Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwsza zapowiedź aktualizacji! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=197317)

Cazzorel 08-11-2008 13:35

No no no:p
Wkoncu!
I niech nie robia znowu wysp albo potworkow na PACC.Wiem ze musza kase zbierac.xP

Vertiro 08-11-2008 13:46

Lipa na Maxa..jak oni lubią psuć ta Tibie...

Marecki666 08-11-2008 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pikczus (Post 2327145)
jak zawsze tylko dla pacc wszystko specjalnie po to by kupowali go

No co ty, przecież oni wcale nie chcą, żeby kupować pacc...

Mahomet 08-11-2008 13:52

Może być fajny update :p

Ciken 08-11-2008 13:56

Po Pierwszym Teaserze jak dla mnie nie źle, chociaż nie równa się to do wprowadzenia Ankrahmun,Tiquandy i Port Hope.

diwisnia 08-11-2008 14:01

Zapowiada się ciekawie-dobra fabuła, nowe miasto, potworki i "inne" nowości. Jak zawsze narzekacie a i tak grac będziecie. Jestem ciekaw czy w tym roku dadzą coś żeby umilić nam czekanie na update-był już tydzień expa razy 2 i loota razy 2 może czas na tydzień skilla razy 2?? Gra się zmienia, ale jest trochę prawdy w tym, że Tibia straciła dużo ze swojego klimatu-łatwiej się gra, mocne czary obszarowe, zaklęte bronie, słabości na żywioły...Nie wiem jednak czy zauważyliście, że na większości serwerów od jakiś 2 lat liczba graczy spadła od 25% do nawet 50%. Jeżeli płaczecie, że nowe miejsca zajmą "boterzy" to polecam światy pvp-e, może i trudno czasem wyjść z depo, ale te pustki na expowiskach są normalnie piękne(bot nie przejdzie wbije się ktoś i ubije).

PaktofonikA 08-11-2008 15:26

super! nie moge sie doczekac

Fred_Flintston 08-11-2008 15:31

Ble. Czy tylko mi nie podobają się w ogóle scenerie? To będzie chyba najgorszy update pod względem graficznym.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 2326982)
Jakie chciałbyś zrobić aktualizacje, żeby to nie pachniało ots-em?? czekam na odpowiedź...

Właśnie. Poza tym, pozbądźcie się stereotypu, że OTS = "PatrykOrszabalOTSx999exp". Są OTS-y naprawdę na poziomie. Ściślej - ma być jeden.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez r4mz3s (Post 2326650)
Śmierdzi Atlantydą ;p

No co Ty?!

djbuhos 08-11-2008 15:31

No ładny k loger barcelonista1092 hsauhsua

KarolDari 08-11-2008 15:38

Wszystko to piekne ale i tak pewnie wszystko bedzie dla pacc (moze poza tymi funkcjami w party). Ale chcialbym chociaz ze 2-3 nowe potworki i 2 questy dla facc.

SepterraCore 08-11-2008 15:58

Powinni wszystko dla Pacc robić :D
Wkońcu dzieki osobom, które kupują Pacc CS sie utrzymuje i wprowadza update'y aby skusić większe rzesze graczy do kupna Pacca ;)
Ogólnie zapowiada sie pozytywnie... ciekawe jak duże bedzie to miasto, bo 9 dzielnic to sporo ;P

Wszyscy, którzy uważają, że Tibia idzie w stronę otsa...
Może i racja, ale jednak ludzie grają. A eventy exp2x,itp. bardziej przypominają ots raczej, a przecież wtedy gra najwięcej ludzi...

Te zombiaki wyglądają jak plastelinowe xD

Czekam na następny teaser :)

Pozdro wszystkim

Uther92 08-11-2008 16:03

Z miasta starożytnych mogliby zrobić lepszy użytek...

Opinionator 08-11-2008 16:17

Kurwa w pizdu z takim forum.
Jak patrze na te posty to mi sie żygać chce.
Pierdole nie wchodze xD.
Bede tylko patrzyl kolejne teasery na temat zajebistego update'u(kazdy i tak byl fajny) i nowinki a forum niech chuj strzeli.

PS(gówno mnie obchodzi ze napiszecie "@up i dobrze 1 nooba mniej)
Good Luck idiots
(oczywiscie nie kieruje tego do wszystkich)

Michoss 08-11-2008 16:23

@Fred Flinston
A do Bravo Girl czasem piszą inteligentne dziewczyny, pozbądźmy się stereotypu że to głupia gazeta.

Lubie stereotypy.

Capality 08-11-2008 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vertiro (Post 2327225)
Lipa na Maxa..jak oni lubią psuć ta Tibie...

jak wam się nie podoba to nie grajcie... jak na razie nie zmieniają starych rzeczy wiec nie mogli nic popsuć ciołku, a że dodają nowe expowiska to źle?

Cery 08-11-2008 16:29

Dziś dopiero mi wpadło do głowy, że może nowa opcja party będzie na zasadzie bicia PvP na non-pvp. Wtedy te kozaczki co 'fragują' na non-pvp będą mogły się wykazać w wojnach w party ; o

Pozdrawiam
Cery.

Prostynick 08-11-2008 16:33

http://img148.imageshack.us/img148/1...eenseenrv8.jpg

Dzik11 08-11-2008 16:37

Update jest coraz gorsze. Tibia straciła swój klimat RPG bardzo dawno temu i umiejętności są w niej zbędne stała się noobowską grą a wbicie w niej danego levela to tylko kwestia czasu kiedyś liczyła się zabawa w tibi a exp nie był nudny tylko ciekawy aż się wtedy chciało grac teraz tylko latasz bijesz potworki i się nudzisz i męczysz się z wbiciem lvl idziesz na expowisko a tam lata z 4 botów czasem to aż żal mi sie robi jak idę na dark katedrę na rotwormy a tam lata 3 botów z 60 lvl mi już tam się ciężko expi na 19 lvl albo idziesz wykonac questa a tam wszystko wybite bo ktoś expi często jest tak że jak expisz na jakimś expie włazi ci większy lvl włącza bota i zabija ci potworki a droga 200 lvla kończy się na Okolir atmosfera jest identyczna jak na ots tylko ci co grali na starszych serverach wiedzą jak fajnie się grało wcześniej a teraz wypowiada się dużo dzieci jakie fajne jest to update bo dodali jakiegoś kwiatka i dziecko ma podnietę a co do update to miasto bardziej przypomina nowoczesnośc

Royal_Michael 08-11-2008 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez linksio (Post 2326829)
skoro tak "pieprzą" to po co w to grasz?
...

Odezwal sie ten ktory w tibie gra rok i nic nie wie o historii tej gry;x
Nie gram. Problemy z czytaniem? look na moje staty i last login.

Shuyah 08-11-2008 17:02

Po co wam wiedzieć kto ile gra? Ogólnie gram 6 lat, ale zbytnio się tym
nie jaram, bo nie oceniam innych po latach gry w grę..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:10.