![]() |
Cytuj:
^^ SŁOWNIK !!! |
#Thread
Być może CipSoft ma zamiar odciążyć nieco Tibię nowym pomysłem ? Albo po prostu jak już ktoś wcześniej powiedział "mają za mało cash" :P |
Jak mają takie gówno jak Tibia zrobić...
|
Tym z CipSoftu chyba się nudzi. Nie mają poprostu co robić z kasą. Zamiast ulepszyć Tibie np. Dodać jakieś odgłosy wydawane przez potwory lub characterów.:confused:
|
Cytuj:
ICH KASA ROBIĄ CO IM SIĘ ŻYWNIE PODOBA A WAS TO NIE POWINNO OBCHODZIĆ ! wam rodzice albo szef w robocie mowia na co macie wydac pensje/kieszonkowe? |
Nie martwcie się! Pieniążki mają i będą mieć doputy dopóki tibia istnieje :P
A to, że szukali utalentowanego grafika oznacza, że grafika powinna być lepsza niż w tibii.. Tylko przeraża mnie ta przeglądarkowość, nie cierpię takich gierek typu plemiona a tym bardziej Runescape!:o |
No niech robią jakieś inne gry ale przynajmniej niech to będzie z dobrą grafiką...
Mogę dać rękę uciąć :p że to będzie grafika taka sama lub (wątpię w to trochę lepsza). |
@up
Poszukują wykwalifikowanego grafika, czytaj ze zrozumieniem. |
Maby
Ciekawe czy to będzie taki sam hit jak Tibia ;]
|
Pytanie
mam pytanie wchodzę W Link I pisze zeby podać E-mail podaje E-mail i wyskakuje <Dziekuje ... Blablabla> Oczywiście po Eng... No i klikam Ok i dalej pisze by podać E-mail,, Wiecie moze o co chodzi ? Nie Mowcie O E-mailu bo potwierdzilem ....
|
Cytuj:
|
tibia i 3D te 2 slowa nie lacza sie w calosc
|
No niezle idą prace nad tym projektem. Ja jeszcze nie dostałem ani 1 newslettera... a mam zarejestrowany e-mail praktycznie od początku.
|
To będzie wielkie jedno sux ;s... Przez przeglądarkę is sux...
|
Cytuj:
|
hah, kolejny runescape z grywalnoscia 100-letniej pilki do nogi z pecherza zdechlej swini. thats it
|
No to jakaś grywalność chociaż będzie!
|
Chyba w D***e :p
|
Cytuj:
Dobrze napisał 'rządzę'. Ortografia się kłania. Chyba że chodziło o 'żądze pieniędzy' czy coś takiego. W każym razie ja zrozumiałem 'rządzę' w stylu 'jestem fajny i w ogóle cool' ;p Tak jedno słowo wyrwane z kontekstu nic nie daje ;p Sądzę, że ten pomysł nie wypali, ale kto wie... ;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:50. |