![]() |
Trochę nudne... Średnio mi się podobało. Lepsze są fake .gif jeśli już, a nie filmowe.
|
No prosze prosze, jak dla mnie po 2 rocznym retire z forum bomba! Po prostu świeży powiew wiatrów bagiennych ;) na fejkowym podole.. Naprawde dobre!
//~Tomi |
On mnie skarcił, czy pochwalił?
Zdradzam tajemnice o trzecim part0rdzie. Jeszcze nie mam nazwy, ale powiem tylko tyle, że będzie o tibijskiej telewizji. |
Prosze nie rób następnej części
Są żałosne!!! Owsiki trzymajcie sie w kupie!!! Zdala od tego Fejka Xd!!! |
Jest jedna część jełopie.
Cytuj:
Nie zabronisz mi robić part0rdów! |
Takie nawet nawet... Ale mało śmieszne ;P Postaraj się bardziej i będzie 10/10. Narazie 7/10
|
Jak by to powiedzieć...KOCHAM CIĘ xD to takie małe zwierzenie po tym co zrobiłeś xD od h*ja pracy, co? :)
|
Nom od ch*j pracy.
Nie jestem, gejem. Nie kocham cię. ;] |
Kto powiedział, że ja jestem? xD To taka braterska miłość :dance:
@Edit Ch*j uznaje za wymysł dzieci, H*j było tak zapisywane od dawna, więc można to traktować jako wyjątek jak Harcerz... |
@offtopic
http://pl.wiktionary.org/wiki/chuj nawet w wikisłowniku jest... @topic Cytuj:
|
@up
Co mnie to obchodzi ^^ @topic Nie chciało mi się cztać całego tematu, zrobiłeś poradnik? :] @down Rozumiem :P |
robię, ale wytłumaczenie jak co działa jest trudne! :o !!!
|
Ej to nie jest gg.
Edytujcie posty plax... Robisz już następną część? |
Jak to powiedziec... ZAJEBISTE XD
Dżejson sejs: Zet 13! xD |
Cytuj:
|
Dla mnie totalne dno, płacz i zgrzytanie zębów. Najgorszy jest ten niby lektor.
|
zauwazylem BUGA!!111!!11111!
David umiera na chorobe mozgu, Frank zostaje w pokoju z misiem spalony, Lazlo zatrzymuje sie na bimber xD, i Jason z KIMS idzie do cheatera. David, Jason i Frank spotykaja sie w swiatyni (bo umarli), Lazlo siedzi na dole, a jest "Frank says:Jestes aresztowany". aresztowac go powinien ktos inny :) 9,98 -> za zadlugie napisy koncowe, za ten blad z rapidem i za to co na gorze :D |
Cytuj:
Cytuj:
Mój błąd. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
------------------------ Co do filmików to bawię się w Pinnacle Studio 9ce ;p Mam pr0radnik, który dostałem od siory. |
mam nadzieję że skończysz przed lutym (mówiłeś że zemsta żuli w lutym) fajny fake najlepsze jest to : Dżejson sejs : zet trzynaście
|
Nieprzewidziałem tylko jednej rzeczy, że filmik będzie dłuższy i bardziej skomplikowany niż pierwsza część. A w pinnacle studio szwankują mi moje pliki (nie wiem czemu)... W WMV tego lepiej nie robić, bo syfy powstają. Zastanawiam się też nad oficjalną stronką Z13, zakupieniu domeny i serwa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |