![]() |
Cytuj:
Swoją drogą, nie widziałem jeszcze posta, w którym byś mówił coś mądrego i nie dosrywał się do innych. Wychodzi na to, że jesteś małym zakompleksionym, bladym grubaskiem, którym poniewierają koledzy z klasy i który dowartościowuje się wyzywając innych przez internet, albo wielkim epulsowo-fotkowym kozakiem, który publikuje swoje ochydne zdjęcia zrobione w kiblu do lustra, z pokazanym fakersem. @Topic (Pozdro Tompior, Wieszok, MPalar) Świetny hunt! Tak trzymać! |
@up
ale żeś mi dowalił jaaaa tey .... ale z Ciebie fikuśny krejzol tak trzymaj składaj mądre zdania na tym forum dalej NAPRAWDĘ CI SIĘ TO OPŁACA:) BTW sam nie pokazałeś fotki tak dobrze wiesz kim jestem to pewnie sam masz takie problemy .. CZEKAM NA TWĄ MĄDRĄ ODPOWIEDŹ PANIE Xr3 |
Cytuj:
Każdy ma prawo , tu pisać i mylić się jak ci to nie pasuje to WYP******J... Topic@ Nice, najs |
Cytuj:
Pozdro&Poćwicz @Topic (Pozdro...) Znakomity film! Wiedza, którą posiadłem podczas oglądania go, na pewno pomoże mi przy zgłębianiu mrocznych tajemnic, wspaniałego i pełnego przygód świata Tibii! |
Cytuj:
|
może jeszcze etoric tu napisze i będzie kompletna impreza Fighterów z forum?
|
HEhehehehhe dzieci sie kłócą kto jest mądrzejszy, ładniejszy i fajniejszy.
hehehehhee |
@up
A ty, pijesz Reed'sa - "Piwo" dla bab. @Topic (Pozdro Wieszak) Ale loot! Zawsze o takim marzyłem...;( |
Po prostu zajebiaszczy hant
|
Cytuj:
Pije to co mi smakuje, nie zważając co jest dla kogo bo po 1 wszystko jest dla ludzi :) |
Ja nie mówię, że jesteś gorszy, tylko że pijesz Reed'sa - "piwo" dla bab.
@Topic Ładny exp ;) |
Cytuj:
Za to ja moge powiedziec z pelna swiadomoscia na podstawie twojej wypowiedzi, ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Coż, w chodzisz do podstawowki, takze moge ci to wybaczyc :D |
Cytuj:
Nie chcę nic sugerować, ale to raczej Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Xr3 ma w profilu 17 lat = liceum, a nie podstawówka, no chyba że tyle razy nie zdał:) @topik no ładnie |
Cytuj:
W takim razie ja wpisze sobie 40 lat i moge mówic do was gówniarze :) |
Cytuj:
lol, ja uważam, że ta osoba nie ma 17 lat, ale także nie chodzi do podstawówki :) Ja w podstawówce nie wiedziałem co to internet, a co dopiero wbijanie na forum, oglądanie tibiacan itp. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Nice |
Cytuj: