Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Inne] 317ms pada w trapie na NON PVP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=198089)

Piotrek Marycha 16-11-2008 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BaxCrow (Post 2338212)
Prawdziwe trapy, akcje na światach Non i OB na światach PvP były na Tibii 7.6, gdzie nie było hotkeyów

były były...

Biohazardd 16-11-2008 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 2338788)
były były...

a no byly byly .. boty
ale przynajmniej nie wszyscy je mieli

MuoDy_CWKS 16-11-2008 20:48

Haha, ładna robota ;D

Mydelniczek 16-11-2008 20:54

Cytuj:

@Topic
Rasizm.

Idz puakać

Xr3 16-11-2008 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mydelniczek (Post 2338802)
Idz puakać

Czemu większość, dzieci hip-hopu, potrafi tylko pyskować bez sensu i przeważnie nie potrafi skleić konstruktywnej wypowiedzi... (rozkmin ten, wysnułem w oparciu o jego wcześniejsze wypowiedzi)

@Loth123
Tylko żeby ci żyłka z tej zawziętości nie pękła... 7.

Dromek 16-11-2008 21:46

Szkoda ludzi :<:D

BaxCrow 16-11-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2338711)
Uważam, że popadasz w skrajność kolego. Oceniasz skill i ogarnięcie gracza po tym, na jakim serwerze gra. Uogólniasz każdego z NoN-PvP i próbujesz go zniżyć do poziomu nooba, kierując się tylko jednym czynnikiem. (Gram od około 9 lat (nie biernie) i byłem z tą grą przez ten czas prawie na bierząco.)

Źle mnie zrozumiałeś, jeśli przeczytasz mój pierwszy post, będziesz dobrze wiedział, że napisałem, że w Tibii 7.6 i na Non i na światach PvP było całkiem inaczej niż jest teraz. I nie chodzi mi o to kto gdzie gra, tylko po prostu widać, kto od kiedy gra. Teraz 85% graczy to boterzy, dzieci spearów, hotkeyów i innego badziewia, a ludzie podniecają się bo padł jakiś 317 MS i co z tego? Padł i tyle. Skoro grasz tak długo pamiętasz np. że ktoś dawał SS jak padła Buble, albo Cachero? Ja nie, więc o to właśnie mi chodzi. Ludzie teraz patrzą na te pixele, jakby to było coś wielkiego, jakby to było ich całe życie, a to tylko marne pare pixeli. Co do światów NON-PvP, sam grałem na Calmerze na początku swojej drogi z Tibią, a to było ponad 5 lat temu i grałem tam przez 3 lata, to dlaczego sądzisz, że mam zamiar ubliżać ludziom, którzy tam grają? Ja tylko twierdze i powtórzę to jeszcze raz. Teraz na Non-PvP oprócz tych starych graczy grają sami botterzy. I jak wbijają 100 poziom to uważają się za panów wszechświata, a tak naprawdę są nikim. Bo to jakim się jest pokazuje nasza osobowość, a nie parę pixeli.

Pozdro. BaxCrow

Piotrek Marycha 16-11-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biohazardd (Post 2338791)
a no byly byly .. boty
ale przynajmniej nie wszyscy je mieli

powoli by sie to zmieniło, do tego stopnia co jest teraz, hotkeye - nie bede sie wdawal w dyskusje czy potrzebne czy nie - mimo wszystko zmniejszyly liczbe botow (nie liczac cavebotów)

PsiakoS 16-11-2008 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2338825)
Czemu większość, dzieci hip-hopu, potrafi tylko pyskować bez sensu i przeważnie nie potrafi skleić konstruktywnej wypowiedzi... (rozkmin ten, wysnułem w oparciu o jego wcześniejsze wypowiedzi)

@Loth123
Tylko żeby ci żyłka z tej zawziętości nie pękła... 7.

bo słuchają złego HaipeHaopu!

a ja myślałem że to Guardia śmierdzi :<

-Thug- 16-11-2008 22:47

Cytuj:

bo słuchają złego HaipeHaopu!
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...5&postcount=45

a i zapomniałbym
tak, guardia śmierdzi a ty wraz z nią

Xenaox007 16-11-2008 23:06

Popieram Xr3 Czemu jesli ktos jest br'em albo jest czarny albo ma wiekszy lvl od polaka dlatego ma tracić ?

!Rasizm! szkoda tylko że ludzi zza granicy pozniej mowia tylko czego to polak nie zrobil ;/

Mydelniczek 16-11-2008 23:15

@Up
Dla zabawy.

Xr3 17-11-2008 13:20

@up
W takim razie ja, dla zabawy, powinienem podejść do ciebie na ulicy i strzelić ci w mordę, bo mi się nie podoba twoja ideologia i np. to, że jesteś drechem. Znowu dajesz do zrozumienia, że nie świadomie jesteś fanatycznym wyznawcą zasady "Kali ukraść krowę - dobrze. Kalemu ukraść krowę - źle."

@Topic
Cel uświęca środki. W tym przypadku, wasz cel jest wyjątkiem. Banda dzieciaków, które myślą, że jak powyzywają żydów, to są fajnymi kolesiami, którzy z założenia mają budzić swego rodzaju respekt... (chociaż żaden z nich w życiu żyda na oczy nie widział.)

@down
To, jakie ktoś ma podejście do innych w świecie wirtualnym, w większości przypadków rzutuje na to, jaki jest za szklanym ekranem.

-Thug- 17-11-2008 13:36

@up
Porównywanie rl do gry, wg. mnie jest co najmniej dziwne.

szkapamujwruk 17-11-2008 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2338696)
on twierdzi ze jesli zostałby zbanowany nie moze ukryc swoich danych (chodzi o to za co, kiedy itd.) podczas bana, a ja sie z tym nie zgadzam... sam miałem bana, wlaczona opcje 'hide' i w zakładce characters nic nie bylo widac o banie.

ty sobie pocwicz angielski, cya

btw. przeczytaj 5x co napisalem w poprzednim poscie.

napisalem tepy kretynie,ze jak masz bana nie mozesz zmienic statusu konta z hidden na unhidden czy odwrotnie.

xr3 uwazalem cie za jednego z tych co maja mozg na tym nazwijmy to,forum ale widze ze cos sobie ubzdurales i pierdolisz farmazony.
gdzie ja,albo ktos z reconu napisal ze roy padl bo jest zydem? bo ktos sobie popisal na .de o tym to znaczy ze to recon? dobijajaca dedukcja.

Xr3 17-11-2008 14:55

@up
A jeśli tak, to co?

Cytuj:

gdzie ja,albo ktos z reconu napisal ze roy padl bo jest zydem? bo ktos sobie popisal na .de o tym to znaczy ze to recon? dobijajaca dedukcja.
Do oceny sytuacji, wystarczą mi dziecinne posty memberów Recon i ich dupolizów z forum.

Schweppes 17-11-2008 16:05

AHHAHA, caly teamt TO SHAME! wyjebali was z jednego forum to teraz na drugim wciskacie ludziom kity? :> zal. Roy padl 10 min pozniej i to nie od waszego trapa :) fake robicie i sie podniecacie. Jaka jest prawda? taka ze 3/4 Recon zazdrosci tego ze nie jest na tyle ogarnieta zeby pokazac skila na bosach/questach. Nie mowie ze wszyscy bo jest paru ktorzy sa naprawde wporzadku. Idzcie razem za kalolelem na inny serv bo tu po raz 14 dostanie deleta i zrobi nowego 200+ no life~ konczy z tibia? pewnie tak.

Shoneq 17-11-2008 16:49

jeden Wielki Fejk A Tak Po Za Tym Recon Juz Nie Istnieje !

Mydelniczek 17-11-2008 16:50

@Up
Idz expić.

Bamp 17-11-2008 17:34

Ravan

My nie musimy miec napisu Recon zeby istniec, Recon jest w pewnej garstce ludzi ktora zniszczyli frajerzy typu Sollus ktory "NIENAWIDZI" Seve~~ Juvinow etc a na akcje nie przyszedl bo leciala bajka na dobranoc, Hank nie powinienes sie wypowiadac znamy sie dosc dlugo sam cie nauczylem jumpowac i tak zarobiles wchuj kasy rozmawialismy na vencie po czym zajebales mojego shara? TO JEST SHAME.

Ravan.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16.