Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Massacre Poi Boss - Guardia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=196235)

paluch89 26-10-2008 23:37

Psiak~

Oczywiscie wszystko co piszesz to ironia.

Zeby to jeszcze bylo na poziomie, a nie w stylu "kurwa dawaj kurwa nie dawaj kurwa moje kurwa moje".

Rzeczywiscie bardzo smieszne.

Valest 27-10-2008 00:03

@Psiak~

Ja Ci 1 rzeczy zazdroszczę 9mlv xDD przydał by sie na mojego EK na servie oczywiście PVP

xDDD

Pinki 27-10-2008 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2311437)
bo jestem pazernym polakiem :)

chodz jeden umie sie do tego przyznac witaj Polsko

muttikax 27-10-2008 00:34

skoro psiak blokowal nie rozumiem poco ten 125 ek to bral?;o

lusifer 27-10-2008 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez muttikax (Post 2312657)

Może odruch, choć nie znam go to nie sądzę że miał złe zamiary

Kup.Se.Musk 27-10-2008 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2312042)
Wy dalej nie rozumiecie?

MY BYLIŚMY NA TSIE (KOMUNIKATOR GŁOSOWY) TAM SIĘ OGÓLNIE ŚMIALIŚMY Z TEGO ,WYZYWALIŚMY TAK JAK MY TO LUBIMY. MAMY GŁUPIE POCZUCIE HUMORU A TO CO BYŁO PISANE NA TIBI TO TYLKO ODDŹWIĘK TSA !

JEŚLI CHODZI O UHP MY POSZLIŚMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZABIĆ MASSACRE, DO TEGO MIAŁEM ZE SOBĄ 300 UHP, POSZŁO MI TYLE BO MNIE SIOKAŁA PANI KTÓRA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE!

@Down
zabawne

Ale to nie zmienia faktu, że wpieprzyłeś się z blokowaniem Massacre Darkowi, który już od wpadnięcia na pomysł wyśledzenia ów bossa, mówił, że sklatuje go na SSAch -.-

Dobrze Psiak, że ja mam facca i za*******ałem z malowaniem ścian, bo jak ja bym tam był to nie wyleczyłbyś się sam na bossie.

Ale zeby już tak Psiaka nie pogrążać, to jak kogoś nie znacie to nie klepcie głupot, bo powiem Wam w sekrecie, jako człowiek znający dosyć dobrze i długo Psiaka, że nie jest żadnym pazerem ani napinaczem

pvvner 27-10-2008 14:37

Cytuj:

hiho looting all

psiak naweet nie zdążył otworzyć ciała i już kolca nie było

darasek 27-10-2008 15:03

Cytuj:

Bo tak ustalone bylo ze ja mialem go klatowac, a ze troche chaos panowal na sealu to zupelnie inaczej sie to potoczylo.

paluch89 27-10-2008 15:13

Gdyby było ustalone nie było by chaosu i nie było by tego dziecinnego wrzasku cytuje "dawaj kurwa".

Jorg Bruce 27-10-2008 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez becia2 (Post 2311933)
@ wiekszosc z Was

Jestescie po prostu zalosni, ja pierdole....jak mozna pisac ze ktos bylby zdolny zabic matke dla paru pixeli..no chyba tylko dlatego ze przechdodziliscie przez to samo, wiec po co takie pierdolenie bez sensu...no po co? Sami siedzicie przeds kompem 24/7 i na dodatek przed wasza kofaana tibiusia i potem sie bulwersujecie ze ktos nieladnie napisal do kolegi a sami tak robicie, bo ktos wam zabral 50 gp z draga ;(( get a lajf koxy

Może najpierw obejrzałbyś filmik, a potem pisał głupie komentarze tego typu, okej? Gdy ten ów 125 lvl wziął ten kolec, Psiak do niego wyskoczył jak by mu rodzine krzywdzili, zaczął rzucać wyzwiskami. To chyba o czymś świadczy, no nie?

Ufocznik 27-10-2008 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2312474)
wychodzi na to że Psiak bije ludzi o Pixele! chyba lepiej gadać już z brazolami bo polaczki to takie tępe;)

@nesonka
idź do tematu Klouduf

nom, tępe - dość spojrzeć na ciebie
a co do brazoli, to choćbyś chciał to sobie z nimi nie pogadasz, bo wszyscy wiemy na jakim poziomie stoi twój angielski (i twoich psów zresztą też)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2311598)
Reszta Uhp i M-walów poszła bo mieliśmy Panią jako ed i to był jej pierwszy taki hunt w swoim życiu i nie wiedziała co sie dzieje :)

pog, pamietasz jak expiłeś na gs isle mając mniej niż bag uhów (bo to non-pvp, więc nikt mnie nie zabije, a na gsy sama exura starcza), a potem trapnęły cię 3 czy 4 gsy....? :)

Perfect*Doll 27-10-2008 17:10

Jesteście żałośni.
Widać, jak Was zżera zazdrość.
Tyle na ten temat.

Vil 27-10-2008 17:32

zzerany przez zazdrosc smieję ci sie w twarz.

Elveloya 28-10-2008 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk (Post 2312800)
Ale zeby już tak Psiaka nie pogrążać, to jak kogoś nie znacie to nie klepcie głupot, bo powiem Wam w sekrecie, jako człowiek znający dosyć dobrze i długo Psiaka, że nie jest żadnym pazerem ani napinaczem

Chyba sobie k***a kpisz. Znam tego "kogos" dluzej od ciebie i zawsze, na byle jakim huncie, rzucal sie na loota jak ... pies.

Cytuj:

Bo tak ustalone bylo ze ja mialem go klatowac, a ze troche chaos panowal na sealu to zupelnie inaczej sie to potoczylo.
Prosze cie, pies nie odpuscilby "klatowania" Massacre.

Cytuj:

Jesteście żałośni.
Widać, jak Was zżera zazdrość.
Tyle na ten temat.
Zazdrosc? O co? O lvl? O skille? O "pixele"?
Raczej nie mam o co byc zazdrosny, ja mam chociaz przyjaciol. :)

Kup.Se.Musk 29-10-2008 07:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elveloya (Post 2313229)
Chyba sobie k***a kpisz. Znam tego "kogos" dluzej od ciebie i zawsze, na byle jakim huncie, rzucal sie na loota jak ... pies.

Dziwne, że nigdy nie narzekałeś i latałeś na hunty dopóki się z nim nie pożarłeś.

Elveloya 29-10-2008 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk (Post 2314327)
Dziwne, że nigdy nie narzekałeś i latałeś na hunty dopóki się z nim nie pożarłeś.

Ale czy ja napisalem ze mi to w jakikolwiek sposob przeszkadzalo? Chyba nie ;) . Uwzgledniam tutaj tylko fakt ze on zawsze rzucal sie na loota.

Askaral 29-10-2008 16:50

No dobra, ale co was to, drodzy i niezwykle madrzy userzy tipja peel obchodzi, jaki ten koles jest? Wstawil tutaj swoj filmik, wiec chyba filmik powinnismy oceniac?

Pozdro dla elo pefaupejczyka, Zapodajmuze.

Kanq 29-10-2008 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marecki666 (Post 2312275)
Rozumiem, że może pierwszy raz biła poi, ale nie za bardzo rozumiem, że nie wiedziała, co się dzieje, może ktoś wytłumaczyć? :P

Caly team zrobil na tsie WHOOOOW :D a sioher mial juz kisiel w majtak jak zobacyzl massacre ze pobiegl do mamy opowiedziec wszystko :D

Great juz 2 lota mr punish byl ciekawszy i mniej problemów :D teraz na "handmaidena" czychaj :D

DO psiaka nic nie mam i zaloze sie ze gdyby polowa z was poszla blokowac jakiegos potwora a tu by wypadl np { na przyklad} winged helmet to by nie wiedziala jak sie myszka rusza nobki :D

!~Gangsta~! 29-10-2008 18:55

OMFG 1337 bl0ck4h holy shit menzZzzZ
Nie jestem osoba ktora w kazdym temacie musi dodac swoje 3grosze i tez nie lubie flame-owac ale tu sie nie da inaczej...

1. Massacre nie ma zadnego wave
2. Massacre nie ucieka
3. Fajnie sie leczyles co ture, mimo ze to wcale nie bylo potrzebne
4. Nice healing skills podczas lurowania
5. Fajnie otworzyles droge Massacre-y do shooterow
6. Bardzo ladnie exetowales juggernauta i go bloczyles (jugg miedzy Toba a shooterami 0.0 Cos mi sie wydaje ze to Ty powinienes stac miedzy juggernautem a shooterami)
7. Ide dalej ogladac film, jak cos mi jeszcze wpadnie to dopisze :)

PsiakoS 29-10-2008 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez !~Gangsta~! (Post 2314840)
OMFG 1337 bl0ck4h holy shit menzZzzZ
Nie jestem osoba ktora w kazdym temacie musi dodac swoje 3grosze i tez nie lubie flame-owac ale tu sie nie da inaczej...

1. Massacre nie ma zadnego wave
2. Massacre nie ucieka
3. Fajnie sie leczyles co ture, mimo ze to wcale nie bylo potrzebne
4. Nice healing skills podczas lurowania
5. Fajnie otworzyles droge Massacre-y do shooterow
6. Bardzo ladnie exetowales juggernauta i go bloczyles (jugg miedzy Toba a shooterami 0.0 Cos mi sie wydaje ze to Ty powinienes stac miedzy juggernautem a shooterami)
7. Ide dalej ogladac film, jak cos mi jeszcze wpadnie to dopisze :)

1. Stanie na ukos z Massacre jest przypadkowe
2. Jakbym zabił 4 Maszkary to tez bym wiedział
3. Powiedzmy miałem nie stabilne sio o czym świadczy, że na dojście do Sealów poszło 240 Uhp
4. Sie wie
5. Zdarza się ;)
6. Szczegóły
7. Okey

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38.