda, że na pierwszą kolejkę nie dałem opaski Agbonlahorowi.
|
A ja miałem Fletchera na ławce;(
|
Kurde, spadłem z 1 pierwszego miejsca na bodajże 4-5, strasznie dupna ta kolejka. W 3 na pewno lepiej spisze się Clichy, Persie i Nasri. Liczę na nich. :*
|
* Almunia replaced by Cech
* Kuszczak replaced by Gordon * Sagna replaced by Evra * Skrtel replaced by Carragher * Vidic replaced by Ricketts * Jagielka replaced by Cahill * Laursen replaced by Carvalho * Diarra replaced by Elano * Nasri replaced by Fabregas * Petrov replaced by Young A * Dempsey replaced by Ireland * Anelka replaced by Carew * Camara replaced by Baxter * Santa Cruz replaced by Walcott Zaszło troszkę zmian :D Skorzystałem z dzikiej karty. Obecnie mój skład wygląda tak: Ukryty tekst:
Zaryzykowałem i postawiłem na pomoc. Trójka solidnych obrońców też powinna zrobić swoje. Walcott i Carew w ataku.. Na Carew'a bardziej licze.. Chociaż skoro Van persie cienko tera gra to myślę, że Walcott wyjdzie w podstawowym i może brameczke zdobędzie :) Zastanawialem sie komu dac opaskę.. ale wybralem Deco.. Fabregas moze byc niepewny po kontuzji.. ale bardzo licze ze zagra :) joł. edit: btw. Moja drużyna to Piast ;p |
Cytuj:
|
@Fintex - Ja tez postawiłem na 5 pomocników;) U ciebie skład wygląda naprawdę dobrze, jedynie nad Walcottem bym się zastanowił. Opaskę też bym dał Deco.
Ja wywaliłem Eboue tak jak radził mi Yoh, a na jego miejsce dałem Modricia. Tylko brakowało mi punktów i musiałem sprzedać Woodgate'a. Za niego dałem Ben Haim z Man City. Dlatego teraz chciałem się zapytać czy warto na niego stawiać, bo szczerze mówiąc nie widziałem go nigdy w akcji? |
Zabrakło mi już kasy na atak :P Ale mam bramkostrzelnych pomocników więc myślę, że nadrobią. Pozatym Walcott grał ostatnio 64 minuty chyba.. w 1szej kolejce też cos pobiegał. Może w trzecież bramkę zdobędzie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:32. |