Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Akcja: STOP POLACZKOM! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=188432)

Undeadzik 13-08-2008 10:54

STOP POLMOZGOM !!! STOP SPAMMEROM !!! STOP AUTOROWI !!!
1 dziecko podniecilo sie ze robi usebary to cza zaszpanowac no nie ?
2 sam masz pewnie 13 lvl i plate set latasz po depo i plz daj cos
3 gowno tym osiagniesz
4 spam na forum
5 zal mi cie
6 Kthxbye

wiewioreq_are_back 13-08-2008 10:59

co prawda nic tym nie osiągnie (tak myślę) ale liczą się chęci

Asunul 13-08-2008 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Undeadzik (Post 2226757)
3 gowno tym osiagniesz
4 spam na forum
5 zal mi cie
6 Kthxbye

a Ty pewnie jestes jednym z tych, ktorzy stoja pod dp i prosza o free items...

Cytuj:

5 zal mi cie
n/c

Jose93 13-08-2008 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Undeadzik (Post 2226757)
3 gowno tym osiagniesz
4 spam na forum
5 zal mi cie
6 Kthxbye

STOP IDIOTOM !!!!!! STOP IDIOTOM !!!!!! STOP IDIOTOM !!!!!!
po co ten post??

Lunarej 14-08-2008 15:41

Hmm czytam i czytam wasze wypowiedzi i odpowiem na kilka z nich:

1) bez "daj cos!!111" Tibia traci klimat!

Odp: Widać nie grasz w Tibię zbyt długo...

2) Staram się o zrobienie strony internetowej dla akcji;).

3) @up a może założyć lepiej forum o akcji? Można by tam dawać propozycje, zastrzeżenia itp. - Czekam na wasze propozycje i zamieszczam sondę. (będzie ona w temacie przez tydzień)

sueroski 14-08-2008 16:07

ja tam wolałbym strone ale z możliwością dodawania komentarzy.

Gelt 14-08-2008 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lunarej (Post 2228628)
OMG

Sorry za błąd ortograficzny w ankiecie :D

Owned... znaki

Zenuś 14-08-2008 19:59

a ja myslalem ze gelt to dziewczyna rofl

@ akcja nonsensowna...

Andrealfus 14-08-2008 20:17

jesli z gory zalozymy ze akcja nie ma sensu to oczywscie jest "nonsensowna" tylko po co tak zakladac?

Artis 14-08-2008 21:03

Dobrym początkiem akcji może być poradnik o zasadach pisowni, który pojawił się ostatnio w odpowiednim dziale:). To, jak niektórzy nie umieją pisać mnie czasem dobija.

Tekst, który zobaczyłem jakieś 2-3 dni temu: " Oglondasz olimpiade w Hinah? " 8o <---identyczny z tym umieszczonym na stronie z "cytatami z życia codziennego" (nie chcę reklamować :D )

Cygan Slejter 14-08-2008 22:09

Akcja jak najbardziej pomysłowa, ale niestety nie przejdzie bo zawsze znajdzie się paru idiotów, dzieci ;)
na pvp to jeszcze jakoś można, ale na non-pvp to odpada :p

Duda1992 14-08-2008 23:29

Co ty chcesz tym osiągnąć? Ludzie pierdolą i pierdolą o "polaczkach" ale tacy ludzie się znajdują w każdych nacjach i to w takim samym stopniu, wiec chill out ; < Myślisz, że jesteś taki pro bo swojego (rodaka) obrazisz? temat powinien być nazwana "Stop Noob'om" a nie polaczkom.

Pozdrawiam,
Duda1992

Lunarej 14-08-2008 23:37

@up
Celem moim nie jest obrażanie narodu.Ale niestety mnie do kładzie np kłócisz się z jakimś pajacem (nie wiem np o to że jest noobem i polaczkiem itd.) On się zaczyna drzeć że POLACY ROX itp. a potem: "choc pszetszepie ci skure" - I to mnie kładzie skoro tak bronią że sa honorowymi polakami to by chociaż Pisali poprawnie w j.polskim! i jakoś inne kraje nie są takie noob'skie tylko "polaczki" są takie nadgorliwe. (ostatnio właśnie o to poszło z polaczkiem mojemu koledze), Niestety tibia już straciła swój klimat! Przynajmniej na moim świecie POLACZKI SA WSZĘDZIE, to jest okropne wszędzie możesz się dogadać po polsku a jak zaczynasz miło w jakimś innym języku zaraz ci odwala taki text: PL??. Nie wiem może jestem staro modny i tęsknie do starej tibi albo to tibia schodzi na psy.

PS: Co jest pierwszą rzeczą jaką robi dziecko które dopiero co dostało neta?
Proste: ściąga Tibie!!!

Duda1992 14-08-2008 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lunarej (Post 2229275)
@up
Celem moim nie jest obrażanie narodu.Ale niestety mnie do kładzie np kłócisz się z jakimś pajacem (nie wiem np o to że jest noobem i polaczkiem itd.) On się zaczyna drzeć że POLACY ROX itp. a potem: "choc pszetszepie ci skure" - I to mnie kładzie skoro tak bronią że sa honorowymi polakami to by chociaż Pisali poprawnie w j.polskim! i jakoś inne kraje nie są takie noob'skie tylko "polaczki" są takie nadgorliwe. (ostatnio właśnie o to poszło z polaczkiem mojemu koledze), Niestety tibia już straciła swój klimat! Przynajmniej na moim świecie POLACZKI SA WSZĘDZIE, to jest okropne wszędzie możesz się dogadać po polsku a jak zaczynasz miło w jakimś innym języku zaraz ci odwala taki text: PL??. Nie wiem może jestem staro modny i tęsknie do starej tibi albo to tibia schodzi na psy.

Ale tu już nie chodzi o kłótnie, ani o tibie. Chodzi o to że ludzie obwiniają nas o rozpowszechnianie noobostwa. a prawda i wina jest przecież po środku ; <

Pozdrawiam,
Duda1992

Jose93 15-08-2008 00:23

Cytuj:

Przynajmniej na moim świecie POLACZKI SA WSZĘDZIE

Są i będą...

Cytuj:

jakoś inne kraje nie są takie noob'skie tylko "polaczki" są takie nadgorliwe.

A może są tylko Ty tego nie widzisz bądź nie chcesz widzieć, albo grasz na świecie na którym graja sami Polacy.

Cytuj:

to jest okropne wszędzie możesz się dogadać po polsku a jak zaczynasz miło w jakimś innym języku zaraz ci odwala taki text: PL??.

Jeśli ktoś jest polakiem dlaczego mam z nim nie rozmawiać po polsku??

PS. Ty masz może jakieś kompleksy na tym punkcie, zrobili Ci coś kiedyś Polacy?? I masz teraz koszmary, budzisz się w nocy, bo Ci się śniło jak stoisz w Dp w Carlin i piszesz do każdego "free item plx" a nikt nie chce nic dać???

Matello 15-08-2008 07:21

@autor
Pisze sie "lepsze" nie "leprze"
@top
Mi tam to tak bardzo nie przeszkadza, polski język bardzo rozbudowany, dlatego te wyjątki, itp nie są konieczne, i trochę błędów może byc, ale podstawy mogli by ludzie niektórzy znac, bo ostatnio słyszałem w tibii zdanie "ja nie haker ty haker, kce to tesz kogos chakne", to już jest chyba lekka przesada? Co do samej akcji jest ona bez szans.

Andrealfus 15-08-2008 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matello (Post 2229408)
@autor
Pisze sie "lepsze" nie "leprze"
@top
Mi tam to tak bardzo nie przeszkadza, polski język bardzo rozbudowany, dlatego te wyjątki, itp nie są konieczne, i trochę błędów może byc, ale podstawy mogli by ludzie niektórzy znac, bo ostatnio słyszałem w tibii zdanie "ja nie haker ty haker, kce to tesz kogos chakne", to już jest chyba lekka przesada? Co do samej akcji jest ona bez szans.

jezli z gory zalozymy ze bez szans to tak bedzie.

a autor przeprosil za blad 2-3 posty wyzej

danon112 15-08-2008 08:54

A ja popieram :) podoba mi sie ta akcja ;)

Meghann-Ola 15-08-2008 09:13

Mi się podoba ...
Może coś z tego będzie :P

Strasznik 15-08-2008 13:16

Cytuj:

leprze
kthxbye<znaki>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45.