![]() |
Cytuj:
?! HAHAHAHA |
Co do biustu Sary to... WOW! Fajnie wygląda. Nawet bez biustu Sara wygląda bosko. =) "Blow out", przyznam, początek miał dziwny, ale potem się to rozkręciło, szczególnie to z Mahonem. Za 2 dni 7 odcinek 4 serii. \o/
K.Jay |
o ja pier, Ryba , zajebiste : d
co do nast. odcinka to moze byc ciekawie, rozkrecaja sie z tym.. ale podobno 4 seria ma byc ostatnia ; ( btw. co do Sary - masz tu, na poczatku : http://www.youtube.com/watch?v=-M9L5s6IFU4 |
PB rox A z tego co wiem to Mahone dednie xD ale sie zobaczy :P
Pozdro PB Fans :) |
http://pl.youtube.com/watch?v=wz-xfXtf-CY
Filmik przedstawiający 3 sezony w "10 minut". Dobrze dobrana muzyka i ogólnie poszczególne sceny. Warto obejrzeć. :) K.Jay |
Hm no i obejrzałem zaległe odcinki :P
Nie było nudno, za 2 dni chyba kolejny, a już chyba półmetek 4 sezonu :P |
ma byc 13 czy 22~ odcinki?
|
13 :p
|
w kulki leca -.- no ale pozostaly im 2 lub 3 dyski, wiec co innego mogliby tam robic?
@down jak juz to tylko Ryba pieprzy :s |
Pieprzycie. Fox zamówił 22 odcinki i się z tego nie wycofa, zresztą pojawiły się już pierwsze spoilery i tytuł odcinka 4x14, fabuła się całkowicie zmieni, więc w sumie równie dobrze można by zrobić z tego sezon 5, tylko po co?
|
I i II seria miały po 22 odcinki. Wyjątkiem była 3 seria, gdzie zrealizowano tylko 13 odcinków, z powodu buntu scenarzystów. Sądzę że po "zebraniu" wszystkich dysków, bohaterowie zostaną przeniesieni na... Laos. W 4 sezonie jest o tym mowa. Niektórzy dyskobole właśnie tam lecą. Ma to związek w wykupieniu przez firmę Laosu. Ale to tylko moje spostrzeżenia. =)
Lista Odcinków IV serii: 4.01 Scylla 4.02 Breaking and Entering 4.03 Shut Down 4.04 Eagles and Angels 4.05 Safe and Sound 4.06 Blow Out 4.07 Five The Hard Way 4.08 The Price 4.09 Greatness Achieved 4.10 The Man Comes Around 4.11 All in Favour 4.12 Wrong Turn 4.13 Fallout 4.14 Loose Ends 4.15 Saved 4.16 Caught in the Middle 4.17 R.I.P. (Rest In Peace) 4.18 Hangman 4.19 The Game 4.20 Weak Link 4.21 Justice 4.22 Over and Out K.Jay |
to zapowiada sie nam ładne 4 miesiace ogladania [:
|
Aaaa... no bo ja czytałem wcześniej i podawali daty emisji ~10 odcinków.
Jak 20+, no to spoko. Dyski już prawie wszystkie mają, więc prócz nich na pewno wdrąży się jakiś nowy wątek ;) |
Cytuj:
4x10 "The Legend" 4x11 "Quiet rot" 4x12 "Selfless" 4x13 "Deal or No Deal" 4x14 "Just Business" I na razie tyle jest znane. Są to informacje prosto od ludzi z FOXa, a nie z imdb, albo wikipedii, które może edytować każdy. UWAGA! Tytuły zawsze mogą ulec zmianie. |
Cytuj:
K.Jay |
Mniejsza ile bedzie 13 czy 22 czy jeszcze 2 sezony i tak kiedyś musi sie to skończyć ;( :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mowicie ze tylko 2-3 dyski a jestem ciekaw jak wyciagna ten dysk od generala ; >
|
Obejrzałem sobie siódmy odcinek. Sucre miał niezłą niespodziankę : DD
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |