![]() |
Cytuj:
@Topic Nie ten dział. @down A ty, siusiakiem. |
@idz się baw klockami
|
@Xr3
Nie wiedz ,że cipki,lachony,laski czy jak kto woli niunie lecą na żel?! Chodz pobawimy sie klockami zanim mama spusci wode;D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Xr3 - przynajmniej mam czym się bawić ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak ide pod podstawowka to slysze jak sie tam drą "blabla.. haha idz se zwal !!1 przynajmniej mam co !! blabla.." Jesteś jednym z nich Ja tam o gustach nie dyskutuje bo sam slucham nie najnormalniejszej muzyki Look here a co do hip hopa to tez czasem poslucham ale jakies porzadny kawalek z normalnym tekstem a nie "Jeeje kurwa yo yo HWDP !! policja jebac policje !! hwdp yo yo lachony na mnie leca elo bo policje jebie" |
po cholere wypisujesz teksty z hiphopowych utworow, skoro je przekrecasz? nikomu nie zaimponowales. a te teskty typu "HWDP Itepe" sa beznadziejne to prawda, ale nie kazdy hh/rap taki jest.
|
|
Cytuj:
Posłuchaj sobie chociaż tego: Metallica - Nothing else matter i zobacz czy machają głowami czy nie ;/ 2. Hip-Hop = Rzal i Ból x/ Nie mogę zrozumieć jak można tego gówna słuchać ;S "Zabije twoją starą - i bede miał fun - bo potem zajaram" czy jakieś inne gówna tego typu. Nie mów mi w takim razie że Hip hop nie jest pojebany bo jest ;x Nie czytałem całego tematu i możecie mnie jebać za to co powiedziałem. Zrobię coś takiego jak "ignore" i żeby sie nie w*****ać nie wejde więcej w ten temat ;d Cya Raperzy x/ |
Ogólnie C-Walk mi się podoba, ale wygląda trochę pedalsko i jest łatwy. Wolę się trochę pomęczyć nad np. Melbourne Shuffle, który w dodatku jest ładniejszy, ale za to nie podoba mi się muzyka do tego, czyli Hardstyle. Mogę czasem posłuchać, ale nie wszystkiego.
Melbourne Shuffle - Link Tutaj Shuffle duo i także solo. Osobiście to słucham muzyki typy: Electro-House, House, Latino-House, Progressive, Trance itp. ;) |
Ale czy warto sie s*****c tylko po to by byc modnym ? Ze dziewczyny to tepe cipy to wszyscy wiemy dlatego leca na pedalskich pilkarzykow ( sam gram w pilke nozna) . Powiem wam jedno ja sie wstydze z zelem na wlosach wyjsc z domu stara mi raz kupila dzinsy ( pierwsze jakie mam tak to dresy same mimo ze nie jestem elo fighterem ) i powiedzala wez zel zaloz na wlosy , to zalozylem i przez caly wypad z kolegami czulem sie nie swojo.
@down Nie pedalem tylko homosexualista. |
http://img407.imageshack.us/img407/4...8830503vc8.jpg
Ej, ale on nie jest pedałem nie? @Topic C-walk to świetny taniec. W sam raz do muzyki z przekazem, jaką jest techno, house i trance! |
;]
nawet spoko te cwalk ;p
|
@Xr3
C-walk można wykorzystać praktycznie w każdym tańcu. Jak chcesz powiedzieć coś mądrego to lepiej założ jakiś temat, ze moderator jest niesprawiedliwy czy coś. @ZapodajMuze Nie ma kogoś takiego jak homosexuaista, ewentualnie homoseksualista. A ten kolo mi zalatuje lansem z wiejskiego festynu. @Kileros fire'son To już kwestia upodobań. Imo MS wygląda prześmiesznie. Za to nie wiem skąd Ci przyszło do głowy, że cwalk jest pedalski oO I nie wiem czemu uważasz, ze jest łatwy. Tak samo cwalk jak i MS wymagaja ćwiczeń. Różnica polega na tym, że w MS wystarczy opanować dobrze psudo-moonwalk a w cwalku slideglide'y i pare innych rzeczy. Tak, moze elementy są łatwiejsze, ale połączenie ich by wyszło coś fajnego - miekoniecznie: ) @gretion Boisz się usłyszeć jakies porządne argumenty, że już nie bedziesz tego czytał? To się nie odzywaj W OGÓLE. |
Tak na marginesie... Łódź pisze sie z wielkiej litery.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozesz zaczac od http://pl.youtube.com/watch?v=XyEnICrKBCk Odemnie tyle w tym offtopie, poprostu nie moglem patrzec na te herezje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |