![]() |
eee Jak myslisz kto pisze na tym forum ?? --.-- co za noob -.- Podpowiem ci Bar... Barbarius ... Barbarius of blood ... i juz zamknij sie bo poprosze Modka zeby pokasowal twoje nabijanie psotow poniewaz nie piszesz nic na temat ss ...
|
Rozmawialem z Barbem i ze wzgledu na to, ze bardzo go lubie odpuszcze dalsze posty w Twoim topicu :]
|
Lolki w akcji - Uspokójcie sie.
Folari znalazłem znowu jakieś screeny z tobą to je wkleje jak znajde chwilke |
@Ice^Cube mowie ze ja Barb pisze na tym forum ?? O_o
@Moltreus - Fast'xxx :) Zrobie wszystko co w mojej mocy bys byl unhunted na aurerze ponifash jestes za***isty ziomo :) I mam nadzieje ze zloocimy Pare E platow :P |
ice^Cube-> W tej grze nie chodzi tylko o to jaki masz lv i skille, ale tez o pewne wartosci z zycia codziennego...
mOhahahaha to sie osmieszyles, pierwsza i najwazniejsza zasada tibii jest nie mieszac jej rlem, nie wiem kim ty jestes ale niezly z ciebie kretyn |
@folari
mam pytanie jak ty to zrobiłeś, żę ***ały cie 2 ac miałeś20 hp + i jeszcze fotke zrobiłes?? |
Bolto cos tam, zamknij morde, nie znasz sytuacji to sie nie wypowiadaj.
|
@B0|_tO|-|O|_iK
No to sie moze przedstawie: Joixazi, Arcand i inne postacie z xywa Joix~.... Tak jak napisale Siwy, nie w*******aj sie miedzy wodke, a zakaske jak nie wiesz o co chodzi... A po za tym to ty jestes niezlym frajerem... bo ja pomieszalem tibie z rl i dzieki temu spotkalem sie z za***istymi ludzmi z Hiberny... Po za tym jak spotykam sie z moimi znajomymi, ktorzy tez graja to gadamy o tibi, wiec jednak mieszam rl z tibia i dobrze na tym wychodze :) |
fajne
Swietne screeny... szczegulnie podobaja mi sie te z gs i scrabsami. Gratz ze przezyles :D :cup: B) B)
P.S bym zapomnial grazt mlvl :P:D |
Cytuj:
Krecilem akurat film tibia.cam :] I potem an spokojnie zrobilem ss'a :) |
to ja xD widze ze tu rozmowa o serwku na ktorym gram :) wiec stwierdzilem ze sie pokaze to moj 1 post hehe
Fajnie widzialem cie na smokach ostnio jak expiles, ale czemu tak tanio sprzedajesz dsma bo ja tez mam wypadl mi ostnio i royal tez ;] mam fart bo na dlach na huncie bylem wogle 3 raz za pierwszym razem tylko fs za 2 rh za 3 dsm i nic wiecej ale i tak sie ciesze A mam 50 lvl skile 79/61 15 mlvl i jestem wiecznym facc :D |
Cytuj:
Btw pamiętacie od czego zaczeła sie wojna ? od tego że zabiłem Christona i Lexhora tirado wczoraj na teście spotkałem zioma z eterni i okazało sie że to był lexhor tirado i jestem wk****ny tym że zabiłem ziomka. On powiedział że może coś tam zrobić żeby nikt mnie nie bił ale to będzie trudne. |
8o
Hehe ... widze ziomy z Aurea sie wypowiadaja to wale posta :] Folari wybija sie na 1st ... i cos mi sie wydaje ze bedzie the first ! Sarandi ........ przeszlosc ! Przyszlosc ........ POLACY !!! :cup: (i nie moze byc inaczej) |
All Kumple, :)
Folari rob 100 lvl :D Hail Bro'wars Team Severon->40 lvl knight->75/72-> AuReA RoX |
Cytuj:
A ogolnie spox ss-wymiatasz:P |
:( a ja myslalem ze po stopie expienia mrocznego bede 1st 100+ na jasieniu...
ale mam te 4mln mniej -.- trudno bylo by to tera osiagnac kurde stracilem zapal do gry przez ten temat ;p |
qrde mol myslalem ze na aurea nikt z forum nie gra a tymczasem masa osob ^^
gl for @ll x= |
No Nie!
HIHO!
Znowu post na ktorym nic nie widze.... eh to jest wkor******e |
CZemu mi SIe do ku... Pojawia zamiast ss "www.photobucknet.com ?? ;/ X(
|
Ja oczu nie nacieszyłem ;( Albo moja przeglądarka się krzaczy albo coś nie tak z linkami bo fotek nie widze tylko bannerka photobucket`u :(
Tu dla wszystkich, którzy mają podobny problem umieszczam adres do photobucket`u folara: http://photobucket.com/albums/v511/Folari/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |