![]() |
Cytuj:
Po 2. "A więc ?" A więc jesteś noobem i nie potrafisz grać. |
@up
Twoje Nicki. Twój wiek. Twój iloraz inteligencji. Twoja ortografia. Twój lvl. To wszystko robi z Ciebie idiotę,nieudaczniku ;) |
Cytuj:
|
@up
Jakbyś miał trochę tej inteligencji,to byś zobaczył,że te wspołczynniki u mnie nie składają się na inteligencję,tylko na to,czy ktoś jest nieudacznikiem,poza tym jeden ze wspomnianych wcześniej współczynników jest inteligencją,kapujesz? Poza tym: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=337 |
Cytuj:
|
To czy ktoś jest idiotą świadczy o jego mądrości,nie inteligencji.Może być człowiek mądry,ale mało inteligentny.
|
Paciuch sam naucz się pisać, weź wyjdź i nie wracaj ...
Hansu jeśli Tobie nie podoba się ta inicjatywa to nie wchodź w ten temat proste co nie ? Tylko ciągle wszystko krytykujesz... może Ty sam nie potrafisz grać ? Nie Tobie jest dane oceniać innych jak ich nie znasz :< Co to tematu... bardzo dobry pomysł, napewno wielu graczą przyda się Twoja pomoc ^^ Życze powodzenia :] |
Cytuj:
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
@up Przedstawił pomysł, więc powiedziałem co o nim myślę, mam prawo. Zresztą napisałem coś więcej w drugim temacie autora, zobacz potem pisz. A co do tego czy umiem grać, czy nie - uwierz - umiem, znam dobrze zasady gry i uważam, że mam spore umiejętności. |
Nie kompromituj się.
Naprawdę. A tak dla Waszej wiadomości: Jestem dziewczyną. Także proszę, abyście zwracali się do mnie, jak do dziewczyny przystało. |
Cytuj:
|
Flafs: Źle mówisz. Każdy ma prawo wypowiedzieć się w tym( jak w każdym innym temacie), nieważne czy się zgadza z tym co sięwn im wypisuje, czy nie.
Perfect*Doll: Niby kobiety tak dażą do równouprawnienia, a z innej strony wymagają więcej niż mężczyźni, tutaj większego szacunku. Niezłe. Dziewczynko, szacunkiem( ja) darzę mężczyzn i dziewczyny na równi. Dziewczyny bonusów nie dostają, za same bycie dziewczyną. Na szacunek trzeba sobie zapracować, a nie go wymagać. |
Cytuj:
|
Tworco wątku, fajna inicjatywa, duże brawa :)
Dla niektórych to niestety za wysokie progi ;) Powodzenia, gdybyś potrzebował pomocy, daj znać. |
Cytuj:
Ciebie, jako zainteresowanego tą dobrą inicjatywą odsyłam tu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=199816 :) |
Cytuj:
za okolo 4 tygodniestartujemy z wlasnym forum , strona internetowa oraz team speakiem ;) po wiecej szczeg. zapraszam na pw lub na gg |
Cytuj:
|
Gram na Neranie, konto na tibia.pl trzymam z czasow kariery na Eterni :)
Moj nick Michalangelo Loum |
Cytuj:
|
Cytuj:
Druga część byłą zwrócona do większości użytkowników, w tym również do autora ponieważ pisał do mnie w formie męskiej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |