![]() |
STOP ZARAZ MNIE SLAK TRAFIte axe leci rzadko jak by padało niezwykle żadko to jescze ale zadko? jak sra**?
|
@Up
Wali Ci ? |
Powiem wam, że ten update przyniósł wiele nowości - m.in. tibia wygrała z otsami :) Skrót ots nabrał nowego znaczenia.
|
Przegieli z tym.
Dobrze ze to juz poprawili ale i tak nie powinno to wedlug mnie wystapic. Sharker |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
to było do psiaka .. nie szczekaj bo broniłem Cie już w innych tematach |
Cytuj:
|
@up
zwracam honor sory |
@pol-lop: Nie obrazaj Psiaka... Moim zdaniem moby w Tibii dziela sie na 2 rodzaje: 1. Do expienia 2. Do zarabiania Osobiscie ciesze sie z faktu ze da sie na czyms zarobic, choc nie pochwalam rujnowania rarow ale jak to sie mowi "cos za cos". Przed patchem dalo sie niezle zarabiac na nowych bossach vampow, przyklad: 14h + 200k supplice = 78 Vampire Shieldow (Tibia.de). Jeszcze jedno, loot po patchu: http://i269.photobucket.com/albums/j...eztytuuue2.jpg Dalej sypie i dobrze, o to chodzi :). |
fajne filmy pozdro :)
|
nawet jesli jest 1 sztuka na serverze tego great axa
to i tak to jest rare bo tylko 1 osoba ma a nie jak np mpa nocka na demkach i 5 mpa w plecaku :> |
ehh
Rare to jest rzadki a nie niemożliwy do zdobycia... choć mogło by trochę mniej lota lecieć z tych bossów... za łatwo jest się obłowić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |