Oryginalnie napisane przez Sorcerereq
(Post 2396246)
No powiem Ci, zajebisty poprostu urok. Dwa dni temu dostałem hunted na PvP od pewnej gildii, za to, że przyszedłem do Kazordoon /o/
Dwa razy zdążyli mnie uj... ubić.
Nie ma to jak być hunted za to, że żyjesz ;-]
A kiedy wracam na swoje ukochane Non-pvp, klikam moją wytrenowaną postać... a tu "Witamy w Tibii! Jesteś na 589235723895789 miejscu na liście oczekiwania. Próba ponownego połączenia za 2 lata."
Dobra, wbiłem. Idę na różne expowiska dla rycerza, pierwsze co mi przychodzi do głowy - OF. Biega dwóch rycerzy 100+ (jeden z PACCem), trzech palów i jeden czarodziej.
Ehh... następnie Dragon Lair. Z mojego doświadczenia wiem, że zwykle jest dużo ludzi. Ale nic, mam nadzieję. Wbijam, 2 paladynów, 3 sorców bijących DLe bez utamki i 2 rycerzy. Na drugim respie, dwóch najtów kłócących się kto był pierwszy i wybijających sobie nawzajem smoki.
Trudno... PoH - GSy, nawet nie idę sprawdzić. A jak GSy, to Crus. Biega jakiś paladyn... za mały resp dla dwóch, a nie jestem chamem.
Myślę sobię... "Hmmm może guardy... chociaż słaby exp..."
Pierwsza kopa - zajęte
Druga, trzecia, czwarta, piąta - zajęte
Kopalnia szósta -Dwarf Hell- Botter 129 knight.
Ostatnia nadzieja... Fibula. Z początku nie chciało mi się iść bo to kawał drogi... Ale doszedłem. Expi 53 druid (!) z PACCem. Odrazu, gdy mnie zobaczył zaczął spamować (dosłownie) leave leave leave leave.
Ok, nie ma miejsca do expa... Idę warlocka solo, dla sportu =]
Doszedłem na Demonę, looram sobie jednego warlocka... Ma już yellow... Prawie red... Dobiega do mnie 169 MS, mówię mu "Only 1 solo, 1 solo please". A on zaczyna strzelać SD, po czym gdy zrobił warlockowi deep red, podszedł do warlocka i powiedział do mnie (po polsku...) "czaj to"
-Exori mort
-Exori mort
-Exori mort
Nie wiedziałem, że można być aż takim chamem.
Poprostu ZAJEBISTY klimat =]
Ah a propo klimatu jeszcze, przypominam sobie taki filmik... Nie ma jak 4 pary golden boots i 2 pary softów w 4-5h, czyż nie? To ja na zakazanych serwerach tyle nie wyciągałem XD
@topic
Extra, ale jakoś te bariery levela nie pociągają mnie tak jak kiedyś... :-\
|