![]() |
Cytuj:
@EDIT Cytuj:
|
Cytuj:
|
Piłsudski.
Śmiesznie porównywać okres przed II, a po II WŚ. Reszty nie skomentuję. |
Cytuj:
|
Kiedyś na bodaj Canal + którymś był jakis dokumentalny o pewnym szamanie, który opowiadał dzieje świata na swój sposób, do tego dodano materiały które to ilustrowały, a to, co sam szaman robił w kociołku stojącym przed nim też wyglądało l33t ; d
Niestety nie pamiętam tytułu. |
Cytuj:
Poza tym - Lenin zbrodniarzem? Chyba coś przespałem... |
Cytuj:
@ Przejmujecie się tym, czy bóg istnieje czy nie, mnie to rybcia czy to prawda, czy wymysł jakiegoś gościa, który to nie wiedzial jak wyjaśnić deszcz. |
Cytuj:
|
@UP
O, właśnie o to mi chodziło. Nie istnienie nie istnieje, jakkolwiek by to brzmiało :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zeby nie bylo uwazam , ze powinien byc rozdzial religi od panstwa i to pod tym wzgledem demokracja to ustroj ateistyczny . Bardziej kapujacy ludzi powinni zrozumiec o co mi chodzi. A chodzi mi to , ze demokracja nie potepia religi jako takiej (tak jak robila to komuna), ani nie jest proreligijna , jest bezstronna |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Człowiek , człowiekowi nierówny:( a co dopiero Bogu.
Człowiek nie może porównywać się do boga. Człowiek robi to z martwej materii , a Bóg zrobił coś z niczego. Mam nadzieje że rozumiecie różnice? |
Cytuj:
Jak obiekt A zrobił obiekt B, bez obiektu C?(Wyjaśniając- A=bóg, B=świat, C=materia) To jest nielogiczne. Bzdurna teoria. I boga nie ma. |
Cytuj:
brakuje mi Mystlicha on zaraz by tu wyskoczył z jakimiś arrgumentami i elo romeo _/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Promil:
Wetnę się. To wytłumacz mi skąd się wziął bóg? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |