![]() |
Cytuj:
|
@Up
Ale tym 10 mobom które za sobą ciągniesz nie powiesz na tsie/vencie "no chuopaki, combo na 3!" No i na pvp możesz ubić kolesia chociażby pod dp, na non-pvp tak łatwo nie ma :< http://i250.photobucket.com/albums/g...Foelifebro.png |
Cytuj:
Dziękuje, Legendo Non-PvP. |
To że byłem z Celesty nie oznacza, że tylko tam grałem. I na non-pvp ciekawsze ubijanie ludzi, na pvp jak kogoś zabijesz lub nawet za samo granie płacisz paymenty, na non nie chociaż ludzie czasem płacą -haha-.
|
Zazdrosne dzieci wciąż są przekonane, że do osiągnięcia takiego Magic Levela, potrzebny jest bot, którym na pewno się Afkuje i castuje jakiś bliżej nie określony spell, zajadając się przy tym Foodem.
|
Ona nie boci, sharuje z acheusem, i kimś tam jescze, pozatym jest no-liferem, i sprzedaje pacce za gp, robi sdki bijąc wyverny/gsy na respie 1x~ (dara gs, edron stonehome wyvka itp).
Edit : A nawet jakby bociła, to nic wielkiego, bo u nas ( na asterze) nawet gm na bocie po*******a :) |
ciekawe ile biła ten Mlwl i w jaki sposób:)
|
brzydki screen, mogli ladniejszego zrobic
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak się tak patrze i patrze i myślę po co wy się kłócicie, po co siedzicie na forum 5h dziennie, po co ten idiota up odświeżył temat, po co ja go teraz odświeżam skoro i tak się nie zmienicie i z tego wszystkiego wyłączam tą stronę.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |