![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale przynajmniej nie wszyscy je mieli |
Haha, ładna robota ;D
|
Cytuj:
Idz puakać |
Cytuj:
@Loth123 Tylko żeby ci żyłka z tej zawziętości nie pękła... 7. |
Szkoda ludzi :<:D
|
Cytuj:
Pozdro. BaxCrow |
Cytuj:
|
Cytuj:
a ja myślałem że to Guardia śmierdzi :< |
Cytuj:
a i zapomniałbym tak, guardia śmierdzi a ty wraz z nią |
Popieram Xr3 Czemu jesli ktos jest br'em albo jest czarny albo ma wiekszy lvl od polaka dlatego ma tracić ?
!Rasizm! szkoda tylko że ludzi zza granicy pozniej mowia tylko czego to polak nie zrobil ;/ |
@Up
Dla zabawy. |
@up
W takim razie ja, dla zabawy, powinienem podejść do ciebie na ulicy i strzelić ci w mordę, bo mi się nie podoba twoja ideologia i np. to, że jesteś drechem. Znowu dajesz do zrozumienia, że nie świadomie jesteś fanatycznym wyznawcą zasady "Kali ukraść krowę - dobrze. Kalemu ukraść krowę - źle." @Topic Cel uświęca środki. W tym przypadku, wasz cel jest wyjątkiem. Banda dzieciaków, które myślą, że jak powyzywają żydów, to są fajnymi kolesiami, którzy z założenia mają budzić swego rodzaju respekt... (chociaż żaden z nich w życiu żyda na oczy nie widział.) @down To, jakie ktoś ma podejście do innych w świecie wirtualnym, w większości przypadków rzutuje na to, jaki jest za szklanym ekranem. |
@up
Porównywanie rl do gry, wg. mnie jest co najmniej dziwne. |
Cytuj:
napisalem tepy kretynie,ze jak masz bana nie mozesz zmienic statusu konta z hidden na unhidden czy odwrotnie. xr3 uwazalem cie za jednego z tych co maja mozg na tym nazwijmy to,forum ale widze ze cos sobie ubzdurales i pierdolisz farmazony. gdzie ja,albo ktos z reconu napisal ze roy padl bo jest zydem? bo ktos sobie popisal na .de o tym to znaczy ze to recon? dobijajaca dedukcja. |
@up
A jeśli tak, to co? Cytuj:
|
AHHAHA, caly teamt TO SHAME! wyjebali was z jednego forum to teraz na drugim wciskacie ludziom kity? :> zal. Roy padl 10 min pozniej i to nie od waszego trapa :) fake robicie i sie podniecacie. Jaka jest prawda? taka ze 3/4 Recon zazdrosci tego ze nie jest na tyle ogarnieta zeby pokazac skila na bosach/questach. Nie mowie ze wszyscy bo jest paru ktorzy sa naprawde wporzadku. Idzcie razem za kalolelem na inny serv bo tu po raz 14 dostanie deleta i zrobi nowego 200+ no life~ konczy z tibia? pewnie tak.
|
jeden Wielki Fejk A Tak Po Za Tym Recon Juz Nie Istnieje !
|
@Up
Idz expić. |
Ravan
My nie musimy miec napisu Recon zeby istniec, Recon jest w pewnej garstce ludzi ktora zniszczyli frajerzy typu Sollus ktory "NIENAWIDZI" Seve~~ Juvinow etc a na akcje nie przyszedl bo leciala bajka na dobranoc, Hank nie powinienes sie wypowiadac znamy sie dosc dlugo sam cie nauczylem jumpowac i tak zarobiles wchuj kasy rozmawialismy na vencie po czym zajebales mojego shara? TO JEST SHAME.
Ravan. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16. |