Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Screan Shots By Folari (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19004)

-=Folari=- 11-12-2004 21:09

eee Jak myslisz kto pisze na tym forum ?? --.-- co za noob -.- Podpowiem ci Bar... Barbarius ... Barbarius of blood ... i juz zamknij sie bo poprosze Modka zeby pokasowal twoje nabijanie psotow poniewaz nie piszesz nic na temat ss ...

Ice^Cube 11-12-2004 21:42

Rozmawialem z Barbem i ze wzgledu na to, ze bardzo go lubie odpuszcze dalsze posty w Twoim topicu :]

Moltreus 12-12-2004 03:35

Lolki w akcji - Uspokójcie sie.
Folari znalazłem znowu jakieś screeny z tobą to je wkleje jak znajde chwilke

-=Folari=- 12-12-2004 12:27

@Ice^Cube mowie ze ja Barb pisze na tym forum ?? O_o
@Moltreus - Fast'xxx :) Zrobie wszystko co w mojej mocy bys byl unhunted na aurerze ponifash jestes za***isty ziomo :) I mam nadzieje ze zloocimy Pare E platow :P

B0|_tO|-|O|_iK 12-12-2004 14:19

ice^Cube-> W tej grze nie chodzi tylko o to jaki masz lv i skille, ale tez o pewne wartosci z zycia codziennego...
mOhahahaha to sie osmieszyles, pierwsza i najwazniejsza zasada tibii jest nie mieszac jej rlem, nie wiem kim ty jestes ale niezly z ciebie kretyn

Macek boltsman 12-12-2004 14:41

@folari

mam pytanie jak ty to zrobiłeś, żę ***ały cie 2 ac miałeś20 hp + i jeszcze fotke zrobiłes??

S1wy 12-12-2004 14:49

Bolto cos tam, zamknij morde, nie znasz sytuacji to sie nie wypowiadaj.

Ice^Cube 12-12-2004 14:58

@B0|_tO|-|O|_iK
No to sie moze przedstawie: Joixazi, Arcand i inne postacie z xywa Joix~....
Tak jak napisale Siwy, nie w*******aj sie miedzy wodke, a zakaske jak nie wiesz o co chodzi...
A po za tym to ty jestes niezlym frajerem... bo ja pomieszalem tibie z rl i dzieki temu spotkalem sie z za***istymi ludzmi z Hiberny... Po za tym jak spotykam sie z moimi znajomymi, ktorzy tez graja to gadamy o tibi, wiec jednak mieszam rl z tibia i dobrze na tym wychodze :)

Magiczny kruk 12-12-2004 16:43

fajne

Swietne screeny... szczegulnie podobaja mi sie te z gs i scrabsami. Gratz ze przezyles :D :cup: B) B)

P.S bym zapomnial grazt mlvl :P:D

-=Folari=- 12-12-2004 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macek boltsman
@folari

mam pytanie jak ty to zrobiłeś, żę ***ały cie 2 ac miałeś20 hp + i jeszcze fotke zrobiłes??

Krecilem akurat film tibia.cam :] I potem an spokojnie zrobilem ss'a :)

Tzeentche 12-12-2004 23:20

to ja xD widze ze tu rozmowa o serwku na ktorym gram :) wiec stwierdzilem ze sie pokaze to moj 1 post hehe

Fajnie widzialem cie na smokach ostnio jak expiles, ale czemu tak tanio sprzedajesz dsma bo ja tez mam wypadl mi ostnio i royal tez ;] mam fart bo na dlach na huncie bylem wogle 3 raz za pierwszym razem tylko fs za 2 rh za 3 dsm i nic wiecej ale i tak sie ciesze

A mam 50 lvl skile 79/61 15 mlvl i jestem wiecznym facc :D

Moltreus 12-12-2004 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Folari=-
@Ice^Cube mowie ze ja Barb pisze na tym forum ?? O_o
@Moltreus - Fast'xxx :) Zrobie wszystko co w mojej mocy bys byl unhunted na aurerze ponifash jestes za***isty ziomo :) I mam nadzieje ze zloocimy Pare E platow :P

EHhee Folari :D to rób co w twojej mocy teraz uraz do mnie mają tylko eternity chyba :d
Btw pamiętacie od czego zaczeła sie wojna ? od tego że zabiłem Christona i Lexhora tirado wczoraj na teście spotkałem zioma z eterni i okazało sie że to był lexhor tirado i jestem wk****ny tym że zabiłem ziomka. On powiedział że może coś tam zrobić żeby nikt mnie nie bił ale to będzie trudne.

Crakeer 13-12-2004 16:29

8o
Hehe ... widze ziomy z Aurea sie wypowiadaja to wale posta :]

Folari wybija sie na 1st ... i cos mi sie wydaje ze bedzie the first !

Sarandi ........ przeszlosc !

Przyszlosc ........ POLACY !!! :cup: (i nie moze byc inaczej)

Fonkin 13-12-2004 21:00

All Kumple, :)
Folari rob 100 lvl :D
Hail Bro'wars Team
Severon->40 lvl knight->75/72-> AuReA RoX

Desigit 14-12-2004 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Folari=-
@Koma$
No sorry ... Nie moja wina ze mnie schakowali 1 wrzesnia 2004 :P :/
Hacerow powinno sie wies**** za jaja ... btw gdyby nie hack juz bym mial 100 ;] No i gdyby nie moj internet .. :P

Eh, mi tez zhakowali postac na Aurea- 42elite, nick: Desigit. Moze znasz??Juz minelo ponad tydzien a postaci nadal nie odzyskalem, coz zalozylem nowa narazie mam 25lvl :baby: Minie tydzien i znowu nabije 40^^

A ogolnie spox ss-wymiatasz:P

/\/\ienki 15-12-2004 00:30

:( a ja myslalem ze po stopie expienia mrocznego bede 1st 100+ na jasieniu...
ale mam te 4mln mniej -.- trudno bylo by to tera osiagnac
kurde stracilem zapal do gry przez ten temat ;p

pkr 15-12-2004 16:13

qrde mol myslalem ze na aurea nikt z forum nie gra a tymczasem masa osob ^^
gl for @ll
x=

Master Sorcerer 15-12-2004 17:01

No Nie!

HIHO!

Znowu post na ktorym nic nie widze.... eh to jest wkor******e

Nevik-Rafal 15-12-2004 17:45

CZemu mi SIe do ku... Pojawia zamiast ss "www.photobucknet.com ?? ;/ X(

Kareas 17-12-2004 18:57

Ja oczu nie nacieszyłem ;( Albo moja przeglądarka się krzaczy albo coś nie tak z linkami bo fotek nie widze tylko bannerka photobucket`u :(

Tu dla wszystkich, którzy mają podobny problem umieszczam adres do photobucket`u folara:
http://photobucket.com/albums/v511/Folari/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16.