![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tzn. wgrać to każdą gierkę możesz i na pendrive'a (o odpowiedniej pojemności), ale chyba nie to miałeś na myśli. edit: Tęsknię za czasami, kiedy myślałem, że na PSXową Memory Card można zgrywać gry, a nie zapisywać stan gry :3 |
Cytuj:
Ja nic bym nie chciał, dostanę jak zwykle stówkę. |
Wiosło akustyczne i nową koszulkę Pidżamy, lub Ministerstwa Głupich Kroków.
|
PSP/NDS albo porządny komputer... ;0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
0.5 kg czarnego prochu, 0.5 kg siarki i 20 paczek korsarzy.
Przydał by się też nowy monitor... |
2xup
No co ty, za 50 lat nie będzie świata wogóle ; / |
Cytuj:
|
Ja bym chciał piniendze, ale pewno znowu dostanę długopis... ; )
|
------------------------------------
|
Porsche Cayman 2.7.
|
Chcialbym dostac stanowisko modka na forum ;<
A tak naprawde to chcialbym x-pudelko, a dostane figurki kolekcjonerskie z mangi i anime, jakas mange, no i gre na ps2 ;p |
Cytuj:
Niewiasta -> Nie-wiedząca, pachnie seksizmem? : D |
Cytuj:
Wiem że się chwale, proszę nie najeżdżać ;/ |
Nie wiem czy byłem taki dobry w tym roku... Raz pomogłem starszej pani przejść przez ulice... a pod choinkę chciałem dostać zmianę internetu, z mojej jakże nie przerywającej co 2 min radiówki na nową neo 6mb z routerem linksys. I jak się wczoraj nie dowiedziałem, że mój Tatuś podpisał już umowę z neo. ;) Już niedługo nadejdą czasy dobrego (mam nadzieje) i stałego neta.
|
Monitor 22' dostalem rok temu..
Hmm.. w tym roku zapewne jakieś ubrania, ram & karte graficzna do pc od matki i ojca i cos jescze od ciotki & wujka ale nie wiem co.. A chcialbym dostać program FL Studio 8.0.2 XXL Producer edition ( oryginał) i mikser Numarka DM-95/GEMINI TT-02 |
''Trylogie Illuminatus!'' Wilsona i Shea. Ale to tylko mogę chcieć, bo szukałem i nie znalazłem gdzie mogę ją kupić.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |