Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Nerana Pomoge Expic :-) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199484)

Paciuch 06-12-2008 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mooric (Post 2362096)
Po 1.naucz się pisać poprawnie :)
Po 2.na moim pierwszym charze zanim wbiłem 30 lvl padłem z 40 razy,a na moim ostatnim charze wbiłem 77 lvl padając tylko dwa razy.
A więc ?

Po 1. A ty zaczynaj zdanie wielką literą noobku.
Po 2. "A więc ?" A więc jesteś noobem i nie potrafisz grać.

Mooric 06-12-2008 22:57

@up
Twoje Nicki.
Twój wiek.
Twój iloraz inteligencji.
Twoja ortografia.
Twój lvl.
To wszystko robi z Ciebie idiotę,nieudaczniku ;)

Hansu 06-12-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mooric (Post 2365336)
@up
Twoje Nicki.
Twój wiek.
Twoja ortografia.
Twój lvl.
To wszystko robi z Ciebie idiotę,nieudaczniku ;)

Jak czyjś nick, wiek, level, składa się u Ciebie na integinecje i to jest twój wskaźnik czy ktoś jest idiotą czy nie, to ze spokojem ducha mogę powiedzieć, że sam jesteś idiotą.

Mooric 07-12-2008 00:30

@up
Jakbyś miał trochę tej inteligencji,to byś zobaczył,że te wspołczynniki u mnie nie składają się na inteligencję,tylko na to,czy ktoś jest nieudacznikiem,poza tym jeden ze wspomnianych wcześniej współczynników jest inteligencją,kapujesz?

Poza tym:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=337

Hansu 07-12-2008 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mooric (Post 2365481)
@up
Jakbyś miał trochę tej inteligencji,to byś zobaczył,że te wspołczynniki u mnie nie składają się na inteligencję,tylko na to,czy ktoś jest nieudacznikiem,poza tym jeden ze wspomnianych wcześniej współczynników jest inteligencją,kapujesz?

Poza tym:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=337

Ładnie odwracasz kota ogonem. Sam napisałes "to wszystko robi z Ciebie idiotę". Więc albo sam nie rozumiesz słów które piszesz [więc jesteś idiotą], lub po prostu jesteś idiotą, tak więc skończ tą bezsensowną dyskusję, bo wybacz, ale nie dorosłeś poważniejszych rozmów...

Mooric 07-12-2008 10:55

To czy ktoś jest idiotą świadczy o jego mądrości,nie inteligencji.Może być człowiek mądry,ale mało inteligentny.

Flafs 07-12-2008 11:21

Paciuch sam naucz się pisać, weź wyjdź i nie wracaj ...
Hansu jeśli Tobie nie podoba się ta inicjatywa to nie wchodź w ten temat proste co nie ? Tylko ciągle wszystko krytykujesz... może Ty sam nie potrafisz grać ? Nie Tobie jest dane oceniać innych jak ich nie znasz :<
Co to tematu... bardzo dobry pomysł, napewno wielu graczą przyda się Twoja pomoc ^^ Życze powodzenia :]

K.Jay 07-12-2008 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mooric (Post 2365726)
To czy ktoś jest idiotą świadczy o jego mądrości,nie inteligencji.Może być człowiek mądry,ale mało inteligentny.

Rly?
Cytuj:

Twoje Nicki.
Twój wiek.
Twoja ortografia.
Twój lvl.
To wszystko robi z Ciebie idiotę,nieudaczniku
Sam sobie zaprzeczasz. :confused:

K.Jay

Hansu 07-12-2008 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mooric (Post 2365726)

Own3d. Raczej odwrotnie, może być człowiek inteligentny ale mało mądry, bo nie wykorzystuje swojej inteligencji, zresztą co Ci bede tłumaczył i tak nie zrozumiesz.

@up

Przedstawił pomysł, więc powiedziałem co o nim myślę, mam prawo. Zresztą napisałem coś więcej w drugim temacie autora, zobacz potem pisz. A co do tego czy umiem grać, czy nie - uwierz - umiem, znam dobrze zasady gry i uważam, że mam spore umiejętności.

Perfect*Doll 07-12-2008 11:27

Nie kompromituj się.
Naprawdę.

A tak dla Waszej wiadomości:
Jestem dziewczyną.
Także proszę, abyście zwracali się do mnie, jak do dziewczyny przystało.

tibijczyk-suzarion 07-12-2008 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Perfect*Doll (Post 2365786)
Nie kompromituj się.
Naprawdę.

Jestem dziewczyną.

dobrze bejbe ;*

MatiCFC 07-12-2008 11:36

Flafs: Źle mówisz. Każdy ma prawo wypowiedzieć się w tym( jak w każdym innym temacie), nieważne czy się zgadza z tym co sięwn im wypisuje, czy nie.

Perfect*Doll: Niby kobiety tak dażą do równouprawnienia, a z innej strony wymagają więcej niż mężczyźni, tutaj większego szacunku. Niezłe.
Dziewczynko, szacunkiem( ja) darzę mężczyzn i dziewczyny na równi. Dziewczyny bonusów nie dostają, za same bycie dziewczyną. Na szacunek trzeba sobie zapracować, a nie go wymagać.

Hansu 07-12-2008 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Perfect*Doll (Post 2365786)
Nie kompromituj się.
Naprawdę.

Jestem dziewczyną.

Ekhm, że tak powiem, co miał znaczyć twój post, do kogo był kierowany i dlaczego od razu podkreśliłaś, że jesteś dziewczyną?

MCagliostro 07-12-2008 17:48

Tworco wątku, fajna inicjatywa, duże brawa :)

Dla niektórych to niestety za wysokie progi ;)

Powodzenia, gdybyś potrzebował pomocy, daj znać.

MatiCFC 07-12-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MCagliostro (Post 2366522)

Ciebie, jako zainteresowanego tą dobrą inicjatywą odsyłam tu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=199816
:)

Rujewit 08-12-2008 01:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MCagliostro (Post 2366522)

potrzebujemy pomocy na kazdym z serwerow / swiatow :)

za okolo 4 tygodniestartujemy z wlasnym forum , strona internetowa oraz team speakiem ;)

po wiecej szczeg. zapraszam na pw lub na gg

Hansu 08-12-2008 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rujewit (Post 2367343)
potrzebujemy pomocy na kazdym z serwerow / swiatow :)

za okolo 4 tygodniestartujemy z wlasnym forum , strona internetowa oraz team speakiem ;)

po wiecej szczeg. zapraszam na pw lub na gg

Przeczytaj co Ci zaproponowałem w drugim temacie. Nie ma sensu uczyć ludzi, że ciagle coś dostaną. Ewentaulnie możesz stworzyć też liste osób, które są gotowe zawierać nowe znajomości [dla wspólnych huntów, rozmów]. Ja jestem chętny, jeśli chodzi o mój pierwszy pomysł[lista osób, to których newbie może napisać jeśli chce się czegoś dowiedzieć związanego z grą]. Do takiej listy możesz mnie dopisać.

MCagliostro 08-12-2008 21:54

Gram na Neranie, konto na tibia.pl trzymam z czasow kariery na Eterni :)

Moj nick Michalangelo Loum

Rujewit 09-12-2008 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2367669)
Przeczytaj co Ci zaproponowałem w drugim temacie. Nie ma sensu uczyć ludzi, że ciagle coś dostaną. Ewentaulnie możesz stworzyć też liste osób, które są gotowe zawierać nowe znajomości [dla wspólnych huntów, rozmów]. Ja jestem chętny, jeśli chodzi o mój pierwszy pomysł[lista osób, to których newbie może napisać jeśli chce się czegoś dowiedzieć związanego z grą]. Do takiej listy możesz mnie dopisać.

zle to odbierasz to nie jest uczenie ze ciagle cos dostana a ulatwienie na starcie, z lista fajny pomysl

Perfect*Doll 09-12-2008 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2365800)
Ekhm, że tak powiem, co miał znaczyć twój post, do kogo był kierowany i dlaczego od razu podkreśliłaś, że jesteś dziewczyną?

Pierwsza część postu była skierowana do autora owego, jakże beznadziejnego, tematu.

Druga część byłą zwrócona do większości użytkowników, w tym również do autora ponieważ pisał do mnie w formie męskiej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34.