![]() |
Psiak~
Oczywiscie wszystko co piszesz to ironia. Zeby to jeszcze bylo na poziomie, a nie w stylu "kurwa dawaj kurwa nie dawaj kurwa moje kurwa moje". Rzeczywiscie bardzo smieszne. |
@Psiak~
Ja Ci 1 rzeczy zazdroszczę 9mlv xDD przydał by sie na mojego EK na servie oczywiście PVP xDDD |
Cytuj:
chodz jeden umie sie do tego przyznac witaj Polsko |
skoro psiak blokowal nie rozumiem poco ten 125 ek to bral?;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze Psiak, że ja mam facca i za*******ałem z malowaniem ścian, bo jak ja bym tam był to nie wyleczyłbyś się sam na bossie. Ale zeby już tak Psiaka nie pogrążać, to jak kogoś nie znacie to nie klepcie głupot, bo powiem Wam w sekrecie, jako człowiek znający dosyć dobrze i długo Psiaka, że nie jest żadnym pazerem ani napinaczem |
Cytuj:
psiak naweet nie zdążył otworzyć ciała i już kolca nie było |
Cytuj:
|
Gdyby było ustalone nie było by chaosu i nie było by tego dziecinnego wrzasku cytuje "dawaj kurwa".
|
Cytuj:
Może najpierw obejrzałbyś filmik, a potem pisał głupie komentarze tego typu, okej? Gdy ten ów 125 lvl wziął ten kolec, Psiak do niego wyskoczył jak by mu rodzine krzywdzili, zaczął rzucać wyzwiskami. To chyba o czymś świadczy, no nie? |
Cytuj:
a co do brazoli, to choćbyś chciał to sobie z nimi nie pogadasz, bo wszyscy wiemy na jakim poziomie stoi twój angielski (i twoich psów zresztą też) Cytuj:
|
Jesteście żałośni.
Widać, jak Was zżera zazdrość. Tyle na ten temat. |
zzerany przez zazdrosc smieję ci sie w twarz.
|
Cytuj:
Chyba sobie k***a kpisz. Znam tego "kogos" dluzej od ciebie i zawsze, na byle jakim huncie, rzucal sie na loota jak ... pies. Cytuj:
Prosze cie, pies nie odpuscilby "klatowania" Massacre. Cytuj:
Zazdrosc? O co? O lvl? O skille? O "pixele"? Raczej nie mam o co byc zazdrosny, ja mam chociaz przyjaciol. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale czy ja napisalem ze mi to w jakikolwiek sposob przeszkadzalo? Chyba nie ;) . Uwzgledniam tutaj tylko fakt ze on zawsze rzucal sie na loota. |
No dobra, ale co was to, drodzy i niezwykle madrzy userzy tipja peel obchodzi, jaki ten koles jest? Wstawil tutaj swoj filmik, wiec chyba filmik powinnismy oceniac?
Pozdro dla elo pefaupejczyka, Zapodajmuze. |
Cytuj:
Great juz 2 lota mr punish byl ciekawszy i mniej problemów :D teraz na "handmaidena" czychaj :D DO psiaka nic nie mam i zaloze sie ze gdyby polowa z was poszla blokowac jakiegos potwora a tu by wypadl np { na przyklad} winged helmet to by nie wiedziala jak sie myszka rusza nobki :D |
OMFG 1337 bl0ck4h holy shit menzZzzZ
Nie jestem osoba ktora w kazdym temacie musi dodac swoje 3grosze i tez nie lubie flame-owac ale tu sie nie da inaczej... 1. Massacre nie ma zadnego wave 2. Massacre nie ucieka 3. Fajnie sie leczyles co ture, mimo ze to wcale nie bylo potrzebne 4. Nice healing skills podczas lurowania 5. Fajnie otworzyles droge Massacre-y do shooterow 6. Bardzo ladnie exetowales juggernauta i go bloczyles (jugg miedzy Toba a shooterami 0.0 Cos mi sie wydaje ze to Ty powinienes stac miedzy juggernautem a shooterami) 7. Ide dalej ogladac film, jak cos mi jeszcze wpadnie to dopisze :) |
Cytuj:
2. Jakbym zabił 4 Maszkary to tez bym wiedział 3. Powiedzmy miałem nie stabilne sio o czym świadczy, że na dojście do Sealów poszło 240 Uhp 4. Sie wie 5. Zdarza się ;) 6. Szczegóły 7. Okey |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |