![]() |
;) nie sam , nie sam.;)
|
ja mam dice na mainie ;]
i w domu tez mam kostke a i w kiosku u mnie mozna kupic rozne kostki kolorowe i klasyczne kolorowe 1.50zl a klasyczne 1zl |
@up
Hahah, potęga ^^ U nas po 50gr nawet były :P Co do Rooka... Potrzebne to będzie komu do czego? Czy tylko szpan \o/ |
Eee... nie mam bladego pojęcia ale fajnie by było mieć dick na rooku
|
Wy teraz się kłócicie o to z czego wypada czy w ogóle istnieje?
|
Bardziej o kiosk i o to czyja wypowiedź jest trve.
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic "Loss 50gp win katana!" <- ale mega fun... |
@UP
Proszę , widzę że sam u niego byłeś jak taki znawca z ciebie! CZEKAM NA TAMTEGO GOŚCIA BY MI POKAZAŁ TEGO DICE |
@Rocket
Niektorych doslownie podnieca posiadanie jakiegos super, hiper unikatowego itanza. |
Po prostu jestem ciekawy. Hmmm... jak pamiętam to wszyscy się jarali pewnym fake które został zaspamowane 300postami ;) dopiero po dwóch godzinach ktoś się zorientował że to fake bo były dwie te same osoby.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Dobra stary, koniec nabijania się z ciebie. Poprawna pisownia: Dice - kostka Dick - Członek (nie np rodziny) -.^ Bot/Botter, nie boot/booter Błagam, opanuj się od czasu do czasu. Zaczynasz przypominać Greenpeace'a |
Rocket Slayer.
Nie przypominaj mi go .X( To jeden z na większych kretynów jakich widziałem X( I wież co masz rację. :( PS. Muszę zakończyć zabawę jako Madasaki i zmienić konto gdyż miałem włam na moją skrzynkę. Mam nowe konto jestem teraz Blady-Kris :) |
Ale co to da? Z Twoich wypowiedzi, nicku i podpisu można wywnioskować, że masz max 11 lat :/
Nie nazywaj się blady-kris, chyba, że to Ty w co wątpię. |
w sumie masz rację lecz wszystkie nick jakie chciałem mieć są zajęte a za cipek13 bana dostałem więc i tak nie mam pomysłu.
|
Cytuj:
@topic Chyba uwierzyłem w kostkę na rooku, skoro tam szanowana strona (nawet przez tibia.com uznana za oficjalną stronę fanowską) przez 2 dni nie usunęła tego : Loot: 0-16 gp, Cookie, Club, Jacket, Cheese, Bag, Bone Club, Dice. Linq: http://tibia.wikia.com/wiki/Munster |
Po pierwsze lobię mam talent
Po drugie "Biały Kris" będzie należał do brata (niech ma dziecko zabawę i niech się odwali od mojego) Po trzecie Co do tibiawiki to nie jestem pewien. |
No możliwe ze to prawda jak tibia.com nie usunęła tego to chyba naprawdę wypada z Munstera dice 8o8o
|
Widziałem, że parę osób twierdziło że dice nie może być na Rookgaardzie i wypadać z munstera, bo psuje ona klimat. Ale czy ktokolwiek z was wziął pod uwagę starego poczciwego Santiago który przypłynął do nas w tegorocznym letnim update? ;]
|
Co masz na myśli?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |