W sumie miałem tu nie odpisywać, bo nie bawi mnie dyskusja na froncie "ziomkuw z bloguw" z userami którzy są za egzekwowaniem łamania regulaminu, ale co tam.
@Zasalamel, pozwól, że rozłożę twoją jakże błyskotliwą wypowiedź na czynniki pierwsze i wskaże ci debilizmy, jakich się dopuściłeś [na reszte bzdurnych postów UP szkoda mi tajma (możesz czuć się wyróżniony)]
Cytuj:
Usunięcie blogów tylko przyporzy wam kłopotów. Po co?
|
NIKT nie apelował o usunięcie blogów, to WY sobie to wymyśliliście, jak całą resztę innych pierdół, jakie próbujecie wmówić i sobie, i nam.
Cytuj:
Dlaczego chcecie się nas pozbyć? Dlaczego tak gorliwie się kłócicie ze mna i innymi? Wiecie, że to my mamy rację.
|
Nikt się nikogo nie chcę pozbyć, znowu sobie coś wmawiasz. Niektórzy po prostu chcieli by aby na blogach przestrzegany był regulamin, na który zgadzasz się przy zakładaniu konta na forum. Bo - według tych z góry - tam też on powinien obowiązywać.
Cytuj:
I kto tu kogo, Rybbciu, obraża? Myślisz, że jestes taki mądry? Nikt nie jest gnmębiony za nic, jak zapewne wiesz. On oddaje Ci tym, co dajesz mu ty, tylko w inny sposób.
|
To było bardziej wyjaśnienie, niż obelga, ale nvm. Owszem, uważam, że jestem mądry! Teraz wróćmy do podstaw, apropo tego "Nikt nie jest gnmębiony za nic", bo u podstaw uczono nas (a przynajmniej mnie), wyzywanie, zarówno jak znęcanie się, torturowanie, zabijanie itd itp mając powód jest tak samo kretyńskie, jak go nie mając. Taka tam metafora, pewnie trudna do zrozumienia.
Cytuj:
Wszyscy. Blogi to całkowita odskocznia. Blogowcy to kumple, mają swoje zasady, chociaż specyficzne. Możemy po sobie jeździć, wyzywac sie - ale keidy jesteś blogowcem, wiesz, że są to żarty.
|
Spoko ziomek elo jou. Niech są kumplami, ale niech wiedzą, że Blogi są OTWARTE, że każdy je może przeczytać (tacy normalnie userzy także), więc jak chcą utrzymywać poziom zera absolutnego w tym swoim doborowym towarzystwie, to niech założą sobie własne forum, gdzieś tam w necie, gdzie nawet indeksowanie google nie dochodzi.
Cytuj:
I tu kolejne powtórzenie - Usuniecie blogi, spam na nich zniknie. Ale jak to mówią: Nic w przyrodzie nie ginie, tylko zmienia właściciela. Spam z blogów skoczy na forum. Chcecie tego? Nie chcecie.
|
O popatrz, prawie sam się poprawiłeś, pozwól, że też użyje zwrotu "I tu kolejne powtórzenie", NIKT nie apelował o usunięcie blogów, to WY sobie to wymyśliliście, jak całą resztę innych pierdół, jakie próbujecie wmówić i sobie, i nam. No i co do tego znikania, net (tudzież szeroko pojęta informatyka) do przyrody ma tu pewnie tyle, co piernik do wiatraka. Podam Ci przykład: kliknij na pulpicie prawym > nowy folder > potem go zaznacz, wcisnij "del" i "enter". O jezu, znikło : o.
Cytuj:
Jeśli uważacie, że dzięki temu wasza strona będzie lepsza, to mylicie się. Nie udawajacie wtedy madrych, przyznajcie się do błędów.
Kiedyś to pisałem, ale powtórzę.
Piprzcie się, modzi i admini. Ta strona kiedyś upadnie.
|
We'll.
swoją drogą, jak to ludzie ładnie potrafią podkreślić poziom swojej wypowiedzi ;)