![]() |
Cytuj:
|
Nie martwić się, ja jestem. Nudziło mi się bez tipja.peel, wiec wróciłem. Lecz moje zaangażowanie nie jest tak duże jak przedtem.
|
Cytuj:
|
Siema. Chciałbym powiedzieć, że odchodzę z Forum.tibia.pl Zajmę się teraz gifami itp. Pozdrawiam wszystkich z działu Fake'i.
Możecie użyć tych moich grafik, ile chcecie, możecie też edytować http://img177.imageshack.us/img177/9614/fakemt1.png |
Skasowali Twój temat i już płaczesz, że nikt Cię tu nie lubi?
|
W sumie to ciekawe czemu :>
Niby to 1 fake ale czy mod sie spodziewal ze bedzie go prowadzil w dziale Pierwsze fake'i? Niepotrzebnie usunol ;p |
Ja nie opuściłem/am/on/ona/ono!
|
To samo co koper: modki były złe, usunęły Ci temat, a ty już wymiękasz? Pfff, bez komentarza. Ale swoją drogą, modek nie potrzebnie usunął ten temat...
|
Zaraz, zaraz, czy ja coś pisałem o tym temacie? usunął i ok, a ja GIFami zajmowałem się już tydzień temu. A robienie grafik, outów itp. mnie już znudziło. No to nara
|
Cytuj:
|
Noooo! :D nareszcie przypomnialem sobie hasło xD
Nie no powaga.. Tak co jakis czas zagladam tu na forum jak znajde troche czasu i faktycznie musze przyznac ze temat z fakeami troche sie zmulił :P Ci ktorych pamietam za swoich czasow juz nie robia faków.. a szkoda.. to były piękne czasy =D Moze zastapia nas nowi.. chociaz jakos watpie no ale kto wie xD A mi ostatnio jakos naszla mysl zeby zrobic nowy fake xD dawno temu zaczalem robic trzeci fake ale jakos chec mi zanikla wiec moze teraz.... ;> |
O ja pierdziu! Glejws wrócił! Może coś się zacznie dziać >.>
|
@UP:
dobra nie ciesz puhy xD narazie wpierdzielam sernika ogladam lostow i mysle nad fabuła =] |
Cytuj:
|
@UP:
Gdybym nie mial "wyzszych piorytetow" to juz bym 20 fakow zrobil ;] poprostu jest czasem troche wolnego czasu w ktorym ostro wieje nudą i mozna by go jakos "spozytkowac" xd |
Cytuj:
Wstań rano i zanim wciśniesz guziczek od kompa sojrz w lustro i zadaj sobie pytanie: Kim zostanę po za FakeMasterem? Nikim... Ta funkcja mnie w pełni dowartościowuje i jestem z niej dumny... ??? |
Cytuj:
Crowal, chyba kiedyś przedawkowałeś* ;/ * - fake'i... |
Nie no Crowal nie porownuj dzieci tibii do dzieci fakeow xD Jak ja robilem fake to patrzylem w lustro zeby zobaczyc czy mam fajny fryz i jadłem normalnie posilki xD Roznie bylo jednak jak sie ciupalo w ten syf po nocach xD
Ludziska chyba robia fake albo z nudow albo zeby stworzyc cos swojego i sie tym pochwalic xD Bo jak ktos robi z siebie takiego fakemastera co nie je nie sra i szuka na necie czy nie ma technikum o profilu fakemaster to fajnie ma w domu xD |
ale płytko kombinujecie...
Przede wszystkim moja wiadomość nie była skierowana do wszystkich użytkowników... Ot chociażby do autora tego jakże genialnego tematu... Co to ? Sekta jakas czy coś? Uważam za przegięcie robić z tego podforum jakieś "wielkie coś"... A pomysły na jakie niektórzy wpadają //np: Zróbmy specjalną rangę "Faker"!// są jak dla mnie nie na miejscu... Jak dla mnie coś takiego odwzorowuje jak wysokie ma ktoś horyzonty w życiu... NET NET NET. Bo nie ma nic ciekawego do roboty... Bo mnie się nudzi... Bo mam za zdrowe oczy... Noż (...) słów brak... |
Cytuj:
Żeby się mądrować, to ty powinieneś przynajmniej ogólnie się orientować w ludziach tutaj. A tymczasem ty gówno wiesz i bierzesz wszystkie posty na poważnie, sam próbując brzmieć poważnie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |