![]() |
Nie spamujcie, lepiej komccie. Chwalcie Precla pod niebiosa itp. Jak ktoś chce tu mu zrobię juzerbara ; [].
|
Ja cem! Ja cem! Precel rox :> z dopiskiem Precel Fan ;>
Czekam na next parta, w 2 parcie zamiast tylko jest tylo (ZMIENIĆ NARRATORA!) Z ub i next partem się pośpiesz P[_IX0r |
http://img364.imageshack.us/img364/6246/userbar1mi8.png
Parta dam po północy, o ile ktoś napisze jeszcze posta (żeby nie było doubla, ó!). |
Chcesz - masz oto twój post!
Czekamy. |
:d
Pre-cel Pre-cel!!! PREEEECEEEEL!:D
|
Ale muszę was ostrzec, robiąc ten odcinek miałem atak BezPointozy xd
|
Nie pisz już nic, bo my chcemy parta, ty nie chcesz doubla, a modki nie chcą spamu. Masz tylko dać ten odcinek ^^ [bez urazy ofc, nie chciałem być nie miły ;p].
@Edit: Aj... ty już go dałeś... skucha xd Chyba jestem umysłowo chory, bo parta nie rozumiem xd |
Znów aluzja z LotR'a? Oo xD
Szczerze to ja też nein rozumiem. |
heh humor jest przedni ale w najnowszym parcie brzydko wklejona ta dziura 8.5/10
|
michoss, zapomniales cytatu od sówki O RLY?
Cytuj:
|
Nowy precel nowe gówno i tyle?
Byłe jestem i umrę jako anty fan precla nić śmiesznego |
@up
SATANGHAAN!111 @michos Dodaj jeszcze ten cytat albo powiem że jesteś niedorozwinięty Cytuj:
Cytuj:
|
mordka lazer na wieść o preclu dwa
Przepraszam, kto? :D |
O ja pier***
Jeszcze mi tego czegoś brakowało. Kolejny dowód na to że te forum sie zeszmaciło |
@Nadrill
Ignoruj Oroga, szkoda na niego oczu. |
Zaprawdę nie mogę wyrazić swej niezmiernej radości z powodu kontunuacji Sagi Precel:p:p:p
Wen Łi ken si nekst part???/?? |
Cytuj:
|
Druga część jest na poziomie pierwszej
a to oznacza, że: brak takiego tematu > taki temat No, ale Michoss postanawia kontynuować tą swoją szmirę i niestety będziemy mieli okazję obserwować kolejną szmirę na tym i tak już umierającym (jeśli chodzi o poziom fake) forum |
nadrill - bardzo sławny murzyn pojawiający sie na twarzach innych ludzi i strzelający niebiesko podobnym stopem energetycznym który powalił by nawet wszystkie naby w tibi. Dziękuje.
michoss - kłamczysz. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40. |