Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Victum Omnis vs. Viribus Unitis (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=190218)

Efax 28-08-2008 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boytano (Post 2248064)
to dlaczego później trzymał stronę Last Hope które przegrywało?

Sam nie wiem, dziwna z nim sprawa bo nie slyszałem, aby ktoś z nas go bił lub huncił . Wręcz przeciwnie, chyba raczej go lubili.
Cóż ale ludzie się zmieniają jak paru innych, strasznie lizało dupę i im się pomagało a tu raptownie zwrot i pomaganie wrogom.

Bosy_Wiesniak 28-08-2008 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2248278)
Za to wy macie full zoo (malpa, dziadzia, slon-xendosa, hipopotama-calh~, i zaglodzonego psa-wawiernie) oraz pozbierane z calego serva zydowskie scierwo nadajace sie tylko do spalenia

Dziadzia w zoo moze byc tylko z wnukami. Ty nie mozesz byc moim wnukiem bo gdyby moj syn zrobil takiego bubla, lub nie daj boze corka Cie wydalila, to razem bysmy cie w stawiku topili ku uciesze ryb tam żerujacych. To co, ze pol jeziora by potem mialo sraczke, ale jak to w zyciu bywa cos za cos.
Lepiej zapewnic rybom rozwolnionko, niz karmic kogos ~20lat tylko po to zeby potem stwierdzic, ze wykarmiony egzemplarz to bubel genetyczny ktory nie jest w stanie sie podetrzec.
Salamalejkum my grandson...Tfu na psa urok

Stanley'o 28-08-2008 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2248278)
Za to wy macie full zoo (malpa, dziadzia, slon-xendosa, hipopotama-calh~, i zaglodzonego psa-wawiernie) oraz pozbierane z calego serva zydowskie scierwo nadajace sie tylko do spalenia

Uhm, zoo?

Profesor Nodois
Pilny uczen Mateusz ej kej ej Phoenix of Siedlce
Deerdek smierdek ej kej ej szybki logout na desercie
Kazik the Brave/Stupid [niepotrzebne skreslic]
Vane co ma waska szpare
Chudzierlok ej kej ej GDZIE SOM MOJE BOCHY
Macius z downem
Gun Kata co raty na rooku zamiata

Bez kitu dream team SIEAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

JozekCoPchaWozek 28-08-2008 12:14

@ Do Pana Thunderbolt'a

Śmiejesz się z wyglądu innych żeby się dowartościować? Ty nawet nie chcesz się nam przedstawić to wyobrażam sobie jak wyglądasz. "Bez głowy Ci do twarzy ?".

/JozekCoPchaWozek.

Requ 28-08-2008 12:31

"Chudzierlok ej kej ej GDZIE SOM MOJE BOCHY"

ty to pewnie jesteś numath skoro za Chudym nie przepadasz

omfgMUKAomfg 28-08-2008 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sushirs (Post 2247967)
omfG next pajac z furory.

By Legend_of_Goku :
/a tak btw ja na tym servie nie musze byc kims mi to niepotrzebne do szczescia/

[P]ozdro%[P]ocwicz
kthxbye!XD

Z tym wyjątkiem, że jak ja wychodziłem z rooka na nebuli to ty obciągałeś kumplom, żeby pokazali ci jak odpalić tibie ;<

@UP

Co do ZOO lepiej mieć nick rymujący sie z głupim wierszykiem wymyślonym przez idiote który udaje MC niż wyglądać jak pizda i się spinać na jebanej grze.
Xaemus wbija każdemu tylko dlatego, że jest niedowartościowanym ciulem, któremu w życiu wyszły dobrze tylko odgnioty na dupie od komputera, syn który ogarnia w tibie, oraz córka która w razie czego ma układ rozrodczy w dupie ;) < ciekawy przypadek >

Tak więc dziadu zalep wary i nie komentuj.

Elo<<<

Seredo 28-08-2008 13:44

Rzekl seredo ktory msem na wojnie biega bez utamki i 46 sorc go prawie solo sklada ;d ile hp miales? z 4? "pro evul masta PeVałPe"

Kedy to było bo jakoś nie pamiętam x(
??? Jakoś na Opence moim Msem nigdy nie byłem bo mnie o pomoc nie proszono więc pchać się nie będe ;]. A jeżeli chodzi o wojne Iwy & Tb to nie widze czemu miałbym zarzucać utemke na takie nobostwo które na mając sd na hotkeyu szuka sdków w bpku i z parkinsonem na rękach szuka mnie na battle liście. Zaś kiedy mnie znajduje najeżdża na mój nick myszką parkinson nie pozwala mu wycelować we mnie i sprzedaje sdka w swojego kolege z Guild :/ GYZY pevałpe

chachachachacha

Stanley'o 28-08-2008 13:59

@ Xanoxin:
nie jestem Numathem ;)

@omfgMukaomfg

nie ponizaj sie az tak wjezdzajac Xaemowi na rodzine ;) osiagnal w zyciu wiecej niz prawdopodobnie (patrzac na Twoje posty i zachowanie) kiedykolwiek osiagniesz takze zcziluj troche, wylacz monitor i zobacz jak ladnie za oknem

Thunderbolt 28-08-2008 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2248387)
Dziadzia w zoo moze byc tylko z wnukami. Ty nie mozesz byc moim wnukiem bo gdyby moj syn zrobil takiego bubla, lub nie daj boze corka Cie wydalila, to razem bysmy cie w stawiku topili ku uciesze ryb tam żerujacych. To co, ze pol jeziora by potem mialo sraczke, ale jak to w zyciu bywa cos za cos.
Lepiej zapewnic rybom rozwolnionko, niz karmic kogos ~20lat tylko po to zeby potem stwierdzic, ze wykarmiony egzemplarz to bubel genetyczny ktory nie jest w stanie sie podetrzec.
Salamalejkum my grandson...Tfu na psa urok

Strzel se kupke bo zes blady. PS jestes zajebisty, pozdrow rodzinke i przekaz im szczere kondolencje ze maja taka glowe rodziny.

JaSprite 28-08-2008 14:42

Pies, który dużo szczeka, nie gryzie. Thunderbolt Kumasz ocb?

Sarin 28-08-2008 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2248585)
Rzekl seredo ktory msem na wojnie biega bez utamki i 46 sorc go prawie solo sklada ;d ile hp miales? z 4? "pro evul masta PeVałPe"

Kedy to było bo jakoś nie pamiętam x(
??? Jakoś na Opence moim Msem nigdy nie byłem bo mnie o pomoc nie proszono więc pchać się nie będe ;]. A jeżeli chodzi o wojne Iwy & Tb to nie widze czemu miałbym zarzucać utemke na takie nobostwo które na mając sd na hotkeyu szuka sdków w bpku i z parkinsonem na rękach szuka mnie na battle liście. Zaś kiedy mnie znajduje najeżdża na mój nick myszką parkinson nie pozwala mu wycelować we mnie i sprzedaje sdka w swojego kolege z Guild :/ GYZY pevałpe

chachachachacha

jezeli to ty jestes sherman cos tam to tak wlasnie ty dwa razy bez utamy na redzie s*******ales ;< i dwa razy od tego samego 46 msa :) na tiquandzie raz a drugi raz na moscie ph co ci ten 48 knight pomogl. Sa camy, wszystko widac ;x

Lovah 28-08-2008 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stanley'o (Post 2248396)
Uhm, zoo?

Profesor Nodois
Pilny uczen Mateusz ej kej ej Phoenix of Siedlce
Deerdek smierdek ej kej ej szybki logout na desercie
Kazik the Brave/Stupid [niepotrzebne skreslic]
Vane co ma waska szpare
Chudzierlok ej kej ej GDZIE SOM MOJE BOCHY
Macius z downem
Gun Kata co raty na rooku zamiata

Bez kitu dream team SIEAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Nie z wszystkim sie zgadzam, moja osobista lista to:

Silver Cham aka "pobije cie w rl".

Chudzierlok aka obecny na zerowej liczbie bitew (IWY vs. TB), a najbardziej kozaczący swoim fithabyarym. Za chudym nie przepada co najmniej pół tego serva, więc nie do końca tylko Numath go nie lubi.

Wachu "Wymówka" of Nebula aka kozak, a jak przyjdzie paść jak noob to zawsze ma jakąś wymówkę.

Amorx knight - idiotka ktora ojebuje kumpli z RL, dla kilku pixeli.

To top retardy na dziś.

Bosy_Wiesniak 28-08-2008 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omfgMUKAomfg (Post 2248566)
Z tym wyjątkiem, że jak ja wychodziłem z rooka na nebuli to ty obciągałeś kumplom, żeby pokazali ci jak odpalić tibie ;<

@UP

Co do ZOO lepiej mieć nick rymujący sie z głupim wierszykiem wymyślonym przez idiote który udaje MC niż wyglądać jak pizda i się spinać na jebanej grze.
Xaemus wbija każdemu tylko dlatego, że jest niedowartościowanym ciulem, któremu w życiu wyszły dobrze tylko odgnioty na dupie od komputera, syn który ogarnia w tibie, oraz córka która w razie czego ma układ rozrodczy w dupie ;) < ciekawy przypadek >

Tak więc dziadu zalep wary i nie komentuj.

Elo<<<

Moj syn swietnie ogarnia tibie ma juz 19lvl. Z cala pewnoscia moge jednak stwierdzic, ze nie jest wyciagniety za wczesnie, lub przetrzymany jak to bylo w twoim przypadku.
Wiem, wiem to nie wasza wina, poprostu niektorzy ojcowie dziurki pomylili lub tez pempowina ci szyjke owinela i tak cie za uszy ciagneli ze mamy to co mamy. Bubla czyli.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2248605)
Strzel se kupke bo zes blady. PS jestes zajebisty, pozdrow rodzinke i przekaz im szczere kondolencje ze maja taka glowe rodziny.

Wydalalem juz dzis dziekuje za pamiec, jednak moje blade lico nijak ma sie do twojego bladego zadu. Juz na pierwszy rzut oka widac, ze czesto zapinany i krew nie krazy tak jak powinna. Zmien partnera, lub pieszczoty na oralne taka rada stroskanego dziadka.

Seredo 28-08-2008 15:49

Tak Sher~to ja ;) na ph 2 razy speirdalalem bez Mf bo mi sie pokonczyly :/ ale ani razu nie padłem :) pokaz tego Cama chce sobie pooglądać ;)

Seredo 28-08-2008 15:51

Hidek mnie nie wymieniles ;)

omfgMUKAomfg 28-08-2008 16:26

Xaem bubla to ty se w rodzinie szukaj... OJ SRY w kafejce se bubla szukaj ;7

Jak ma 19 lat to mu powiedz niech się szykuje lepiej do kończenia, bo znowu będzie "never ending story" tak jak w twoim przypadku.

ELO<<<

Nebulianski_wojownik 28-08-2008 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 2248691)
Amorx knight - idiotka ktora ojebuje kumpli z RL, dla kilku pixeli.

Sprzodu plecy stylu plecy pan bug zrobil jom dla hecy:(

Sarin 28-08-2008 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2248780)
Hidek mnie nie wymieniles ;)

Ty sie nie liczysz.

Wpadliscie po snikaza na banute. Bylo was tam chyba 4-5 osob, przybiegl sam Zak skeleton pomoc snikazowi to pierwszy s*******ales przed 2 knightami wiec nie wypowiadaj sie na temat pvp. Ale musze ci przyznac... dobrze uciekasz.

Seredo 28-08-2008 17:51

Wiesz. Tyle że widziałem tam nie tylko zaka ale już na exivie bardzo blisko był Hidek Yamonen i vlox ? zaczełem ucieczke z 17 manasami na klacie :/ Więc jedyny sposób żeby nie paść był map clic w głębi tiqu ???????? Wolałem spierdolić aniżeli paść ;)

Safe 28-08-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2248937)
Wiesz. Tyle że widziałem tam nie tylko zaka ale już na exivie bardzo blisko był Hidek Yamonen i vlox ? zaczełem ucieczke z 17 manasami na klacie :/ Więc jedyny sposób żeby nie paść był map clic w głębi tiqu ???????? Wolałem spierdolić aniżeli paść ;)

Mylilem sie, jestes pro pvp.
Wiekszosc slyszala tylko o takim czyms jak "Map click", Ty juz uzywasz nawet 'Map clicow", nauczysz mnie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29.