![]() |
Te tak zwane 1k ma wystarczyć na usprzentowanie po wyspie przeznaczenia (plate set , jakieś tam miecze). Bo wcześniej zdarzały się przypadki ludzi co zdobywali po 60-70k na rooku a potem przekazywali wszystko na nowego hara.
I tak latali z C setem i 3bp HP. |
Racja ; /
Przecież nie każdy Rookstayer to botter. Psują gre na maxa !!! Gratz. |
Cytuj:
|
Niestety masz rajcie Marcin. Zamiast zrobić dobrze robią gorzej...
NP. SHP za 20gp (nooby stały się nieśmiertelne) :( |
: <
ja tam bym wolał Tibie 7.6. ona była the best. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A jak jest luka, to zaspamuje forum na tibia.com, żeby coś z tym zrobili, bo nic z walki z bottami nie wyjdzie. @down: A o której grałeś? między 12-20? Zajrzyj po północy, i nie patrz przez pryzmat osób stojących na rynku. Moze nie wiesz gdzie bocą? Otoż: kanały pod miastem, kanały pod Al'Dee, Poison Cave, Bear Cave+Wolf Cave, Kurczaki itd itd, wszędzie tak jest. A ponadto słyszałeś o cheatach? Jak Autolooter, alarmy itd, tylko przez to nie wiemy, że ktoś boci bo potrafi to ukryć. Ale wystarczy przyjść noob charem popatrzeć jak koleś chodzi i wiesz, że to bot lub nie, tylko, że czuwa przed kompem, uczy się itd. |
@up
Ja tam grałem na rooku na Iridii i wcale tak dużo botterów nie było. Napewno nie "większość" |
Cytuj:
|
Cóż, luka zapewne jest taka, że przed wyprawą można się obładować manasami na które prędzej czy później i tak byśmy wydawali fortune...
Ale z ograniczenia cap ile tak można wynieść... 6k w manasach max. +1k +1k bank, no w sumie widać różnice. Czyli zakładam, że ilość botterów na ratach itd. nię nie zmieni, a na bearach przybędzie dla "lekkiej kasy". Gratz Cipsoft. |
Cytuj:
Jako że teraz jest jednym z wielu powodów dla których rookgaard stał się bott-farmą, będzie ograniczona jego funkcjonalność. Okazał się w pewnym sensie niewypałem, i teraz będzie to naprawione. Spełni swoją funkcję – nauczy obsługi banku, i zabezpieczy graczy przed utratą pieniędzy. Czego chcieć więcej? A co do chickenów.. to najlepszy przykład, że dziesiątki maili do Cipsoftu w koncu przyniosły skutek. Swoją drogą, dla pozostawienia klimatu mogli by po prostu usunąć pióra z loota kurczaków na terenie rookaardu ;) |
@up
ja wole Rookgaard z addonami niż bez. :\ |
Swoją drogą zwiększy się popyt na Carlin Swordy - idealna luka na wyniesienie z maina +1k...
@edit ...co daje w sumie +3k. |
Cytuj:
|
cena jednego Carlin sworda wynosi 115gp w carlin , jego waga wynosi 40 oz.
czyli można zaopatrzyć się w tego tyle ile można unieść. |
No tak. Nie pomyślałem -.-'
|
Mógłby któryś z tutorów zobaczyć czy da się na TS zdeponowac wiecej niz 1k i czy jezełi na ofie mam 30k np. to czy one mi zostanie czy zrówna mi się do 1k ?
|
Przecież ciągle o tym mówię... Zostanie Ci, ale nie będziesz mógł więcej wsadzić, a jeżeli nic nie masz (lub poniżej 1k), to będziesz mógl zdeponować tylko do 1k.
|
Cytuj:
EDIT Dziękuje modkowi za pozbycie się tego dzieciaka :) ten przycisk do raportowania to najlepsza rzecz na świecie :) |
ok. 1k . Lecz czy jest jakiś sposób by oszukać ten system?
jakieś pomysły? |
<@up No dobra, nie będe taki jak ty, deleted>
@tutorzy A ten TS jeszcze się trzyma czy już off? I jeśli jest, to CM jeszcze się bawią w miastach czy sobie odpuścili? Hm, ciekawe czy jest coś, czego jeszcze nie odkryliście na tym rooku, schowanego niczym tarantula. W końcu coś odjęli, to i może coś doszło... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |