![]() |
niech wprowadza uhy ale zeby byly drozsze o polowe niz kiedys .. powinno byc dobrze :)
|
Cytuj:
|
narzekacie jak baby, jak się nie podoba ek to zróbcie sobie ed :P tak jak ja :( tibia sux !
|
Cytuj:
Po Twoim poscie wnioskuje ze wiecej niz 20 lvl nie masz(skad 6 letnie dziecko mialoby miec czas na wbicie wiekszego?), wiec i tak nie ma to dla ciebie roznicy. Glupie jest to ze 100 level leczy sie tak samo jak 300, jeszcze glupsze jest to ze moze zostac ubity przez bande mid-lvli z aimbotem/dobrze ustawionymi hotkeyami :/. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą jaki loot, bo coś mi nie chce odpalić :> |
Eternal killed movie by me, enjoy :p
http://pl.youtube.com/watch?v=7JLXWPZ_kKY Anyway, skopali wszystkich 200+ knightów :p |
Cytuj:
|
Aż szkoda oglądać jak dzieci Tibi 8.0 zabijają tak szanowanego gracza.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS, nie dajcie się robić wchu** DROM'owi, sprzedaje pacce 30 zł drożej niż www.tibia.com |
up stary to jestes ty :P a co do tych paccow to naprawde przesada ...
|
Ale trzeba mieć nieźle najebane by na 300lvl zbierać power bolty z frostów...
|
Teraz EO sie leczy po ile hp? 900? a uhem przed upami by sobie dawal z 2k i by sie trzymal az by jego ziomki przybiegly albo by uciekl ;>
To z potionami to zjebana sprawa dla knightow. EO teraz sie leczy ponad 2 razy mniej i za 2 razy drozsza cene, huh... bp uhow 3k kiedys od farm a teraz ten bp najlepszych potionow nie wiem ile.. z 5k? Jeszcze jedno... czemu ten co krecil filmik zamiast sova wziol bohy i demonke?:D pewnie mu sie zaczely rece trzesc tak jak mojemu ziomkowi jak pierwszy raz pkowal otwiera cialo a tu fs, plate legsy, noble armor, solider helmet( koles mial rsa) i moj ziomek chcial fsa wziasc ale mu sie rece trzesly i tylko p legsy zdazyl wziasc xD bo ludzie z pod depo podbiegli. |
Cytuj:
A co do czasów 7.6 i wczesniej to do tego nie wracajcie bo knight wiecej sie leczyl mag wiecej walil z sd i pamietajcie o różnicy exuasted i o tym ze mag solo eka ni bil koniec zamykam temat o uhah xD Niezly film a loot w miare xD |
Kris
Jedna z Legend Tibii Umiera na naszych oczach.
Licza sie tylko pieniadze, bo wiedza, ze na miejsce jednego gracza, ktory tworzy historie przyjda setki, ktorzy uczynia ta gre gorsza, a mimo to cos nas przy niej trzyma choc juz jest tak zgorszona. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |