![]() |
Cytuj:
Ale nie chodzi tu tylko o net. Gdyby nagle w każdym medium i każdym sposobem żartowano by sobie z takiego np: Hitlera to stanowiło by to problem. Fora o tibii akurat nie mają tu nic wspólnego. Jesli wszędzie zakazano takich obrazków to używanie ich w avkach również powinno być i jest karane. Może nie żyje zbyt wielu ludzi których rodzina zmarła w 2 WŚ co nie znaczy, że takich nie ma. Ba sam fakt, że ktoś z rodziny zginął w 2 WŚ (nie ważne czy to pradziadek, wujek, ciocia, babcia) itp może negatywnie nastawić kolejne pokolenia do osób za nią odpowiedzialnych. Co do tramwaju - nie jesteś dziwny. Ale na przykład ktoś stracił rodzinę w wypadku. Akurat z nimi nie pojechał, a zgineła tam cała jego najbliższa rodzina. Myślę, że takie coś może spowodować zmiany w psychice a nawet strach przed jazdą autem. |
Myśle, że zmieniacie zupełnie temat. Zaczynacie głowic się nad
uczuciami osob których np. (TYLKO NA PRZYKŁAD) dotknął wpływ działania Hitlera i III Rzeszy w XX wieku. Ty jest kwestia czy pedobear jest zakazany czy nie w regulaminie, na tibianews.com jest. wiec o czym my gadamy? |
Cytuj:
dokładnie, zakazany i o czym tu jeszcze dyskutować. |
Cytuj:
Mnie to osobiście rozwaliło, że takich debili tam posadzili do Administrowania Forum... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak byś się czuł gdyby ktoś z Twojej rodziny (szczerze nikomu tego nie życzę) albo Ty sam był gwałcony przez pedofila, a potem w internecie zobaczyłbyś rzeczy typu pedobear? Myślę, że nie wywoływałoby to u Ciebie miłych odczuć. Wiesz za to co by wywołało? Smutek na pewno, ból też. Kto wie czy nie płacz lub przerażenie, a u osób słabych psychicznie myśli samobójcze? A co by było jakbyś widywał to codziennie na swoim "ulubionym" forum? Myślę, że opuściłbyś je raz na zawsze. Przemyśl to co napisałem powyżej bo to może się niestety przydarzyć każdemu i nikt nie chciałby tego wspominać. |
Gustek nie wybijaj sie inteligencja i cierpliwoscia ponad nich bo to ich bardziej boli
a nie myśl ze kiedys im sie to moze przydarzyc. W tibie graja w wiekszosci dzieci, wiec naprawde jeśli nie uda Ci sie im tego wytlumaczyc to nie bierz sobie tego na ambicje. |
Cytuj:
Robicie offtopa! Problem rozwiązany, a jak chcecie pogadać o czymś jeszcze to piszcie se na pw... Ktoś coś pode mną napisze, ten buc... |
@up: ojej, ale się przejąłem, żem buc :'(
Cytuj:
Cytuj:
|
@Lasooch Tępy bucu, sprawa rozwiązana, a robisz offtopa.
Proszę o zamknięcie teamtu! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym.. To ludzie wymyslaja pierdolniete znaczenia poszczegolnych obrazow, symboli.. Nie widze nic zlego w tym, ze wstawie sobie avatar "Pedobear'a". To nie pedofil wymyslil, stworzyl owy symbol, tylko ludzie nie majacy z tym nic wspolnego.. Jak wstawie sobie obrazek Misia uszatka i napisze na jakims popierdolonym forum w internecie, ze jestem ludobujca i owy Uszatek jest moim symbolem, tez zostanie on zakazany i tepiony przez innych? |
Jak sie dzieciom nie da wytlumaczyc prostej rzeczy to trzeba sie powtarzac.
|
:)
Problem lezy w tym, ze ludziom mozna wmowic wszystko.
Przeciez 'Pedobear' sam sie nie stworzyl i sam sobie tego znaczenia nie nadal. Teraz na dobra sprawe powinienen zostac zbanowany za propagowanie pedofilstwa.. http://www.youtube.com/watch?v=MaC-B..._-t600527.html 3:14 .. ;DDDD Edit.. Poprawka.. za propagowanie symboli pedofilstwa, czyli misia ktory nim nie jest.. ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
tyle ze nie rozumiem czemu temat nie jest zakonczony, argument 1 to regulamin... chlopak go zlamal i koniec kropka. UZASADNIONY! |
Cytuj:
|
JAk może dostać bana za avatar, który w żadnym przypadku nie powinien sugerować, żę skoro go masz to musić mieć podobne poglądy, zachowanie co osoba na obrazku a wręcz odwrotnie, że jesteś przeciw albo porostu wstawiłeś go tak jak już wcześniej klocek powiedział, żeby zwrócić na siebie uwagę.. Każdy inteligenty człowiek widząc pedobeara w czyimś avatarze nawet na to nie zwróci uwagi, a wy oczywiście robicie wielką aferę bo to jest takie niemoralne :< Lasoch dobrze mówi
|
Masz moze inne zdanie ale mozesz mnie nie obrazac chociaz, pokazujesz swoj niski poziom.
W regulaminie tamtej strony nie mozna miec tego avka i tyle, gdy sie rejestrowal tam to powinien to przeczytac... jezeli sie nie zgadza z tym regulaminem trzeba bylo sie nie rejestrowac. I nikt nie robi afery, raczej wszyscy chca ja powoli zakonczyc, bo nie ma juz nad czym dyskutowac, cytat podajze 7 punktu regulaminu wszystko wyjasnia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |