![]() |
jedno pytanie mam
Jak robić proste linie, robicie ołówkiem czy prostą? =/ Bo mi to póki co słabo wychodzi;p |
@Up:
Prostą, tylko musisz uważać na całej długości ( tj 2 pix w bok, 1 w górę, 2 w bok, jeden w górę itd. )... Jeśli nie chcesz się pomylić to ołówek. |
Odklepuje, sorki, wyjeżdżam ;/
|
Cytuj:
Pa :P @edit Zaklepuję :P |
KUR*A
Przestańcie tak bezsensownie zaklepywać, ponad strona jest zaklepywanek a od dwóch (no, trzech) dni nikt nic nie dodał.. Tak trudno zrobić maleńką kratkę w paincie..? Przestańcie, lub unieważniajcie zaklepywanki po np. pięciu godzinach, tak nie można.. >< Poza tym, po uj zaklepujcie skoro ktoś przed wami może wam podwalić pole? ^^' @down A ile można robić jedną kratkę? Litości... A poza tym.. 27-10-2008, 16:36 <-ostatnia zaklepywanka. Dzisiaj minie drugi dzień. Przecież na zrobienie kratki 90x90 nie potrzeba tak wiele czasu, co..? |
Ehh.... Jak nikt nic nie dodał ? Codziennie conajmniej kilka dochodzi ... Popatrz lepiej na datę edycji ... A zaklepywanki są po to żeby nikt nie podwalił ci pola już podczas robienia ^^.
@UP: Ostatnio edytowany przez Xantro - Wczoraj o 21:34. to jednocześnie data dodania ostatniego kwadracika. Zaklepuje ! Pierdole nie robię .... Nie ma to jak kur... organizacja... Dlaczego ? Nie chce robić 2 kwadracika prawie z rzędu... |
No co Jóź Koniec :p
|
Ta, wszyscy albo odklepują, albo nie robią... pfff... jak zaklepujecie to róbcie (Avios ma wytłumaczenie - nie ma kompa).
|
Fajnie, że ostatni obrazek jest uszkodzony i nie można z nim nic zrobić oprócz sciągnięcia...
|
Sam chyba jesteś uszkodzony, TU masz najnowszy obrazek. Mi się otwiera bez problemu.
|
|
Nie wiem, zaklepujecie i nie dajecie, także ja dodałem kwadracik do ostatniego rysunku jaki tu zobaczyłem. Sorry, może niezbyt profesjonalnie, ale to pierwszy kwadracik zrobiony przeze mnie :)
http://img376.imageshack.us/img376/909/pixelwkadc9.png @down że co zrobiłem? |
@Up:
Z jakiej racji pomniejszyłeś kratki !? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |