Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] C-walk ;]] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193581)

Xr3 19-11-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pol-lop (Post 2342303)
ale przynajmniej mamy laski ;] i przynajmniej sobie za ruchamy co jakiś czas ... zazdrościsz ludziom z żelem na włosach? po to go produkują żeby gu używać ....żal ci dupę ściska że laski na Ciebie nie lecą a na twoich rówieśników tak?

Już sam fakt, że nazywasz dziewczyny "laskami" itp. daje mi do zrozumienia, jaki z ciebie pusty dzieciak...

@Topic
Nie ten dział.

@down
A ty, siusiakiem.

pol-lop 19-11-2008 22:11

@idz się baw klockami

Jucha Furora 19-11-2008 22:35

@Xr3
Nie wiedz ,że cipki,lachony,laski czy jak kto woli niunie lecą na żel?!
Chodz pobawimy sie klockami zanim mama spusci wode;D

Emilioo 19-11-2008 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mydelniczek (Post 2341722)
@2 up
Sam zdechłeś, rap to jedyna muza w której jakiś brudas nie wrzeszczy do mikrofonu/ rozwala gitary na czole czy też obrabia specjalnie dla słuchaczy trzaski i piski, wydawane np. przez rozwalane meble ( w tym i krzesła na łbach matek)

Wyjdź.

@Up
Idz słuchać metalu.

Chlopie, wole juz trzaski meblowe niz jakies gowno, gdzie paru elo ziomsow w kapturach spiewa o "rzyciu" jak to jest zle bee i "wogule" no coz, przynajmniej nie wychodzi to po za te zjebane blokowiska gdzie szczytem marzen jest zawodowka samochodowa ew. kucharz malej gastronomii.

Cytuj:

Cytuj:Oryginalnie napisane przez MieL3C
Hip hopolo to zuo, metal to zuo, techno/trance to zuo !
http://pl.youtube.com/watch?v=y1Djl6sv2PA To jest muza _/ a co do filmu to też zuo lipa !

hahahahah jak mi się komp zaciął wczoraj to miałem taką samą muzę
w tym momencie umarlem...

pol-lop 19-11-2008 23:57

Xr3 - przynajmniej mam czym się bawić ...

Etoric 20-11-2008 07:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pol-lop (Post 2342668)

no ciekawy jaki jest rate na to, że on tego 'czegoś' nie ma:[

MieL3C 20-11-2008 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pol-lop (Post 2342668)

Teksty godny 10 latka.
Jak ide pod podstawowka to slysze jak sie tam drą "blabla.. haha idz se zwal !!1
przynajmniej mam co !! blabla.." Jesteś jednym z nich

Ja tam o gustach nie dyskutuje bo sam slucham nie najnormalniejszej muzyki
Look here
a co do hip hopa to tez czasem poslucham ale jakies porzadny kawalek z normalnym tekstem a nie "Jeeje kurwa yo yo HWDP !! policja jebac policje !! hwdp yo yo lachony na mnie leca elo bo policje jebie"

CzareKing 20-11-2008 15:48

po cholere wypisujesz teksty z hiphopowych utworow, skoro je przekrecasz? nikomu nie zaimponowales. a te teskty typu "HWDP Itepe" sa beznadziejne to prawda, ale nie kazdy hh/rap taki jest.

Lupje_Predzle 20-11-2008 15:54

http://pl.youtube.com/watch?v=51566o8omw0

macie ; //

gretion 20-11-2008 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2341851)
Tentotrix, po twojej wypowiedzi spadłem z krzesła. Skoro według ciebie Hip-hop niesie takie przesłanie, to jakie przesłanie niesie rock i inne?? Bo według mnie niesie ono podobne lub też jakieś. A co ty widzisz w rock'u innych takie na których kolo skacze, macha głową i tymi długimi włosami (że prawie kark złamie/skręci)?? Bo ja w tym sensu nie widzę. A i rap/hip-hop mają (według mnie) bardziej zrymowane teksty.

1. Głowami machają w Metalu, a raczej w Heavy Metalu :< Jeszcze nie widziałem żeby jakiś koleś, który gra rocka na*******ał głową jak pojebany ;S
Posłuchaj sobie chociaż tego: Metallica - Nothing else matter i zobacz czy machają głowami czy nie ;/
2. Hip-Hop = Rzal i Ból x/ Nie mogę zrozumieć jak można tego gówna słuchać ;S "Zabije twoją starą - i bede miał fun - bo potem zajaram" czy jakieś inne gówna tego typu. Nie mów mi w takim razie że Hip hop nie jest pojebany bo jest ;x

Nie czytałem całego tematu i możecie mnie jebać za to co powiedziałem. Zrobię coś takiego jak "ignore" i żeby sie nie w*****ać nie wejde więcej w ten temat ;d Cya Raperzy x/

Kileros fire'son 20-11-2008 17:25

Ogólnie C-Walk mi się podoba, ale wygląda trochę pedalsko i jest łatwy. Wolę się trochę pomęczyć nad np. Melbourne Shuffle, który w dodatku jest ładniejszy, ale za to nie podoba mi się muzyka do tego, czyli Hardstyle. Mogę czasem posłuchać, ale nie wszystkiego.

Melbourne Shuffle - Link

Tutaj Shuffle duo i także solo.

Osobiście to słucham muzyki typy: Electro-House, House, Latino-House, Progressive, Trance itp. ;)

ZapodajMuze 20-11-2008 17:33

Ale czy warto sie s*****c tylko po to by byc modnym ? Ze dziewczyny to tepe cipy to wszyscy wiemy dlatego leca na pedalskich pilkarzykow ( sam gram w pilke nozna) . Powiem wam jedno ja sie wstydze z zelem na wlosach wyjsc z domu stara mi raz kupila dzinsy ( pierwsze jakie mam tak to dresy same mimo ze nie jestem elo fighterem ) i powiedzala wez zel zaloz na wlosy , to zalozylem i przez caly wypad z kolegami czulem sie nie swojo.

@down
Nie pedalem tylko homosexualista.

Xr3 20-11-2008 17:46

http://img407.imageshack.us/img407/4...8830503vc8.jpg
Ej, ale on nie jest pedałem nie?

@Topic
C-walk to świetny taniec. W sam raz do muzyki z przekazem, jaką jest techno, house i trance!

Jackass :D 20-11-2008 18:16

;]

nawet spoko te cwalk ;p

Gelt 20-11-2008 18:17

@Xr3

C-walk można wykorzystać praktycznie w każdym tańcu. Jak chcesz powiedzieć coś mądrego to lepiej założ jakiś temat, ze moderator jest niesprawiedliwy czy coś.

@ZapodajMuze

Nie ma kogoś takiego jak homosexuaista, ewentualnie homoseksualista. A ten kolo mi zalatuje lansem z wiejskiego festynu.

@Kileros fire'son

To już kwestia upodobań. Imo MS wygląda prześmiesznie. Za to nie wiem skąd Ci przyszło do głowy, że cwalk jest pedalski oO I nie wiem czemu uważasz, ze jest łatwy. Tak samo cwalk jak i MS wymagaja ćwiczeń. Różnica polega na tym, że w MS wystarczy opanować dobrze psudo-moonwalk a w cwalku slideglide'y i pare innych rzeczy. Tak, moze elementy są łatwiejsze, ale połączenie ich by wyszło coś fajnego - miekoniecznie: )

@gretion

Boisz się usłyszeć jakies porządne argumenty, że już nie bedziesz tego czytał? To się nie odzywaj W OGÓLE.

Galera_Warrior 20-11-2008 18:43

Tak na marginesie... Łódź pisze sie z wielkiej litery.

Erhion 20-11-2008 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thug' (Post 2341925)
@up
Prawdziwy, hahhah

Źle zrozumiałes mój post. Nie chodziło mi o to, że to prawdziwy c-walk, bo to logiczne. Chodziło o to, że to jeden z lepszych gości którzy trenują c-walk (a właściwie clon walk).

Mydelniczek 20-11-2008 20:07

Cytuj:

2. Hip-Hop = Rzal i Ból x/ Nie mogę zrozumieć jak można tego gówna słuchać ;S "Zabije twoją starą - i bede miał fun - bo potem zajaram" czy jakieś inne gówna tego typu. Nie mów mi w takim razie że Hip hop nie jest pojebany bo jest ;x
Ty no, kozacko :<

Kileros fire'son 20-11-2008 20:39

Cytuj:

Nie wszystkie takie piosenki są, niektórych naprawdę można posłuchać, ogólnie to tych, w którym jeden nie jedzie po kimś, albo jakieś inne tego typu teksty.

Cytuj:

Za to nie wiem skąd Ci przyszło do głowy, że cwalk jest pedalski oO
Wystarczy zobaczyć kilka filmików i zobaczyć. B)

Cytuj:

nie wiem czemu uważasz, ze jest łatwy.
Na to pytanie po części sam sobie już odpowiedziałeś. :)

Myszun 20-11-2008 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gretion (Post 2343046)
1. Głowami machają w Metalu, a raczej w Heavy Metalu :< Jeszcze nie widziałem żeby jakiś koleś, który gra rocka na*******ał głową jak pojebany ;S
Posłuchaj sobie chociaż tego: Metallica - Nothing else matter i zobacz czy machają głowami czy nie ;/

Widać, że gówno wiesz o Metallice, ktora jest zespolem czysto metalowym. Jesli chcesz sie wypowiadac, to zacznij od przesluchania Kill 'em All'a, a nie jednego teledysku piosenki zawidzianej na VH1.
Mozesz zaczac od http://pl.youtube.com/watch?v=XyEnICrKBCk

Odemnie tyle w tym offtopie, poprostu nie moglem patrzec na te herezje.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05.