Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Pogawędki o fake'ach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=192045)

Kogucik302 20-09-2008 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avios (Post 2267814)
Przyjżałem się forum, i wywnioskowałem - to prawda, dział Fake'i umiera. Odszedł Gargoin, Suhayl i wielu innych. Jedyni pozostali to Ja, Misza, Nadrill, X-Zero, Evil Aragami, Ernesto Ruz, Anerian, Pacz_Knight, Sir Speed, KalasantyX, Mikes1, Lova, Szufi, Virusmaxi i Vasudanin. :<

No i ja, koksie ruski!

GargoinX 20-09-2008 12:27

Nie martwić się, ja jestem. Nudziło mi się bez tipja.peel, wiec wróciłem. Lecz moje zaangażowanie nie jest tak duże jak przedtem.

Virusmaxi 20-09-2008 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avios (Post 2267814)
...Virusmaxi...

Sorry ale mnie już nie ma. Czasem coś kukam może kiedyś wróce ale wątpie w to :P

Ernesto_Ruz 21-09-2008 16:31

Siema. Chciałbym powiedzieć, że odchodzę z Forum.tibia.pl Zajmę się teraz gifami itp. Pozdrawiam wszystkich z działu Fake'i.
Możecie użyć tych moich grafik, ile chcecie, możecie też edytować
http://img177.imageshack.us/img177/9614/fakemt1.png

Koper of Drawno 21-09-2008 17:07

Skasowali Twój temat i już płaczesz, że nikt Cię tu nie lubi?

Athun 21-09-2008 17:09

W sumie to ciekawe czemu :>
Niby to 1 fake ale czy mod sie spodziewal ze bedzie go prowadzil w dziale Pierwsze fake'i?
Niepotrzebnie usunol ;p

.hobnail 21-09-2008 17:11

Ja nie opuściłem/am/on/ona/ono!

GargoinX 21-09-2008 17:35

To samo co koper: modki były złe, usunęły Ci temat, a ty już wymiękasz? Pfff, bez komentarza. Ale swoją drogą, modek nie potrzebnie usunął ten temat...

Ernesto_Ruz 21-09-2008 18:11

Zaraz, zaraz, czy ja coś pisałem o tym temacie? usunął i ok, a ja GIFami zajmowałem się już tydzień temu. A robienie grafik, outów itp. mnie już znudziło. No to nara

Mr.Pszczola 21-09-2008 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ernesto_Ruz (Post 2274618)
A robienie grafik, outów itp. mnie już znudziło. No to nara

To, po co tego swojego fake’a robiłeś?

Glaves 25-09-2008 21:18

Noooo! :D nareszcie przypomnialem sobie hasło xD
Nie no powaga.. Tak co jakis czas zagladam tu na forum jak znajde troche czasu i faktycznie musze przyznac ze temat z fakeami troche sie zmulił :P Ci ktorych pamietam za swoich czasow juz nie robia faków.. a szkoda.. to były piękne czasy =D Moze zastapia nas nowi.. chociaz jakos watpie no ale kto wie xD A mi ostatnio jakos naszla mysl zeby zrobic nowy fake xD dawno temu zaczalem robic trzeci fake ale jakos chec mi zanikla wiec moze teraz.... ;>

Koper of Drawno 25-09-2008 21:28

O ja pierdziu! Glejws wrócił! Może coś się zacznie dziać >.>

Glaves 25-09-2008 21:37

@UP:
dobra nie ciesz puhy xD narazie wpierdzielam sernika ogladam lostow i mysle nad fabuła =]

Nadrill 25-09-2008 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal (Post 2278395)
Ludzie... Wy nie macie w tym zasranym życiu wyższych priorytetów niż bawienie się do końca życia w sklejki?

Nie jesteś fajny mowiac takie rzeczy :|

Glaves 25-09-2008 21:55

@UP:
Gdybym nie mial "wyzszych piorytetow" to juz bym 20 fakow zrobil ;] poprostu jest czasem troche wolnego czasu w ktorym ostro wieje nudą i mozna by go jakos "spozytkowac" xd

Crowal 25-09-2008 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadrill (Post 2278402)
Nie jesteś fajny mowiac takie rzeczy :|

A co? Jestem fajny robiąc sklejki i ciesząc się z komentów 10/10, rób dalej, do dupy?

Wstań rano i zanim wciśniesz guziczek od kompa sojrz w lustro i zadaj sobie pytanie: Kim zostanę po za FakeMasterem?

Nikim... Ta funkcja mnie w pełni dowartościowuje i jestem z niej dumny... ???

X-Zero 25-09-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal (Post 2278411)
Wstań rano i zanim wciśniesz guziczek od kompa sojrz w lustro i zadaj sobie pytanie: Kim zostanę po za FakeMasterem?

Nie wiem jak inni ale ja jakoś nie wiążę mojego życia osobistego, mojej przyszłości itp. z fake'ami O_o
Crowal, chyba kiedyś przedawkowałeś* ;/

* - fake'i...

Glaves 25-09-2008 22:11

Nie no Crowal nie porownuj dzieci tibii do dzieci fakeow xD Jak ja robilem fake to patrzylem w lustro zeby zobaczyc czy mam fajny fryz i jadłem normalnie posilki xD Roznie bylo jednak jak sie ciupalo w ten syf po nocach xD
Ludziska chyba robia fake albo z nudow albo zeby stworzyc cos swojego i sie tym pochwalic xD Bo jak ktos robi z siebie takiego fakemastera co nie je nie sra i szuka na necie czy nie ma technikum o profilu fakemaster to fajnie ma w domu xD

Crowal 25-09-2008 22:22

ale płytko kombinujecie...
Przede wszystkim moja wiadomość nie była skierowana do wszystkich użytkowników...

Ot chociażby do autora tego jakże genialnego tematu...
Co to ? Sekta jakas czy coś?

Uważam za przegięcie robić z tego podforum jakieś "wielkie coś"... A pomysły na jakie niektórzy wpadają //np: Zróbmy specjalną rangę "Faker"!// są jak dla mnie nie na miejscu...

Jak dla mnie coś takiego odwzorowuje jak wysokie ma ktoś horyzonty w życiu... NET NET NET. Bo nie ma nic ciekawego do roboty... Bo mnie się nudzi... Bo mam za zdrowe oczy...

Noż (...) słów brak...

Misza 25-09-2008 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
Blablabla, bla.

Nah, ty po prostu kiedyś przedawkowałeś, jak to X-Zero zauważa, a teraz z tego wyrosłeś i innym próbujesz docinać. Trafiając jak chujem w płot.
Żeby się mądrować, to ty powinieneś przynajmniej ogólnie się orientować w ludziach tutaj. A tymczasem ty gówno wiesz i bierzesz wszystkie posty na poważnie, sam próbując brzmieć poważnie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55.