![]() |
@up
ja też uważam ze będzie poprostu pytałem skąd wiesz, myślałem że może jakieś info z Pacery miałeś :P |
Przeczytajcie temat od początku, jak ktoś nie rozumie to kilka razy, jak w coś wątpicie to sprawdźcie sami np. kto bana dostała kto nie
chodzi mi np. o taki post : Cytuj:
|
Cytuj:
@up Czytałem pierwszą stronę, ale dla mnie rybka czy to gm czy noob spad dp (żadne z nich się nie wyklucza xd) i tak bym nawet gp mu nie rzucił. @down Nom, przeczytałem drugą i trzecią stronę... Odczucia - śmiać się czy płakać? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
GM nie miał ŻADNEGO prawa, aby mi to zabrać i potem zbanować BEZ DOWODÓW. No ale w sumie - i tak miał hacka jednak Co do sytuacji - nawet mnie nie odbanowali jeszcze... >.> |
Xadam
Gamemaster Inhabitant of Lunara Profession: Elite Knight Level: 140 Posts: 5990 Server reset is not needed as long as all lost items of people can be found, people unbanished and compensated. So far it looks like there will be no reset. //Xadam :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
@do all co mowia ze nawet 1gp by nie dali...
gowno prawda! zaloze sie, ze jakbyscie byli w takiej samej sytuacji, sralibyscie po gaciach i oddali item w zebach... =.= @topic pech... ;< |
Dobra, mniejsza o to. Rozumiem, że szkapa by chronił swoje itemy, bo później by musiał wydać kolejną kasę na allegro, a mu szkoda ;]
Zrobiłem, jak zrobiłem. Nie miałem bladego pojęcia, że on mógł coś kręcić;s |
Spox Gm jest juz ukarany (dziwne ale tak jest). I nastepnym razem pytaj sie na helpie czy gm moze dac ci bana jesli nie pokarzesz mu itemu (wiem ze ufales gmowi - sam powinien najlepiej znac prawo)
|
Wnioskując chyba wiem jak było.
Gm powiedział Xewezowi aby pokazał mandrake albo dostanie bana za wczesniejsze bocenie Xewez się zgodził bo nie chciał dostać bana na 30 dni a dalej to już wiemy jak było Prawda? |
Sprawa dziwna. Po co piszecie posty w stylu " A ja bym mu nie dał" "Ale idiota"
Nie ważne co wy byście zrobili.Xevez napisał,że GM go okradł. Nie musicie sobie dodawać smutnych sytuacji w których wy wystepujecie.Kogo to obchodzi,że wy byście mu nie zaufali? Xevez zaufał mu gdyż to GM ostatnią osobą która mogła by kogoś okraść jest włąśnie Gm.Jak widać jest to dziwna sytuacja a poszkodowany zapewne odzyska swoją roślinkę.Serwer prawdopodobnie zostanie zresetowany do dnia przed tą sytuacją. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1. Nauczcie się wreszcie pisać po polsku bez błędów.
2. W prawach Tibi jest napisane, że musisz zawsze współpracować z GM, lecz akurat tutaj doszło do przekroczenia uprawnień. 3. GM miał hacka. 4. Nie było żadnej sytuacji, w której GM chciał item w zamian za złagodzenie kary. |
Żal mi was ludzie...
CZYTAJCIE TEMATY OD POCZĄTKU !!!! I NA CH** piszecie 10x to samo co poprzednicy? Czyli info o banie? żal ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |