Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Myslał ktos o koszulkach klubowych tibiomaniakow? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199771)

Thero 05-12-2008 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smoly (Post 2362960)
Mówisz o tyh knajtach waloncyh z aksa i druidah waloncyh z ruszczki? Oni nie wymarli, poszukaj ich w depo.

I ty poczuj się elitą! Już dziś, nie zwlekaj!

Ze'To 05-12-2008 15:05

ale dojebaliście z tą elitą... ktoś tu serio ma kompleksy

MatiCFC 05-12-2008 19:11

Do wszystkich co są zainteresowani wydrukowaniem sobie na koszulkę czego kolwiek, poszukajcie w swoich okolicach punktów ksero. Takich większych.

Ja właśnie kojarze, że tydzień temu odwiedzając takie miejsce natrafiłem wzrokiem na koszulkę z wydrukiem, zdjęciami, i ogólnie reklama czegoś takiego, i to chyba tyczyło się właśnie owego Punktu Ksero.

W poniedziałek ide odwiedzić.

Fallout
Prepare For the future

tak będzie wyglądała moja koszulka :p

Xelius 05-12-2008 19:19

No spoko, ale według mnie nałożyć koszulkę z napisem Tibia to jest już cholerny wstyd :p

Bluray 05-12-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xelius (Post 2363354)
No spoko, ale według mnie nałożyć koszulkę z napisem Tibia to jest już cholerny wstyd :p

Żadna nowość >.<
A koszulka z Fallout'a była by całkiem fajna :P

Lasooch 05-12-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smoly (Post 2362960)
Mówisz o tyh knajtach waloncyh z aksa i druidah waloncyh z ruszczki? Oni nie wymarli, poszukaj ich w depo.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ze'To (Post 2363014)
ale dojebaliście z tą elitą... ktoś tu serio ma kompleksy

Niektórzy są na forum zbyt krótko, żeby wiedzieć, kto był/jest zaliczany do podobno-istniejącej elyty.

@MatiCFC: Dzięki, rozejrzę się. Znam jeden punkt ksero i tam niestety takiego czegoś nie robią. Myślę, że dobrym miejscem poszukiwań są też zakłady fotograficzne : p

Xelius 05-12-2008 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2363360)
Niektórzy są na forum zbyt krótko, żeby wiedzieć, kto był/jest zaliczany do podobno-istniejącej elyty.

@MatiCFC: Dzięki, rozejrzę się. Znam jeden punkt ksero i tam niestety takiego czegoś nie robią. Myślę, że dobrym miejscem poszukiwań są też zakłady fotograficzne : p

Ciekawe jak by zareagowali twoi koledzy gdybyś założył koszulkę z napisem Tibia. xDD

MatiCFC 05-12-2008 19:51

Człowieku czytając posty tego tematu wywnioskował byś, że nie zamierzamy sobie robić na koszulce napisów związanych z Tibią.

qq2 05-12-2008 20:56

Taka jest prawda (o ironio...) że na forum o Tibii "wyśmiewa" się w jakiś sposób tą grę... A prawie każdy na forum miał z nią styczność (czy jedną godzinę, miesiąc, rok - nie wnikam) ale miał, tak więc wie co pisze. ; )

Ufocznik 05-12-2008 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2363344)
Do wszystkich co są zainteresowani wydrukowaniem sobie na koszulkę czego kolwiek, poszukajcie w swoich okolicach punktów ksero. Takich większych.

Ja właśnie kojarze, że tydzień temu odwiedzając takie miejsce natrafiłem wzrokiem na koszulkę z wydrukiem, zdjęciami, i ogólnie reklama czegoś takiego, i to chyba tyczyło się właśnie owego Punktu Ksero.

W poniedziałek ide odwiedzić.

Fallout
Prepare For the future

tak będzie wyglądała moja koszulka :p

jak mozesz to zdaj mi pozniej raport i powiedz gdzie dokladniej ten punkt sie znajduje

edit
(wcale nie mam zamiaru zrobic sobie koszulki z napisem tibia ;\)

MatiCFC 09-12-2008 13:59

No to pisze o tym, o czym się zorientowałem.

W moim mieście( Piła), kosztuje to, w zalezności od wydruku, od 10 zł(z własną kszulką ), a jeśli chcemy wydryk i koszulkę, to od 30 zł.

Niedługo ide się zorientować ile np. Taki napis Fallouta kosztuje na własnej koszulce...

Koksowy 09-12-2008 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2360895)
Przypał na dzielnicy i w szkole gwarantowany.

No chyba ze jego koledzy to tez tibio maniaki

Serious Sam 09-12-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qq2 (Post 2363507)
Taka jest prawda (o ironio...) że na forum o Tibii "wyśmiewa" się w jakiś sposób tą grę... A prawie każdy na forum miał z nią styczność (czy jedną godzinę, miesiąc, rok - nie wnikam) ale miał, tak więc wie co pisze. ; )

Ale dużo ludzi już się ''nawróciło'' i teraz nie chcą mieć styczności z tibią, a na forum ''coś'' jednak trzyma ^^'

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44.