![]() |
Cytuj:
Jego 'taniec', poza dwoma momentami był naprawdę cienki. Ale to imo. Moim faworytem, jak i kilku innych osób tutaj, jest blady kris. W środowisku jest ceniony, czemu miałby nie wypłynąć na głębsze wody? |
Ale co to niby jest :\ Połowa ludzi, którzy przyszli do tego programu już mają dyplomy, nagrody i inne osiągnięcia. Dla mnie Mr. Electric-Boogie nie powinien się dostać dalej. Why? :) Tam maja odkrywać talenty, a nie pokazywać co "mistrz" potrafi.
|
Ale nie zapominajcie o naszym małym Neo, którego Wojewódzki ładnie zgasił :P
|
Matka tego electric boogie dancera
http://pl.youtube.com/watch?v=8AgVnu...feature=relate Jakieś pytania? :> |
Cytuj:
\/@Nie ssak, kikłeś mnie dziś na CSie, nie wybacze! :<<<<<<<<<<<<<<<<< |
Cytuj:
Zawiewa pustką : | |
Snake i tak wygra! :D
|
;o! Dziewczyna, która zaśpiewała "Dłoń" była naprawdę fajna. Tzn. chodzi mi o wykonanie, bo z wyglądem jest troszkę gorzej, ale to nie to się tu liczy ;)
Szczerze, specjalnie wszedłem na stronę programu, żeby posłuchac sobie, jak ona śpiewa. |
a ta która śpiewała niemena strasznie fałoszowała moja koleżanka z klasy ładniej na apelu śpiewała.i wdg. mnie wygra ta babka z i'm ready for love.
|
Cytuj:
może da mi ktoś prawdziwy link, niestety pszegapiłem ten odcinek;(. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Dart Vejder (star wars0700) Znawca się znalazł? Wyczuwam, że nie masz więcej niz 12lat. (bez obrazy dla innych) Audiofeels o/ |
Cytuj:
|
Fajny był ten co na liściał grał xD
|
mm... akrobaci byli tez niezli w poprzednim odcinku...z dedykacja dla nich ;*
|
Ja jestem juz ZUY. Po co biorą ludzi, którzy w swojej dziedzinie coś osiągnieli... Po co biorą ludzi ktorzy spiewaja... Do idola zapraszam. Czyżby tak samo jak w Ameryce?
|
Mi jakoś do gustu przypadli panowie w habitach i akrobaci. Facet grający na liściach też całkiem fajny, to jest prawdziwy talent xD.
|
Czekam, aż będzie odcinek z Double Vaginal-Double Anal Intercourse :mag: Albo jak przyjdzie jakaś kobiecina, i walnie squirta na jury ;>
|
Cytuj:
|
Lol xD ciekawe czemu. A moimi faworytami są Fly Cube robią wszystko co inni akrobaci, szkoda, że wszystko na raz a nie po kolei, byłby lepszy efekt.
---------------- Now playing: System of a Down - ATWA via FoxyTunes |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |