![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
On Topic: No to jazda, 3 lata w biol-chemie, fakultety z biologii, chemii i fizyki. Pozdro. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
I wam wszystkim na zlosc: jak tylko zacznie mi się rok szkolny, bede wstawac sobie o 9.00, powoli wybierac sie do szkoły i wracać do domciu po miłym dniu nauki ;) Uczyć się niestety trzeba, co nie zawsze (gah! co ja mowie) jest przyjemne, ale później można to sobie odbić, gdy już uczy się tego co się chce ;) |
Kolejny rok w Całkiem_Fajnym_Licem. Mieszkam pięć minut od szkoły, więc codziennie będe wstawał około 7.30, żeby się wyspać i nigdzie nie spieszyć. W sumie nie narzekam ;) W samej szkole już trochę gorzej, ale dzisiaj uwierzyłem w genialną teorie przyciągania, no i jestem pewien, że wszystko będzie ok : D
|
Cytuj:
A Ty, które LO/Technikum?: > |
Życie...
Odpoczniemy od wakacji ^_^ Tylko na to czekaliśmy, żeby wreszcie pójść do szkoły, przecież tak tego pragniemy! Ja pierdole... jeszcze 4 latka ;-) Btw, cieszę się, że na tym forum można pogadać nie tylko o Tibii. |
Cytuj:
Jak rok akademicki się zacznie to będę robił to co każdy porządny student. Swoją drogą, już od paru tygodni trenuję wieczorami ze znajomymi "studiowanie" ;) A początek roku szkolnego oznacza dla mnie pozytywną rzecz - mniej czasu dla użyszkodników na spamowanie :D |
Cytuj:
|
Mam jeszcze miesiac wakacji, wiec jedyne co moge powiedziec to: HAHA!
|
Kurde szkoła ciekawe czy bede mniej pił.
|
Ja nauke rozpoczynam za miesiąc.
Ale cieszę się, że robię to, co lubię ; D. |
6:00 - wstaje (jak zwykle sam w domu) i wychodzę z psem.
6:30 - wracam lecę do sklepu po bułki, powrót do domu jem, myję się itd. 7:45 - wychodzę do szkoły (jak mam na 8). Dobrze, że szkołę mam jakieś 800m od siebie. ;) |
No trzeba obczaic czy dojdzie jakies pokolenie ciekawych dziewczyn,jak na naszej klasie patrzalem to z wygladem niezle,ciekawe jak tam sprawy pod kopula.No i wkoncu dostane swiadectwo,nie ma to jak poprawka z mamtmy ;x a takto rok szkolny zleci fastem,poprzedniego wcale nie czulem,pewnie przez to ze za bardzo olalem ten rok szkolny,no ale bywa :p
|
|
A ja od pierwszego dnia mam się uczyć, uczyć i uczyć (hahaha dobry żart nie uczyłem sie nigdy xD), ale jakoś trzeba będzie wkręcic mame bo średnia 3,6 jej nie pasuje (kurde musiałem w podstawówce mieć 4,9 :baby:). Ide tera do klasy z połową gości z gimnazjum więc bedzie śmiesznie, dodając do tego klase dwujęzyczną z francuskim i przedmioty ścisłe (kwasie deoksyrybonukleinowy wracam :D) to będzie polew na całego.
See ya in hell (school). |
Ja też w tym roku zaczynam "naukę" w nowej szkole. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony, chociaż w klasie będę miał trzech metali (bez obrazy dla ludzi słuchających metalu ale oni są jakimiś fanatykami rozmawiającymi o czarnych mszach)
Cytuj:
|
A mnie w tym roku szkolnym cieszy fakt, iż pójdę na 100-dniówkę! ^^ Mniej cieszy mnie fakt, który nastąpi ok. 100 dni później, ale... Jakoś to będzie! ; P
|
Pewnie przez pierwszy miesiąc będę przykładną uczennicą, zadanie domowe zawsze odrobione, przygotowana do odpowiedzi, na sprawdzian... A później kompletna olewka, no może poza matmą ; )
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16. |