Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Los wygnańca (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193323)

Koper of Drawno 03-10-2008 23:18

Zarypiste. Nic dodać nic ująć. A już myślałem, że mojej postaci ten głupi Illidan nawali >.> 9/10.

Glannath 03-10-2008 23:21

Osz kurna, Speed, ty się nie naoglądałeś za dużo 'Gwiezdnych Wojen'? ;) Cały part straasznie mi przypomina akcję z Death Stara II.
Szczególnie ładny efekt tego lecącego, czerwonego miecza (?). I lokacja na obrazku namber 29. Klimatyczna ^^
Ogólnie - super. O wiele lepsze od poprzedniego parta.

Reach' 03-10-2008 23:39

To jest świetne! Podoba mi się, ładna grafika, fabuła się rozkręca.. ;>
Ogólnie dałbym 9/10.. czekam aż się rozwinie.

Co do jednego obrazka.. tam gdzie bohater woła do starca "poczekaj", kiedy pyta się go o ten wzrok, to czyżby nie biegł jak bohaterowie "Naruto"? xD

bleachz 04-10-2008 00:39

@Up
żal... z tym naruto.
@topic
Sry że pierwszy nie pisałem ale nic nie mówiłeś ;<.
Fake zajebi*ty ;D chyba widziałem błąd było "jeslis" a powinno "jesli" albo to mi się zdawało o tej godzinie :p.

Ernesto_Ruz 04-10-2008 08:24

Super outy + grafika. Sczególnie podoba mi się trawa na tym domie na treningu :p Mi jakoś wcale nie przypomina Indianina ten Zigal. Fajne miecze. Rób dalej, to jest suuper!!! 10/10

Szufi 04-10-2008 08:54

@Fake
Nawet gdybym zwrócił uwagę na jakieś błędy, to by mi nie przeszkadzały, bo to jest piękne! Za samą grafikę należy Ci się 8/10 + fabuła(która też mi się podoba) + klimat = 9/10, bo na 10 musisz skończyć ten fake. xP

@bleachz
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bleachz (Post 2285509)
@Up
żal... z tym naruto.
@topic
Sry że pierwszy nie pisałem ale nic nie mówiłeś ;<.
Fake zajebi*ty ;D chyba widziałem błąd było "jeslis" a powinno "jesli" albo to mi się zdawało o tej godzinie :p.

Zigal biega jak ninja w naruto...

P.s. "Jeśliś" jest poprawnie, kiedyś tak mówiono, oznacza to chyba coś jak "Jeśli jesteś".

Sezowaty 04-10-2008 10:22

Parcik bardzo fajny, tylko na moje tą walkę powinieneś przedłużyć. Czekam z niecierpliwością na kolejny part.

KalasantyX 04-10-2008 11:14

Dawno, dawno temu w odległej galaktyce...
Chyba się pisze "przejrzeć", takie zwroty jak dwadzieścia pięć procent psują klimat, mogłeś zastąpić "ćwiartką" albo czymś podobnym.
Fabularnie... żalowo się to czyta, bo ciągle się mózg odnosi do SW. Imho słabe na dzień dzisiejszy.

[L]

Athun 04-10-2008 12:19

No te teksty kojarza sie z SW ale moze akurat w tym parcie tak wyszlo :D
Fabula niewiem czemu ale narazie dla mnie to taka sobie.

GargoinX 04-10-2008 12:38

W pewnym momencie zacząłem się przyglądać outfitowi mistrza, czy nei jest przypadkiem podobny do Yody... xD
Efekty bardzo fajne, fabuła fajna, grafiki piękne. 9/10 i oby tak dalej.

Lamdar II 04-10-2008 23:02

te domki wygladaja jak domki z Dragon Balla ^_^

Reach' 05-10-2008 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bleachz (Post 2285509)
@Up
żal... z tym naruto.

O co Ci chodzi? o_O

Czekamy na next part.. ;)

@ileś_tam down.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bleachz (Post 2287724)
To że ma ręce jak w Naruto jak biegną to żąl nie widziałeś innych jak tak biegną w innych stytuacjach/anime... TO ŻAL!

Czekam na nxt prt

Nadużywasz słowa "żal".. co w nim takiego fascynującego..

Wybacz, nie widziałem innego anime niż Naruto i tego.. syfiastego Bleach'a (no, dobra, może nie syfiastego, ale nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak Naruto. ;|) i tak mi się jakoś skojarzyło.. co w tym "żalowego"? o_O

Dobra, bo sie robi offtop o anime.

Pacz_knight 05-10-2008 14:48

No widze za part fajny i ceikawy, nawet wystapilem ja (staruch xd). Co do fabuly nie mam wogole zastrzezen. Jest ciekawa ale toczy sie zbyt szybko jak dla mnie. Graficznie superowo a same efekty wymiataja. Czekam na next parta i mam nadzieje ze bedzie dluzszy i rownie ciekawy jak ten ;)
Ocena: 9/10

Pluskwi@k 05-10-2008 17:04

szczeże mówiąc zatkało mnie.

Tylko weż nie pszesadzaj z tym ociemniem, bo ciężko sie to ogląda.
ten stażec na pierwszym obrazku... w tym śiwatle myślałemże to out z innego fejku.

ale ogulnie jest spox, bez wahań 10/10B)

Oerciak 05-10-2008 18:22

Ciekawe.
Błędów graficznych praktycznie nie ma.
Ale akcja... jest bardzo wolna...
Trochę przykręć te tempo akcji, a wyjdzie to Twojemu Fake'owi na zdrowie.
Bo jak na razie... to prawie ziewnąłem.

bleachz 05-10-2008 19:27

Cytuj:

Zigal biega jak ninja w naruto...
To że ma ręce jak w Naruto jak biegną to żąl nie widziałeś innych jak tak biegną w innych stytuacjach/anime... TO ŻAL!

Czekam na nxt prt

Hunter Of Mystery 07-10-2008 16:58

Fake nienajgorszy, zobaczymy jak sie rozwinie, ale pare minusow jest.
-Przesadzasz z ta zabawa w noc, rozumiem, klimat, ale nici z klimatu jesli kazdy screen to bedzie czarny prostokat z szarym kolkiem w srodku.
-Moze to wlasnie przez to zaciemnienie, ale podpisuj co zmiane scenerii postacie, bo sie co chwila gubie kto jest kto...
-100m, 75 krokow, 25%... za dokladnie, nie wierze, ze oni maja miarke w oczach, nie latwiej napisac "kilkadziesiat metrow", "kilkadziesiat krokow", "okolo czwartej czesci"?

Sir Speed 07-10-2008 17:45

Cytuj:

-Przesadzasz z ta zabawa w noc, rozumiem, klimat, ale nici z klimatu jesli kazdy screen to bedzie czarny prostokat z szarym kolkiem w srodku.
Chyba jesteś ślepy o.0 jak tam widzisz szare kółko...
Cytuj:

-Moze to wlasnie przez to zaciemnienie, ale podpisuj co zmiane scenerii postacie, bo sie co chwila gubie kto jest kto...
Gdybyś dokładnie oglądał od początku raczej nie było bu problemów...
Cytuj:

-100m, 75 krokow, 25%... za dokladnie, nie wierze, ze oni maja miarke w oczach, nie latwiej napisac "kilkadziesiat metrow", "kilkadziesiat krokow", "okolo czwartej czesci"?
hmm To jest mowa na "oko", a gdy powiemy kilka set metrów mamy przedział między 100-900...
A co do 25% to akurat ten dzaidzu ma -.- miarkę w oczach

Hunter Of Mystery 07-10-2008 18:07

Cytuj:

Chyba jesteś ślepy o.0 jak tam widzisz szare kółko...
Na tym swiecie niestety istnieja rozne srodki stylistyczne takie jak hiperbola...

Cytuj:

Gdybyś dokładnie oglądał od początku raczej nie było bu problemów...
Nie bede probowac niczego "dokladnie" ogladac, jesli tego sie nie da rozczytac. W lesie - owszem, bez porzadnej latarki panasonica albo chociaz gran luxa nie da sie nic zobaczyc na odleglosc wyciagnietej reki. Ale nie powiesz mi, ze ta sala treningowa to zadnego oswietlenia nie ma, chociazby hube, co na scianach wyrosla, mozna podpalic jednym zakleciem.

Cytuj:

hmm To jest mowa na "oko", a gdy powiemy kilka set metrów mamy przedział między 100-900...
Jak napisales o 75 krokach, zaczalem sie zastanawiac, czy ten koles specjalnie je policzyl wchodzac do lasu. Generalnie ludziom pojecia "kilkacos" kojarza sie raczej z wiekszoscia niz mniejszoscia. Pomijam fakt, ze w swiatach fantasy/sredniowiecza nie operuje sie jednostkami SCI czy procentami...

Micros 07-10-2008 18:47

jak dla mnie jest spox tylko z mojego punktu widzenia troche krotka jest ta walka i za malo w niej widac ale jak dla mnie może btc 9,5/10

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52.