![]() |
Cytuj:
Cóż ale ludzie się zmieniają jak paru innych, strasznie lizało dupę i im się pomagało a tu raptownie zwrot i pomaganie wrogom. |
Cytuj:
Lepiej zapewnic rybom rozwolnionko, niz karmic kogos ~20lat tylko po to zeby potem stwierdzic, ze wykarmiony egzemplarz to bubel genetyczny ktory nie jest w stanie sie podetrzec. Salamalejkum my grandson...Tfu na psa urok |
Cytuj:
Profesor Nodois Pilny uczen Mateusz ej kej ej Phoenix of Siedlce Deerdek smierdek ej kej ej szybki logout na desercie Kazik the Brave/Stupid [niepotrzebne skreslic] Vane co ma waska szpare Chudzierlok ej kej ej GDZIE SOM MOJE BOCHY Macius z downem Gun Kata co raty na rooku zamiata Bez kitu dream team SIEAAAAAAAAAAAAAAAAAAa |
@ Do Pana Thunderbolt'a
Śmiejesz się z wyglądu innych żeby się dowartościować? Ty nawet nie chcesz się nam przedstawić to wyobrażam sobie jak wyglądasz. "Bez głowy Ci do twarzy ?". /JozekCoPchaWozek. |
"Chudzierlok ej kej ej GDZIE SOM MOJE BOCHY"
ty to pewnie jesteś numath skoro za Chudym nie przepadasz |
Cytuj:
@UP Co do ZOO lepiej mieć nick rymujący sie z głupim wierszykiem wymyślonym przez idiote który udaje MC niż wyglądać jak pizda i się spinać na jebanej grze. Xaemus wbija każdemu tylko dlatego, że jest niedowartościowanym ciulem, któremu w życiu wyszły dobrze tylko odgnioty na dupie od komputera, syn który ogarnia w tibie, oraz córka która w razie czego ma układ rozrodczy w dupie ;) < ciekawy przypadek > Tak więc dziadu zalep wary i nie komentuj. Elo<<< |
Rzekl seredo ktory msem na wojnie biega bez utamki i 46 sorc go prawie solo sklada ;d ile hp miales? z 4? "pro evul masta PeVałPe"
Kedy to było bo jakoś nie pamiętam x( ??? Jakoś na Opence moim Msem nigdy nie byłem bo mnie o pomoc nie proszono więc pchać się nie będe ;]. A jeżeli chodzi o wojne Iwy & Tb to nie widze czemu miałbym zarzucać utemke na takie nobostwo które na mając sd na hotkeyu szuka sdków w bpku i z parkinsonem na rękach szuka mnie na battle liście. Zaś kiedy mnie znajduje najeżdża na mój nick myszką parkinson nie pozwala mu wycelować we mnie i sprzedaje sdka w swojego kolege z Guild :/ GYZY pevałpe chachachachacha |
@ Xanoxin:
nie jestem Numathem ;) @omfgMukaomfg nie ponizaj sie az tak wjezdzajac Xaemowi na rodzine ;) osiagnal w zyciu wiecej niz prawdopodobnie (patrzac na Twoje posty i zachowanie) kiedykolwiek osiagniesz takze zcziluj troche, wylacz monitor i zobacz jak ladnie za oknem |
Cytuj:
|
Pies, który dużo szczeka, nie gryzie. Thunderbolt Kumasz ocb?
|
Cytuj:
jezeli to ty jestes sherman cos tam to tak wlasnie ty dwa razy bez utamy na redzie s*******ales ;< i dwa razy od tego samego 46 msa :) na tiquandzie raz a drugi raz na moscie ph co ci ten 48 knight pomogl. Sa camy, wszystko widac ;x |
Cytuj:
Silver Cham aka "pobije cie w rl". Chudzierlok aka obecny na zerowej liczbie bitew (IWY vs. TB), a najbardziej kozaczący swoim fithabyarym. Za chudym nie przepada co najmniej pół tego serva, więc nie do końca tylko Numath go nie lubi. Wachu "Wymówka" of Nebula aka kozak, a jak przyjdzie paść jak noob to zawsze ma jakąś wymówkę. Amorx knight - idiotka ktora ojebuje kumpli z RL, dla kilku pixeli. To top retardy na dziś. |
Cytuj:
Wiem, wiem to nie wasza wina, poprostu niektorzy ojcowie dziurki pomylili lub tez pempowina ci szyjke owinela i tak cie za uszy ciagneli ze mamy to co mamy. Bubla czyli. Cytuj:
|
Tak Sher~to ja ;) na ph 2 razy speirdalalem bez Mf bo mi sie pokonczyly :/ ale ani razu nie padłem :) pokaz tego Cama chce sobie pooglądać ;)
|
Hidek mnie nie wymieniles ;)
|
Xaem bubla to ty se w rodzinie szukaj... OJ SRY w kafejce se bubla szukaj ;7
Jak ma 19 lat to mu powiedz niech się szykuje lepiej do kończenia, bo znowu będzie "never ending story" tak jak w twoim przypadku. ELO<<< |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wpadliscie po snikaza na banute. Bylo was tam chyba 4-5 osob, przybiegl sam Zak skeleton pomoc snikazowi to pierwszy s*******ales przed 2 knightami wiec nie wypowiadaj sie na temat pvp. Ale musze ci przyznac... dobrze uciekasz. |
Wiesz. Tyle że widziałem tam nie tylko zaka ale już na exivie bardzo blisko był Hidek Yamonen i vlox ? zaczełem ucieczke z 17 manasami na klacie :/ Więc jedyny sposób żeby nie paść był map clic w głębi tiqu ???????? Wolałem spierdolić aniżeli paść ;)
|
Cytuj:
Wiekszosc slyszala tylko o takim czyms jak "Map click", Ty juz uzywasz nawet 'Map clicow", nauczysz mnie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |