Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Fusion vs. Castus - wszelki spam :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191391)

Kamarroo 02-10-2008 06:53

a i tak btw kótazy odpierdolcie się od kirshny !!!

Skrzatorr 02-10-2008 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwierze_Domowe (Post 2283529)
okej panie biznesmenie?

Niech tak to nazwę "takie szare myszki jak ty" na pewno będą zjedzone przez Polski system... Zobacz co sie dzieje w tym kraju, nawet po ogólniaku możesz lepiej ustatkować sobie życie wystarczy że umiesz kombinować albo masz znajomości x). Tylko widzę że jesteś kretynem i trudno to zrozumieć.

Zwierze_Domowe 02-10-2008 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 2283725)
Niech tak to nazwę "takie szare myszki jak ty" na pewno będą zjedzone przez Polski system... Zobacz co sie dzieje w tym kraju, nawet po ogólniaku możesz lepiej ustatkować sobie życie wystarczy że umiesz kombinować albo masz znajomości x). Tylko widzę że jesteś kretynem i trudno to zrozumieć.

wez juz zamknij te uszy go srac sie chce jaki ty cwany jestes w zyciu pewnie nie widziales 2 tysiecy zlotych naraz. szara mysz to masz w scianie. myslisz, ze jestes cwany a jestes gowniany, taka prawda ze jakos nie zaprzeczam ze "jak sie ma znajomosci" to mozna i bez ogolniaka zarabiac dobrze. tylko jakos nie widze zebym zaprzeczal tej mozliwosci. ale WIELKI ZAJEBISTY SKRZAT oczywiscie wie najlepiej. dobrze dorbze zobaczymy, ja mowie ze wyladujesz w dupie max. kretyn to sobie mow do kolegow w klasie, jesli Ci pozwola. ale nawet ortografii nie znasz to nie musisz byc chujowy, jestes kozak. na koniec tylko dodam, ze naprawde duzo wiem o takich rzeczach, akurat tak sie sklada ze moj ojciec nie mial wyzszego a zarabial tyle ze sobie nie wyobrazasz. i pewnie tez Ci sie miedzy te male uszy nie zmiesci co robil dla tego hajsu. wielki cwaniaku kurwa mac najpierw niech Ci 18 stuknie a pozniej pogadamy o zyciu, bo ja znam wiecej niz bajki ktore mi naoopowiadali koledzy w piaskownicy.

Kamarroo 03-10-2008 06:31

Prosze sie nie kłucic z Panem Pattologiem xDDDDDDDDD

Skrzatorr 03-10-2008 07:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwierze_Domowe (Post 2284012)
wez juz zamknij te uszy go srac sie chce jaki ty cwany jestes w zyciu pewnie nie widziales 2 tysiecy zlotych naraz. szara mysz to masz w scianie. myslisz, ze jestes cwany a jestes gowniany, taka prawda ze jakos nie zaprzeczam ze "jak sie ma znajomosci" to mozna i bez ogolniaka zarabiac dobrze. tylko jakos nie widze zebym zaprzeczal tej mozliwosci. ale WIELKI ZAJEBISTY SKRZAT oczywiscie wie najlepiej. dobrze dorbze zobaczymy, ja mowie ze wyladujesz w dupie max. kretyn to sobie mow do kolegow w klasie, jesli Ci pozwola. ale nawet ortografii nie znasz to nie musisz byc chujowy, jestes kozak. na koniec tylko dodam, ze naprawde duzo wiem o takich rzeczach, akurat tak sie sklada ze moj ojciec nie mial wyzszego a zarabial tyle ze sobie nie wyobrazasz. i pewnie tez Ci sie miedzy te male uszy nie zmiesci co robil dla tego hajsu. wielki cwaniaku kurwa mac najpierw niech Ci 18 stuknie a pozniej pogadamy o zyciu, bo ja znam wiecej niz bajki ktore mi naoopowiadali koledzy w piaskownicy.

Raczej znasz więcej poprzez doświadczenie Tibijskie siedząc pół zajebanego życia w tej zajebanej, popierdolonej grze mecząc bota lub błagając fratena o akcje X). Tak btw.: Wiedziałem że jestem wielki ale zajebisty to jeszcze nikt mi tak nie powiedział x)

Ps.: Spójrz na mój tekst i na tekst napisany przez Ciebie, wyciągnij wniosek. Jedynym, który nie zna tu podstaw ortografii to możesz być ty profesorze Miodku x).

Scroopy 03-10-2008 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2283543)
a i tak btw kótazy odpierdolcie się od kirshny !!!

Co jaaaaaaaaa ?!

HUEHEUHEUHUE WROCILEM BARDZIEJ ZLY NIZ BYLEM HEHEHEEHEHEHE XDDD

Kamarroo 03-10-2008 20:04

siemasz co tam?? słyszałes o tym ze ten zajebsity char kamarroo został usuniety?x\d

Scroopy 03-10-2008 20:50

No wlasnie slyszalem ze jakiegos noob chara usuneli ; ]]]]]]]

Grchw1916 04-10-2008 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwierze_Domowe (Post 2284012)

Skończ człowieku pierdolić bo gówno wiesz o zabijaniu, ty za to widziałeś 2 tys. złoty ta? I czujesz się z tym lepiej ? tak btw skrzat tyle prawie dostał za ancient sorca więc ci nie wyszło. Może kiedyś chociaż będziesz wiedział na co je wydać zamiast na tibie ;) Co do ortografii to zrobiłeś 10x więcej błędów w tym twoim poście niż Skrzat na całym forum. Ciekawy jestem co ty takiego wiesz o tym życiu chłopaczku

Emok 04-10-2008 18:45

Inaczej nie umiecie wygrać, popaprańcy?

Niedzielson 04-10-2008 18:53

kurwy.... Hakery pierdolone

Wizz 04-10-2008 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 2286370)
Inaczej nie umiecie wygrać, popaprańcy?

To wy(cactus) zaczeliscie nas reportowac wiec teraz my zaczniemy sie bawic w takim stylu :]

Emok 04-10-2008 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2286387)
To wy(cactus) zaczeliscie nas reportowac wiec teraz my zaczniemy sie bawic w takim stylu :]

Jak ktoś łamie zasady, to powinien być zareportowany. A powiedz mi, co Satho złego zrobił?

albert0 04-10-2008 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2286387)

okej, zobaczymy =DDDDDDDdddd

Dixyra 04-10-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 2286621)

ZOBACZYMY =DDDD

/Sathorina nie zostala haknieta przez nikogo z nas ;<

Sarumaan 04-10-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 2286621)

Zobaczymy
Drings traded 90 lvl
Bolter
i inne chujowe chary xD

Sarumaan 04-10-2008 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dixyra (Post 2286634)
ZOBACZYMY =DDDD

ta a Ullriga tez nie my? ja ich all rookne

albert0 05-10-2008 01:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dixyra (Post 2286634)
ZOBACZYMY =DDDD

A ty sie pozegnaj ze swoim superanckim charem i xensabu =)

Dixyra 05-10-2008 02:53

superanckim nazywasz 104 ed z ledwo 63 mlvlem? z xensabu pozegnalem sie juz ponad miech temu ale widac ze ty jednak nie na czasie :D 'kthxbye'

Dominatorrr 05-10-2008 04:48

Ty saruman a twoj char to lepszy odezwal sie 74 level co musi lizac dupe zeb ygo uslyszeli i nie olali kurwa czlowieku gdzie ty sie uchowales troche wladzy w zalosnej grzei fajny sie czujesz ;P mialem kolo 4 charow wiekszych od ciebie okolo 5-30 lvli >.< i ty nazywasz mojego chara hujowym hah

Comment: Always loyal to
Exdaren
Loth Xiroth aka Vilumek :D
Patrykol Knight

Exdaren = liban ktory na ciebie sra z gory
Vilum = kozak przez kabel a gdy juz cos ma byc to ryja nie potrafi obronic
Wizz = wielki rodzyn ktory woli żuć jaja libana zamiast pójść za rl kumplami bo przeciez lv i wladza w tibi sa wazniejsze :)

zeby nie bylo wrocilem z baletu bo zaraz bedzie ze no life jestem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50.