![]() |
@Up
I dlatego bot mi expi, a ja trapuje(bawie się) |
Cytuj:
@edit A i nie lubię czipsów :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Czemu ten topic jeszcze nie został skasowany? Dyskusja na ten temat nie ma najmniejszego sensu.
|
@up
Ten temat nie ma na celu "kurwowania" sobie nawzajem... Założyłem go po to aby mniej więcej wiedzieć ile osób bot/uje/owało, tak więc nie wiem o co Ci chodziło jak pisałeś tego posta, bo może i temat nie należy do lżejszych, ale dyskusja jest. ; ) |
2@up
człowieku, właśnie tematy o botach mają największe zainteresowanie w tibi jest to temat tabu tak jak sex w rl życiu; nikt nie biega po depo i nie piszę że botuje |
Cytuj:
Edit jak ktoś chce zarobić to idzie do pracy. bye |
Cytuj:
To jest mniej więcej sens Twojego posta. Przecież my (mówię z pozycji botera) wcale nie uważamy, że to co robimy jest legalne, czy w jakichś sposób "dobre". A botowanie ma sens, jak najbardziej. To, że jest to nielegalne to całkiem inna kwestia. Cytuj:
|
A ja sądzę, że jesteś troche zazdrosny i tyle :P. Ja botowanie traktuje jako no nie wiem dodatek do pracy. Tak jak nauczyciel korepetycje z tym, że ja niewiele się wysilam :P
|
bez bota to bym nawet tibi nie wlaczyl xd
|
Ustawiając bota można się też pobawić ;] (33ek)
http://i46.photobucket.com/albums/f1...rbolt/no_i.jpg A jeśli chcę sobie pograć normalnie gram rp chociaż teraz w ogóle nie mam czasu na "tipję" 90% boci :confused: Nie chcecie botów Inferna, Dolera tam mało kto na cavebocie jedzie ;] |
Nie używam botów, ale je akceptuje, z prostego powodu:
Bo co mam innego zrobić? |
Który to już raz powstaje temat o tym samym?
noobz0r |
Re:Boty
A czemu je mają ?
Bo jak na 35 lvl jest 40k xp do lvl to nie chce się im wbijać chodząc na potworki dające 700xp a na silniejszych nie mogą. To było do cavebota. A teraz czemu rune maker/mlvl trening/skilling - poco patrzeć i kilkac na kolejne klony slima czy przekładac blank runy ?? Jak w tym czasie mozemy sobie pójść pograć np. w piłke. A tak pozatym to tek skille i mlvl lecą tak wolno... (nie mówie o skillach 50, tylko o 70) |
fajna miara skille 70
widze ze doswiadczyles gry w tibie haha |
Ja osobiście przez 4 lata nie grałem na bocie. Potem 1 rok przerwy i kumple namówili mnie na kupno bota do pkowania. NO to teraz śmigam na bocie i robie chary pod pk aby ubijać innych graczy ;d
P.S. Wole pograć w csa i mieć postawionego bota niż expić po 10h dziennie ;d |
haha, no i co uzywanie bota ma zwiazanego z panem o nicku alkard? ftw
jesli chcesz zaczac pisac o skutkach, najpierw zobacz Siggurdius, a potem wysylaj jakies 26 lvle, ktore padly 10 x w 10 dni i odrobia ta w ciagu 2 h |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |