![]() |
Według mnie przez te 10 lat nie zrobili prawie żadnego postępu -.-
|
@up
Serio? Tibia 3.0: http://www.tibia-alumni-society.net/...testserver.jpg Tibia 8.44: http://static.tibia.com/images/abouttibia/demon.jpg Nic nie zrobili, jest nadal jak 10 lat temu... |
Ale kurde nie chce już się rozpisywać na ten temat, ale są dwie rzeczy które mnie wkur***** w postach tylko na tej stronie ....
1. "1) Wy tu gadu-gadu o tych "robotach" , a pokażcie mi JEDNEGO erpega klasycznego (tzn. ksiazki, karty postaci, kostki różnoscienne) w którym golemów nie ma. W D&D jest ich 6 lub 7 rodzajów. więc się nie czepiajcie.", "Rzeczywiście... to było coś... coś co było totalnie przestarzałe, bez sensu, utrudniało rozgrywkę i było spotykane tylko w Tibii. Wszystkie inne MMO miały już system podobny do tego jaki mamy teraz gdy tylko ujrzały światło dzienne." Co to jest ku*** atak klonów ? Tibia ma być klonem innych gier ? Nie może mieć swoich własnych rozwiązań ? Wejdź, jebnij, wyjdź... 2. "nie mowie tutaj o łąkacz lasach, czy szajsie w którym są szczury." szajsie ? No ja pierd**** czy w tej grze chodzi już tylko o exp i kolorowe potworki ? ... |
@up
1. Naucz się obsługiwać forum, bo widzę, że opcja CYTUJ jest Ci niestety obca. 2. Cytuj:
"No bo jesteśmy oryginalni i nic nie kopiujemy". @down Tak widzę różnicę - w czytelności postu :) |
Dobra widzisz różnice w skopiowaniu manualnie, a poprzez użycie narzędzi forum ? Bo ja nie ... Ale typowe dla ludzi tutaj, nie wiesz co odpisać, odpisz byle co, byle coś napisać.
Ja osobiście uważam, że to co było w tibii od dawna, było "stare, dobre i sprawdzone" i nie rozumiem po co od tego odchodzić i zastępować to rozwiązaniami z innych gier tego typu. Możesz mi wytłumaczyć ? Chyba, że uważasz iż to co było kiedyś w tibii było beznadziejne i bez sensu, w takim razie nie mamy o czym rozmawiać bo mamy dwa zupełnie odmienne zdania. |
To co było stare dobre i sprawdzone stało się stare złe i wkurzające z powodu coraz większej ilości graczy i noobów, dajmy na to np. blokowanie npc, czy trwający wieki PoI quest (szkielety).
|
To co dla jednych wkurzające, dla innych zabawne ;) Teraz ludzie ścigają się bo Ci zrobią POI w 2:15:17, a Ci w 2:14:56... Na tym ma to polegać ? Dla mnie te szkielety to akurat był niezły ubaw i sprawdzian dla tych którzy czyścili quest'a.
A blokowanie NPC było zaje**** :D Szczególnie w ab, przy sprzedawaniu broni itp. Ludzie się bili żeby coś sprzedać, chociaż miało to jakiś smaczek. A teraz zero interakcji. Klapki na oczy i expić, expić i kupować pacc. |
Cytuj:
|
Niedługo to będzo miecze świetlne i broń laserowa i będą takie profesje:
-Jedi -Sith -Łowca Nagród -Żołnież Ale lubie gwiezdne wojny xD A i będą loty w kosmosie |
Dodali jednego głupiego golema, a Wy już narekacie jakby to było niewiadomo co. Gra się będzie rozwijać w różnych kierunkach i tyle.
|
Jeśli się będzie rozwijać w różnych kierunkach to fajnie, problem w tym, że dla jednych to co jest rozwojem w różnych kierunkach, dla innych jest cofaniem się i to bynajmniej w jednym kierunku - do totalnego udupienia tej gry, ale to już nie moja bajka. Moja tibia skończyła się już dawno, teraz tylko patrze i komentuje.
|
Jakby się cofała to by nie dali golemów, nie dodali by run na hotkeye i tak dalej.
|
Eh.... Jeżeli ktoś mówi że nic nie dodali za 10 lat... Sam zrób grę i ją uptade'uj co chwile -.-...
|
Oni tak poprostu gadają. Nie umieją wbić lvla/mlvla/skilla i zwalają na to, że Tibia jest do bani, bo dodali golema.
Weźcie się ogarnijcie. |
Ja to wszystko podsumuje tak:
"Postęp jest jak stado świń, jest szynka, jest salceson (to ze świni?) ale też wszędzie jest nasrane" (Zoltan Chivay z sagi A. Sapkowskiego) |
Cytuj:
A co do Tibii to "zesraj się, a i tak gówno z tego będzie". Z kwadratów CipSoft nigdy cuda nie zrobi... Mogliby wreszcie zmienić silnik graficzny. |
Na jeszcze gorszy.
I więcej golemów plx. |
Re:
Cytuj:
1. Wiadomo chyba, że jak się zesrasz to gówno będzie? Może źle zrozumiałem... 2. Wydaje mi się, że mówisz o przejściu na 3D. Jeśli by tak było, Tibia straciłaby resztki swojego uroku i cała gra poszła by w zapomnienie. Wg. mnie za 3 czy 4 lata, CipSoft zakończy swoją działalność i grę będą mogły zaoferować starzy wyjadacze tworząc otsy Tibiopodobne ( wszystko tak samo ). Ale to tylko rozważania... :) |
Na OTS'ach gra pewnie więcej niż 50% tibijskiej społeczności.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13. |