![]() |
Cytuj:
|
ale dojebaliście z tą elitą... ktoś tu serio ma kompleksy
|
Do wszystkich co są zainteresowani wydrukowaniem sobie na koszulkę czego kolwiek, poszukajcie w swoich okolicach punktów ksero. Takich większych.
Ja właśnie kojarze, że tydzień temu odwiedzając takie miejsce natrafiłem wzrokiem na koszulkę z wydrukiem, zdjęciami, i ogólnie reklama czegoś takiego, i to chyba tyczyło się właśnie owego Punktu Ksero. W poniedziałek ide odwiedzić. Fallout Prepare For the future tak będzie wyglądała moja koszulka :p |
No spoko, ale według mnie nałożyć koszulkę z napisem Tibia to jest już cholerny wstyd :p
|
Cytuj:
A koszulka z Fallout'a była by całkiem fajna :P |
Cytuj:
Cytuj:
@MatiCFC: Dzięki, rozejrzę się. Znam jeden punkt ksero i tam niestety takiego czegoś nie robią. Myślę, że dobrym miejscem poszukiwań są też zakłady fotograficzne : p |
Cytuj:
|
Człowieku czytając posty tego tematu wywnioskował byś, że nie zamierzamy sobie robić na koszulce napisów związanych z Tibią.
|
Taka jest prawda (o ironio...) że na forum o Tibii "wyśmiewa" się w jakiś sposób tą grę... A prawie każdy na forum miał z nią styczność (czy jedną godzinę, miesiąc, rok - nie wnikam) ale miał, tak więc wie co pisze. ; )
|
Cytuj:
edit (wcale nie mam zamiaru zrobic sobie koszulki z napisem tibia ;\) |
No to pisze o tym, o czym się zorientowałem.
W moim mieście( Piła), kosztuje to, w zalezności od wydruku, od 10 zł(z własną kszulką ), a jeśli chcemy wydryk i koszulkę, to od 30 zł. Niedługo ide się zorientować ile np. Taki napis Fallouta kosztuje na własnej koszulce... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |