![]() |
Cytuj:
|
Żel i ból... ;[
Moi drodzy pro użytkownicy jakże zacnego forum oraz forum na bardzo wysokim poziomie: Bahushuahsuashuashaush! Nie kłóćcie się o to "jaki yezdem fayny a ty nup" bo czytając posta za postem stwierdzam, że ten temat to jeden wielki OFFTOP. ;< Niestety, to było zawsze, jest i będzie, każdy kto gra na non-pvp, czy pvp będzie (wiadomo) za swoim typem serva. Tak więc prawdziwi gracze powinni mieć na to, że tak się wyrażę "wyjebane" na to co myśli Jasiu z Gdańska, czy Michał z Katowic. ;[ @topic Niezły koleś jest, pięknie to zaplanował. o/ |
Cytuj:
Hahaha blackd, NA 2 SSIE LEPIEJ WIDAĆ LURA! x/ A jak tak cie bot boli to masz http://i82.photobucket.com/albums/j263/exero/sss.jpg Łyso? @Co do walki pvp / non-pvp - do pvp nic nie mam, ale jak ktoś mi kozaczy, że gra na pvp, i wali teksty w stylu "noob-pvp" "non-pvp didint happen" etc to mnie wkurw bierze, i mówię co myślę, bo mam od tego lamusa z 10x więcej fragów na tym "noob pvp" Pzdro. |
Profesjonalny quest service, room wyczyszczony do zera w kilkasekund gz!
@up mnie jedno rozwala, że dużo osób która używa bota nie potrafi się nauczyć uciekać i używać klawiatury numerycznej do poruszania się po skosach, skoro bot za nich odwala robotę (leczenie itp.) to przynajmniej można się nauczyć poruszać, bo jak widzisz grupę 10+ osób to trzeba spier... nawet jak masz 300 ek'a, a to co odstawiają nieraz nawet 200+ to "RZAL I BUL" Chcieliby aby bot za nich wszystko robił, a jak zaczyna ktoś atakować to ucieczka na najbliższe schody i up/down, a później ktoś przesuwa i cel leży. Skoro bot odwala 90% roboty to zamiast się nauczyć tego z czym bot nie za dobrze sobie radzi to nie łaska bo nie potrafią :x |
@up
Uwierz mi, że nas to nie dotyczy ; ). |
Cytuj:
a to ,że przyczyniłeś się do kogoś śmierci lurując lub blokując go to nie jest frag :'( |
Cytuj:
I to byl bardzo madry post pokazujacy roznice miedzy non pvp,a pvp. |
A teraz wielcy mastahowie odpowiedzcie sobie na pytanie - Co jest w dzisiejszych czasach trudniejsze? Porównanie było parę stron temu, więc japa :^).
Anyway, jak ktoś wcześniej powiedział - każdy stoi za swoim własnym typem servera więc ta kłótnia nie ma sensu. |
Cytuj:
Zapytaj się kogoś kogo ubiliśmy tak: "Kto cię ubił?" Odpowie że my, a nie moby. Fail. |
@up
Ale kogo to obchodzi co on powie? Fragi bierze się z tibii.com a nie opini graczy lol. Myślisz że jak na wojnie padnie typ to frag będzie dla połowy guild bo niektórzy pomagali w ubijaniu czy tego jednego (lub dwóch) co ich nicki są w powodzie śmierci ofiary? A to że są teraz hoty to nie wina graczy tylko tych którzy używali botów za tej tibi 7.x i cip soft wybrał takie rozwiązanie. end btw kiedy będą bany za offtopa? |
Cytuj:
|
No-life może?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |