![]() |
Cytuj:
|
Ta...A ty jak instalowałeś Social Cluba to chciałeś żeby ci ta panienka zrobiła coś ;)
|
Rofl.
Przypomniały mi się dwie najlepsze akcje z AI, po których z kumplami mieliśmy 15-sto minutowe rotfle. #1. Ścigani przez policję, ale w niedużym stopniu, 1-3 gwiazdki. Wchodzimy do klubu, zamawiamy taniec. Nagle wpada policjant, mierząc bronią, coś wrzeszczy rozgląda się, opuszcza broń i zbity z tropu wychodzi ; ). #2. Stacja kolejowa, zwyczajowe strzelanie do Afroamerykanów. Strzał RPG z niedużej odległości w otyłą murzynkę, owa w ostatniej chwili przetacza się w bok, unikając rakiety. Wpada prosto pod jadący pociąg ;d. @Down Zwyczajowe. Powtarzane wielokrotnie w danym okresie czasu, zwykle w podobnych okolicznościach (np. przy każdej grze w GTA IV, urządzamy zawody w strzelaniu do czarnych). |
Zwyczajne strzelanie do ludzi? |
Najwięcej funu jest przy duelach z kumplem na rakietnice. Widok mknącej koło ciebie i wyrzucająca na 10m nie dając szans na odwet - bezcenne. No i skakanie na miasto, huśtawkowe bugi... Oj tak, jak dla mnie GTA rozwija się w coopo-duelach.
Aha, i wyścigi po pijaku też fajne. |
Cytuj:
|
@up
Kurde, przyznałeś się Współczuje pisania chelikoptera... xD |
lol moim zdaniem ani chelikopter ani helikopter tylko roflcopter
|
Co wy widzicie w tej grze ?
Jest ona Tragedia i zalem ! Juz Wole SA i Vice City. |
Cytuj:
Co do samej gry, to jest dość dobra*, ale jak to GTA... : ) * Chodziło mi o wersje konsolowe ofc. bo wersję na PC szkoda komentować, jak 80% gier zresztą... : O |
grałem
grałemm w gta 4 u kolegi są pewne bugi np" tekstury zanikają. Ale gra jest świetna.
Własnie musisz się chwalic co kupiłeś :<< |
IMHO Gra jest świetna i w ogóle, ma stabilny silnik gry (grałem na ps 3, więc mówię swoje spostrzeżenia dot. GTA 4 na PS3, czytaj ze zrozumieniem drogi użyszkodniku). Jednak dla mnie to na prawdę panowie z R* nie dali rady wpleść fabułę. Po około 50 - 55 % gry zaczyna Cię nudzić bo tak na prawdę misje są typu - idź, zabij, ukradnij. Fakt w koncu to GTA, ale gdzie sa misje zegarowe (może były później nie wiem). Nie skończyłem gry a mogłem bo miałem PS 3 wypożyczone na miesiąc (GTA 4 dostałem razem z PS 3). Warta wydania 150 zł gra, ale bez rewelacji.
|
|
Cytuj:
|
Nie wiem skąd tyle skarg na GTA IV w wersji PC-towej. Mi gra działa płynnie bez jakichkolwiek przywieszek na 1,5-rocznym komputerze z teksturami ustawionymi na medium i całą resztą na max.
Wracając do sporu o prawidłową pisownię wyrazu "statua" w dopełniaczu: Kogo? Czego? - statuy |
kogo?czego? Statuy, statui
|
Kto? Co? - statua
Kogo? Czego? - statuy Komu? Czemu? - statui Kogo? Co? - statuę Z kim? Z czym? - statuą O kim? O czym? - statui Wystarczy? |
ja sciagnalem z neta GTA4
da sie grac tylko ze mniejwiecej raz na 1h wyskakuje BSOD i RESC 10 ;p |
Cytuj:
kto? co? statua; kogo? czego? statui lub statuy; komu? czemu? statui; kogo? co? statuę; z kim? z czym? statuą; O kim? O czym? - statui |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |