![]() |
No oczywiście, że 10/10 D: Nie wiedziałem, że tyle zrobisz oprócz tych gównianych efektów. Brawo Gargulec. A zakończenie...takie...Wzruszające ;_;
|
Super, teraz 10/10
Jezu, te efekty super Dasz może tutka? :D Ten gość po przemianie wygląda jak Czarci Lord z Heroes'ów V |
Ekhm... to już koniec? :( Tak ładnie ci szło... :(
|
Na to wychodzi, że koniec... :(
A tak ładnie szło :) No nic... jeśli koniec, to czekamy na następnego FAKE, a jeśli nie to czekamy na następny sezon lub part :) |
Świetne! 10/10 ;) szkoda że już koniec, ale i tak next fake się kręci. Pozdrawiam ;)
|
Boskie 10/10 i takie wzruszające :D
fajne efekty. rób dalej niemoge sie doczekac. |
Uhh już chciałem powiedzieć że efekty robił Koper ;> tzn. raczej mnie wyręczyłeś ;x. Walka opierała się na efektach i tylko efektach ja bym wprowadził akcji jak z Dragon Balla <3 Tam to była zajebiocha! Radze pooglądać AMV DB a zobaczyłbyś jaka akcja. Daj chociaż mi wystąpić w epilogu ;<.
Fake 9/10 fajna fabuła lecz za szybko ją skończyłeś, wiem, rozumiem i domyślam się jaka to przyczyna. |
Piękne! : D
Tylko ta fabuła trochę zbyt chaotyczna. Ale i tak boskie. |
Az musialem skomentowac
Ciekawy fake, troche bledow jest, ale niewielkich. Pozatym robisz krotkie fakei, tak jak ja kiedys mialem zamiar dokonczyc swoje;). Zacytuje tu pewnego uzytkownika: Cytuj:
|
Tylko czekac na dalesze czesci
Extra normalnie :] 12/10!!! |
10/10 Lubie tego typu fabuły
|
Fajne... :D
Gites ladnie wykonane, wszystko ladnie pinknie ale jeden minus. Czy ty nie uwazasz, ze to za malo??? Mam nadzieje, ze to nie koniec... 8/10 |
|
Maaaaaaaaaaało. Ale na szczęście to nie koniec. Efekcik już skomciłem wcześniej. Nie będe oceniał bo...Nie ma czego ._.
|
Jaka fujara ;S nie dał mi wystąpić w Epilogu ;s
|
Epilog, jak epilog. Trochę krótki.
Efekt średniawy ;) |
All ok ale tak jak juz wczesniej wspomnialem, fake za szybko sie skonczyl. No nic, dobrze chociaz ze go zakonczyles, a nie tak jak reszta twoich poprzednich fakeow... ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |